Twin flame runner sau Ce naiba e în neregulă cu mine?

Twin flame runner sau Ce naiba e în neregulă cu mine?

Expresia, aşa cum este ea încetăţenită în coachingul de relaţii (în traducere mot-a-mot ar fi “flacăra geamănă care fuge”), ar descrie, pe scurt, partenerul pe care tu îl crezi perfect, dar care (mai mult sau mai puţin brusc) fuge de tine ca dracu’ de tămâie, lăsându-te cu ochii în soare, în agonie afectivă şi cu un sac de întrebări fără răspuns. Buimac/ă, nu reuşeşti să pui cap la cap lucrurile, te simţi ca în “Zona crepusculară” şi mormăi doar pentru tine: “Ce, Doamne iartă-mă, s-a întâmplat?”, “A fost totul doar în capul meu?”

In ultima perioadă întâlnesc din ce în ce mai des situaţii de acest gen, şi nu cred că e un fenomen întâmplător, ţinând cont că vă spuneam şi în alte articole (abonaţii la newsletter au primit şi un mail în 11 aprilie cu acest subiect, am să redau unele pasaje şi în continuare) că, datorită creşterii vibraţiei personale, posibilitatea de a-ţi întâlni flacăra geamănă este de mii de ori mai mare decât acum 50 de ani, să spunem.

Aş vrea să menţionez de la început că acelaşi fenomen se poate întâmpla şi cu un suflet pereche, nu doar cu flacăra geamănă, sau cu un suflet cu care ai mai jucat roluri împreună, pe scena vieţii, de-a lungul şirului de încarnări (le voi numi generic conexiuni de suflet).

 

Ce sunt flăcările gemene

 

“Flacăra geamănă” se spune că ar fi complementul nostru perfect, acel aspect masculin (dacă eşti femeie) sau feminin (dacă eşti bărbat) care ne-ar completa perfect, cu care am putea experimenta extazul, fericirea nepământeană, nectarul zeilor… Aceasta este prezentarea romanţată a acestui concept, pentru că, în principal, scopul întâlnirii cu flacăra ta geamănă este accelerarea evoluţiei tale spirituale.

Deşi veţi găsi pe internet milioane de relatări din partea celor care sunt convinşi că şi-au întâlnit flacăra geamănă, şi deşi mi-aţi scris mulţi dintre voi acelaşi lucru după newsletterul din aprilie, îmi permit să reiterez părerea mea personală despre acest subiect, pentru că nu doresc să rămânem la un nivel de articol comercial din revistele de femei, care vinde prin popularitate şi interes, ci mă interesează să aveţi acces la o perspectivă spirituală asupra acestui fenomen; cred că de asta aţi ales să vă alăturaţi comunităţii noastre.

De obicei, perechea noastră divină rămâne în dimensiunile mai înalte, nu se încarnează pe Pământ odată cu noi. Vibraţia lor e superioară mult vibraţiei noastre, aşa că o astfel de întâlnire a fost posibilă mai ales  în perioada Atlanteeană, când oamenii chiar aveau o vibraţie personală foarte înaltă.

Este adevărat însă că uneori, în trecut (foarte rar!), în momente cheie din viaţa noastră, având un contract prealabil, când aveam nevoie de un “reset” complet sau de o schimbare a direcţiei la 180 grade, ni se permitea reunirea cu flacăra geamănă! Si nu era uşor!! Nu e floare la ureche să îţi împarţi viaţa cu Flacăra ta geamănă!! Întâlnirea este memorabila, cu scântei de pasiune şi dorinţă, experienţele fizice extatice, senzaţia că eşti în braţele divinitătii, “acasă”, daaaaar …. nu uitaţi că flacăra noastră geamănă vine să ne provoace, să ne determine  o schimbare radicală de percepţie, o creştere a nivelului de conştiinţă şi a vibraţiei personale, reconectarea emisferelor cerebrale, echilibrarea minţii şi trupului.

