GHID PENTRU O NOUA ERA – INREGISTRARE CURS ONLINE IN 5 MODULE

Dacă ai senzaţia că lumea nu mai este la fel ca acum 10 ani, dacă timpul îţi pare că zboară prea repede, sau dacă te simţi buimac şi parcă aştepţi să se întâmple ceva, felicitări, înseamnă că ai intrat şi tu în Noua Energie.
Vechea paradigmă se destramă, nu mai putem să rezolvăm problemele cotidiene sau marile provocări ale vieții păstrând mentalitatea veche sau folosind aceleaşi metode şi instrumente care au funcționat în vechea energie.
Cursul explică fenomenele ce au loc în acestă perioadă şi te învaţă cum să te adaptezi noului ritm, cum să înţelegi ce ţi se întâmplă, la ce să te aştepţi pe mai departe, cum să îţi atingi potenţialul maxim pentru a-ţi îndeplini misiunea personală.

ARTA TRANSMUTAŢIEI MENTALE – ÎNREGISTRARE CURS ONLINE ÎN 5 MODULE

Este imposibil să descoperi cine eşti şi care îţi este cu adevărat natura şi potenţialul dacă nu te plasezi în contextul mai larg al vieţii la nivel universal. “Tăbliţele de smarald ale lui Thoth, Atlantul” şi “Kybalion”-ul sunt printre primele scrieri în care ni se vorbeşte despre “transmutaţia mentală” ca fiind arta de a transforma stările, formele şi condiţiile mentale defavorabile nouă, în forţe cu ajutorul cărora să putem influenţa pozitiv realitatea.
Cursul oferă informaţii, explicaţii, exerciţii practice şi meditaţii ghidate pentru a reuşi alchimizarea propriei noastre minţi

SCHIMBA-TI MINTEA CA SA ITI SCHIMBI VIATA

 

Ştiu că pare că realitatea e acolo, în afara noastră, dar noile ştiinţe au început de ceva vreme să confirme şi să demonstreze că ceea ce spun iniţiaţii lumii de mii de ani este corect: mintea îţi creează realitatea personală!

Viaţa ta este în mintea ta!