2015 – al doilea an al devenirii noastre

2015 – al doilea an al devenirii noastre

Cu toții simtim de ceva vreme ca s-a schimbat cumva energia din jurul nostru, timpul s-a scurtat, prioritatile ni s-au schimbat, lucrurile sunt pe dos: ce a fost adevărat ieri, astazi  e pus sub semnul întrebării, din ce în ce mai multi oameni se trezesc ca dintr-un somn lung si încep să priveasca asupra lumii dintr-un alt unghi.

In fiecare zi se publica mai multe descoperiri din geologie, istorie, arheologie. Apar noi tehnologii pe piață. Unele specii mor pentru ca altele să apara. Noii nascuti prezinta uneori abilitati bizarre, uimitoare. Realitatea, așa  cum o cunosteam noi pare ca isi impinge limitele cat mai departe pentru a ne forta să reevaluam ceea ce credeam ca stim deja.

Finalul fiecarui an ne face să simtim nevoia de a medita asupra vieții noastre, să ne intrebam spre ce ne îndreptam, ce am realizat în anul ce a trecut, ce altceva ne-am mai dori în anul care vine ….

Dar astazi nu am de gand va să vorbesc despre obiective, dorinte sau rezolutii pentru Noul An.

In schimb, vă prezint o alta perspectiva asupra anului ce se apropie.

Probabil ca ai auzit deja de faimoasa data de 21 decembrie 2012. Unii se temeau ca va reprezenta sfârsitul Pamantului sau al umanității … s-au facut multe speculații în legatura cu acestă data si totusi….nimic nu s-a întâmplat. Aparent.

Si asta pentru ca Precesia Echinoctiilor a fost un prag, o schimbare masiva către trezirea spirituală, a marcat începutul conștiintei umane care a ajuns la maturitate. Politica “ nu inerveniți, nu puneti mâna” a fost revocată si ni s-a permis să vedem si să fim  vazuti si ajutati. S-a ridicat un văl, s-a incheiat un experiment si o noua eră avea să inceapă. Peste 200 de ani, istoricii vor vorbi de perioada de dinainte de 21 decembrie 2012 ca de perioada “barbară” , așa  cum ii plce lui Kryon să spuna, glumind.

Din 2013 traim intr-o perioada numita “între timpuri”. O epoca moare, o alta se naste. Structuri sociale si paradigme vechi , bazate pe lacomie si competiție încep să decadă, în timp ce structuri noi apar în locul lor. Intre timp , e mult haos, confuzie si schimbari rapide.

2013 a fost un an de tranzitie, de dezmeticire, de rearanjare a energiilor, a fost un an de pauza în care am realizat doar că ceva era diferit, intr-adevar. Dar nu am fost capabili să schimbam prea multe chiar daca etapa de curatare si purificare deja începuse.

Purificarea a fost trendul intregului an 2014, un an de frecventa 7 care ne-a pus la multe teste. Am fost confrutati cu aspectele noastre ce nu se aflau în aliniere, în echilibru; am fost fortati să iesim din configuratiile mental-emotionale gen :”nu merit, nu sunt iubit, nu sunt în stare, nu apartin” – ale mintii inconstiente, a trebuit să ne confruntăm fricile, să abandonam controlul, să dezgropam dureri si suferințe adânci , ca să le putem vindeca pentru că nu putem lua bagajul asta în calatoria noastră.

2014 a fost un an focalizat pe imputernicirea personala, ne-am amintit dreptul din nastere de a fi creatori în forma umană si am inceput să afectam ușor-ușor vibratia Pamantului. Dar toate aceste schimbari nu sunt vizibile la inceput. 2014 a fost anul în care chiar am simtit ca eram ajutati să ne schimbam pe noi dar si planeta.

Incepand cu 22 septembrie 2014, Pamantul a intrat în acea banda de energie intens ionizata, numita Centura Fotonica. Acesta este o banda de energie pe care sistemul nostru solar o va traversa pe parcursul a doua milenii.

photon

De ce este important? Pentru ca acesta radiatie aduce schimbari majore ale Soarelui, heliosfera influenteaza Pamnatul si  determina modificari ale campului magnetic al acestuia.

 

solar fl

Noi insine suntem structuri electro-magnetice si sistemul nostru se intrepatrunde si este esential influentat de matricea energetica a Pamantului , astfel ca suntem supusi la mari schimbari de structura si constiință.

Cel mai important rezultat al acestei desfasurari cosmice de energie este ca rețeaua magnetica a Pământului comandă deblocarea ADN-ului nostru si ne dă o infuzie de intelepciune. Acesta este ajutorul pe care il primim în aceasta perioada si de care aminteam mai devreme. Este un sistem energetic pentru ascensiune planetară.

planetary grid

Sheldan Nidle, autorul cartii “ Devii un om galactic”, crede ca intreaga populatie umana se afla în mijlocul unei “modificari dramatice a ADN-ului”. La conferinta “Intalnirea Galactica”, el a explicat teoria activarii celor 12 lanțuri de ADN. ADN-ul este mult mai complex decat am fost noi invatati la scoala: ceea ce noi am tot numit ADN rezidual isi reveleaza în sfârsit misterele. AND-ul nostru incepe să sufere mutatii.