Acesta este motivul pentru care nu voi crede niciodată că o persoană cu un nivel de conştiinţă mediu spre modest (adică preocupările principale sunt: casa, maşina, telenovela, pofta carnală, imaginea în societate, prestigiul, puterea, averea) şi-a putut întâlni vreodată flacăra geamănă! Probabil în aceste situaţii este vorba de întâlnirea unor suflete din aceeaşi familie extinsa, cu un nivel de vibraţie foarte apropiat, cu preocupări şi tipare de gândire asemănătoare, şi cu care au mai “dansat” şi în alte vieţi. E posibil sa fie legate prin relatii karmice, sa fie perechi complementare sau suflete inrudite.

Ei bine, trăim o perioadă unică în istoria Pământului când matrix-ul începe să se destrame , vibraţia noastră creşte din ce în ce mai mult, şi datorită faptului că ne-am oferit voluntari în acestă perioadă de transformare planetară, suntem ajutaţi de perechile noastre divine!

Ca o paranteză, o remarcă de făcut pentru cei avansaţi în studii spirituale: pentru că există un interes foarte mare pentru ca umanitatea să îşi ridice nivelul de vibraţie, a fost acceptat chiar ca unele flăcări gemene să vină sub forma de walk-in! Nu există precedent pentru aşa ceva şi de aici ar trebui să simţim importanţa muncii pe care o avem de făcut. În aceste timpuri Flacăra geamănă devine instrument pentru realizarea misiunii personale şi înălţarea conştiinţei planetare.

 

Sufletele pereche

 

Acum…să mai destrămăm un mit (cu siguranţă voi avea multe dezabonări după articolul acesta 🙂 🙂 🙂 ) Nu avem un singur suflet pereche, ci mai multe!

Ştiu că este o idee plăcută să ne gândim că cineva, acolo, în lumea largă, aşteaptă să ne întâlnească pentru că este perechea noastră perfecta, dar…. nu e chiar aşa. Acest mod de a gândi ţine mai mult de cultura populară şi de programările pe care le-am tot primit de-a lungul existenţei (existenţelor ;-))

Odată intraţi în … “matrix”, odată cu scăderea vibraţiei, modificarea ADN-ului şi separarea emisferelor noastre cerebrale, ni s-a inoculat şi conceptul că nu suntem întregi, că avem nevoie de altcineva care să ne completeze, că fericirea noastră e nevoie să o căutăm în exterior, si tot asa,  tocmai pentru a fi îndepărtaţi cât mai mult de adevărul divin din noi înşine. Concepte precum “flacăra geamănă”, “sufletul pereche”, “jumătatea întregului”, “complementul divin” au fost aur pentru cei care au căutat îndepărtarea umanităţii de Sinele Înalt, astfel că au fost  încurajate şi mediatizate din belşug, în mod conştient şi deliberat, şi au ajuns să facă parte din acestă cultură populară.

Adevărul este că avem multe suflete pereche cu care ne întâlnim în acestă viaţă, unele sunt parte din familia noastră, ne sunt rude mai apropiate sau mai îndepărtate, altele ne pot fi parteneri de afaceri, colegi de serviciu şi cu acestea avem o anumită afinitate sau ne simţim conectaţi la un nivel subtil.

Când ne întâlnim cu aceste suflete pereche în relaţii romantice, se produc la fel de multe scântei ca şi în cazul flăcărilor gemene dar, per ansamblu, intensitatea trăirilor este mai slabă, “simptomele” sunt mai uşor de gestionat.  La fel ca în cazul flăcărilor gemene, şi aici este posibil ca doar unul dintre parteneri să simtă atracţia, în timp ce celălalt fuge de relaţie.

 

Noile tipuri de relaţii

 

Ce se întâmplă este că Pământul se schimbă, noi ne schimbăm, biologia noastră, totul  îşi  ridică frecvenţa de vibraţie, şi atunci şi relaţiile romantice încep să se schimbe, sunt şi ele pe cale de a se “ilumina”, de a se umple de lumină. O relaţie înalt vibraţională este disponibilă acum pentru fiecare şi suntem “pionieri în noua iubire”, aşa cum ne numeşte Arh. Gabriel, prin Shelley Young – Trinity Esoterics , de la care am să vă prezint şi informaţiile care urmează.

Relaţia dintre două flăcări gemene presupune o atracţie energetică diferită de tot ce ştii că ar putea exista între un bărbat şi o femeie, dincolo de simpatie, atracţie sexuală, dorinţă, iubire romantică, conectare la nivel superior, dincolo de ….tot ce ai văzut în filme !