Dar aceste mutatii nu se vor petrece peste noaspte, dureaza ceva timp pana ne deschidem, pana ne ajustam frecventa si incepem să absorbim acesta intelepciune. E nevoie de recalibrare, e nevoie să iesim din frică, să nu ne mai luptam cu structurile vechi ci să incepem să cream lucruri noi, de la zero. Ne va lua mai mult de 5 ani să realizam ce ni se întâmplă de fapt si ține de noi cât de mult scurtăm sau prelungim intervalul ăsta.

Conștiența de sine este unul dinte primele atribute ale inteligentei spirituale. Devenim mai maturi, primim noi instrumente, noi intuitii, constiinta nostra se schimba, pineala se deschide iar ADN-ul nostru pe baza de carbon se transforma în ADN cristalin.

Din 2012 suntem intr-un process constant de curatare a vechilor energii, în felul acesta am facut loc, am devenit un vas gol pentru energiile noi. ADN-ul  pe baza de carbon este ancorat ori în energia amenintarii ori în cea a supravietuirii si asta a fost ceea ce  am tot eliberat din campul nostru în acest răstimp.

A fost necesar pentru noi să experimentăm timpuri dure, o existență sărăcăcioasă, astfel încat să ajungem să ne predam, să renuntăm la luptă, pentru a putea curăța memoria celulară. Faza acesta va mai continua pentru o perioada. Cât timp? Totul depinde de cât de mult suntem dispusi să eliberăm vechile tipare de gândire, vechile paradigme si să adoptam unele noi.

Pe masură ce 2015se apropie de final ar trebui să ne bucuram de cee ace am eliberat deja, de ceea ce am obținut în munca noastră de reformare a vieții pe acesta planetă. A fost primul nostru an în acestă energie.

2015 este anul creativitatii, sustinut de dorinta noastra de schimbare, de cee ace am devenit deja în termeni de împuternicire si inteligență spirituală. Este un an de vibratie 8 care ne poate aduce manifestare si claritate, mjloacele si resursele pentru a realiza ceea ce am început deja în anii precedenți.

Totuși, mai presus de orice, anul 2015 reprezintă îmbarcarea noastră într-o calatorie bazată pe încredere, pe credința că indifferent de ce ni se întâmplă este spre binele nostru. “doar trebuie să fim prezenti, pe pozitii, si să lucrăm cu orice ne aduce viața în cale; să ne cultivam puterea, să ne descoperim curajul, să ne amintim pasiunile, să gasim convingerea de a trai bazati pe incredere, credinta, iubire si să fim dispusi să facem cea mai tare cursa din galaxie :  calea ascensiunii”. Matt Kahn

Daca nu ne eliberăm de frică, daca ne dăm încă înapoi, ne retragem din calea provocărilor, asta doar ne va limita flexibilitatea alegerilor. Cand ne este frică, nu putem face alegeri, suntem rigizi.

“Traiti în prezent- astfel incat să puteti alege o directie, implicați-va în crearea realitatii pe care o preferati, luați decizii. Intrebați-vă: ce va doriti? Unde vă este îndreptata atenția? Ce pasiuni aveti ? ce vreti să creați?” Jim Self

Până acum am stat parcă într-un incubator, a fost un timp al pregatirilor, acum abia incepe totul!

Curaj !

Un 2015 fericit!

 

Ca de obicei , te invit să-mi spui părerea ta despre acest articol. Ti-e de folos? Ti-a plăcut?

Cum te-as mai putea ajuta în călatoria ta?

Te rog să îmi scrii pe adresa: cristina(at)quantumcoaching.ro sau sa îmi lași comentariul tău în spațiul de mai jos, destinat dialogului.

 

Despre autor : Cristina Tomescu este Life Coach certificat în Legea Atracției și NLP Master Coach. Este administratorul paginii www.QuantumCoaching.ro iar misiunea ei este să ajute oamenii obosiți de luptă și lipsuri  să iasă din morișca vieții și din mentalitatea de victimă astfel încât să își poată aminti adevărata lor esență,  asumându-și cu  responsabilitate  uriașul lor potențial creator.

 

© Copyright Cristina Tomescu 2015

Aveti permisiunea de a prezenta informatia pe oricare alte site-uri sau alte mijloace media dar numai daca se mentioneaza numele autorului si adresa paginii originare in care a aparut articolul: https://www.quantumcoaching.ro

4 Comments

 1. mi-a placut mult articolul si sper sa nu uit niciodata mesajul lui.Sa avem intelepciunea sa mergem mai departe cusperanta ca asa este spre binele nostru.Doamne ajuta!

  Reply
 2. Foarte interesant articolul!
  Coincidenta sau nu, la sfarsitul lui septembrie 2014 mi-am dat demisia si am inceput sa ma dedic 100% pasiunii mele.

  Reply
 3. Interesant ! Depinde doar e noi sa realizam ceea ce ne dorim . Este un articol extraordinar . Multumim !

  Reply
 4. Am înțeles chiar de la jumătatea lui 2012 că ceva s-a schimbat. La început , nu mi-a fost foarte clar ce, dar în momentul în care am fost târâta intr-o situație de neimaginat și m-am trezit față în față cu persoana responsabila de tot coșmarul pe care îl trăiam eu și familia mea, nu mi-a fost frică de ea și nici nu am simțit ură. Din contra, parcă o plăceam, , îi găseam calități , simțeam recunoștință față de ea. Practic ea rezolvase o problema a mea, pentru care mă rugasem mult, dar în cel mai îngrozitor mod cu putință. Atunci am început să conștientizez că ceva se schimbă , chiar și eu. Și de atunci se tot schimba, uneori și pe repede înainte.

  Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.