Intensitatea trăirii face diferenţa, e ceva la care nu te poţi opune … Si poţi încerca cu disperare să te îndepărtezi de persoana respectivă dar nu reuşeşti, eşti tras înapoi în câmpul ei energetic, nu poţi “ieşi de pe orbită sa”.

Şi nu întâmplător e aşa, pentru că atunci când îţî întâlneşti flacăra geamănă sau o conexiune de suflet , tot ce nu este iubire, lumină, adevăr , tinde să iasă la suprafaţă pentru a fi curăţat, vindecat. Iar dacă nu ar fi acestă atracţie am avea tendinţa de a ne sustrage sau de a evita aceste curăţări , ne-am îndepărta cât am putea de acea persoană pentru că munca de curăţare e teribil de grea şi de bună voie nu ar vrea nimeni să o facă.

Cu cât eşti mai înalt vibrational, te muţi pe o anumită bandă de frecvenţă în care te activezi şi devii un magnet pentru flacăra ta geamănă!

După întâlnirea  iniţială delicioasă,  pentru că te scufunzi în energia celuilalt, e ca o recunoaştere – de obicei reciprocă, vine o perioadă de separare , pe care nu aveai cum să o prevezi în perfecţiunea momentului pe care îl trăiai, şi atunci e ca o mare lovitură sub centură, te surprinde, te doare, te face să te prăvăleşti.

Unul dintre parteneri (the runner ) pleacă/ refuză să se mai implice/ taie orice comunicare cu celălalt/ se ascunde/ nu mai răspunde la telefon, mail/nu este de găsit, etc . Se poate întâmpla  în urma unor certuri , a unei dispute sau fără să aibă un motiv anume. Urmăritorul (the chaser), celălalt partener rămâne în agonia întrebărilor nerăspunse, principala fiind,desigur: “de ce???”

În 95% dintre cazuri femeia este cea care conştientizează prima, care sesizează acestă legătură divină şi care creează spaţiul pentru ca acesta să se dezvolte şi da, ea este de obicei  şi “the chaser”, “urmăritorul”,  iar  bărbatul este cel “fugar”, “the runner”.

 

Posibile motive:

 

Acceptarea, susţinerea , iubirea necondiţionată sunt mai uşor accesate de către divinul feminin, mai conştient, mai intuitiv, mai racordat pe frecvenţa acestui nou tip de relaţie

-De obicei, femeile au anumite semne fizice, în corp, care le oferă ceritudinea că este ceva diferit şi cu totul special în partenerul “geamăn” – tresăriri, fiori, zvâcniri ale anumitor muşchi din corp, senzaţii neobişnuite în trup

-Uneori bărbaţii se simt flataţi de atenţia femeii şi se duc imediat în ego, în programe vechi , în zona de confort, şi nu sesizează vibraţia, profunzimea şi dinamica specială a noii relaţii, simt doar agasare şi încalcarea spaţiului personal, mai mult decât sunt dispuşi să permită

-Bărbaţii sunt învăţăţi de societatea în care trăim să rămână mereu în minte şi să îşi suprime emoţiile, să le îngroape adânc în subconştient încât nici ei nu mai realizează că suferinţele emoţionale abia aşteaptă să ţâşnească la suprafaţă pentru a fi vindecate . Si asta se întâmpla cu prioritate în relaţia flăcărilor gemene şi nu este ceva confortabil sau uşor de făcut

-Senzaţia că te pierzi pe tine , că te dizolvi într-o astfel de relaţie este inconfortabilă pentru egoul masculin care nu vrea să piardă tot ce a câştigat în atâţia ani de separare de întreg,

-Relaţiile flăcărilor gemene nu fac sens pentru mintea logică şi raţională a unui bărbat şi atunci , dacă intuiţia e reprimată iar accesarea inimii (portalului către adevărul şi înţelepciunea sufletului) este ceva ce bărbatul  nu a fost învăţat sau încurajat vreodată să facă, atunci mai bine fuge decât să se confrunte cu rănile din adâncurile fiinţei sale

-Uneori “fugarul” simte că nu merită o astfel de iubire sau nu suportă intensitatea trăirilor şi atunci ego-ul va crea o groază de motive pentru care ar trebui să nu aibă încredere în relaţie, şi să se întoarcă la “libertatea” sa iniţială

-Pentru “fugar” mai ales, este vorba despre şocul trezirii spirituale care îi dă viaţa peste cap în moduri neaşteptate şi destabilizatoare, fiindcă se simte brusc aruncat într-o existenţă care pare total străină pentru el şi îl face să se simtă pierdut, speriat sau singur, aşa că reacţia automată este să se agaţe de modul vechi de trăi, şi atunci se distanţează de relaţie

 

Ce se întâmplă de obicei cu cel care rămâne

 

După ce “fugarul” părăseşte relaţia, partenerul care rămâne ( în stare de şoc, de obicei 🙂 ) încearcă să înţeleagă unde a greşit, ce e în neregulă cu el/ea, ce ar fi putut face mai bine , ce ar putea îmbunătăţi  în aspectul, comportamentul, abilităţile sale, astfel încât să îl poată readuce pe fugar înapoi în relaţie.

Un alt plan de existenţă presupune să facă faţă tuturor judecăţilor familiei sau prietenilor care îl/o consideră nebun/ă căci, după toate situaţiile jenante sau dureroase , încă crede cu tot sufletul că “fugarul” se va reîntoarce şi vor trăi fericiţi până la adânci bătrâneţi.

Pentru că simte cu toată fiinţa ei/ lui că “fugarul” este alesul/ aleasa , atunci cel rămas nu renunţă la luptă şi începe să îl “hărţuiască” pe celălalt cu vizite, telefoane, mailuri, scrisori , mesaje, în care îi explică cât de mult îl iubeşte, că este în siguranţă dacă se deschide în faţa sa,  îi povesteşte cât se simte de singur de când el a plecat sau cum l-ar putea ajuta să treacă peste problemele sale emoţionale sau de altă natură …. Se transformă astfel în “urmăritor” (the chaser).

Cu cât este “urmăritorul” mai insistent, cu atât “fugarul” se îndepărtează mai mult şi devine mai distant, mai rece! De obicei comportamentul “urmăritorului” îl face pe “fugar” să rămână blocat în acestă etapă de fugă, de evadare, tocmai pentru că blochează conexiunea dintre ei cu propria sa energie şi frecvenţă de vibraţie. Legea Atracţiei este cea care face jocurile şi aici!

Pentru unii, etapa de fugă a durat 10 ani ! şi a fost cu adevărat  o perioadă de curăţări puternice, de eliberări şi lucru cu propriul ego…. Abia după aceea , când vibraţiile celor doi s-au calibrat, s-au înalţat, abia atunci a fost posibilă reunirea.

Uneori, cel care rămâne oboseşte să tot aştepte, să tot sufere după cel plecat, durerea e prea mare, şi hotărăşte la un moment dat să îşi continue viaţa alături de altcineva , doar ca este aproape mort, uscat pe dinăuntru şi nu va putea oferi noului partener prea multe. Si atunci , “drama” prinde în încâlceala ei încă un suflet şi lucrurile se complică şi mai tare.

 

O alternativă mai avantajoasă

 

Dacă “urmăritotul” înţelege că separarea este necesară ca să se poată integra toată energia şi că ea serveste relatia, uniunea dintre cei doi, atunci totul se rezolvă mai rapid.

Aşadar, “urmăritorule”, nu rezista, nu te panica, nu te lăsa pradă angoaselor,  nu încerca sa controlezi , şi atunci, dupa ce energiile au fost integrate , după ce fiecare îşi va fi făcut munca cu el însuşi , veti fi din nou atraşi unul în orbita celuilalt . Totul devine astfel un dans, nu un joc de-a hoţii şi vardiştii.

In separare integrezi, scoţi la suprafaţă aspecte ce nu au fost vindecate, eliberezi ce e nevoie să fie eliberat, pentru ca mai apoi să te întorci în relaţie la un nivel de conexiune şi mai profund.

Separarea va fi din ce in ce mai scurta in timp si mai putin profundă pentru că alegi să lucrezi într-o anumită gamă de frecveţe şi, cu cât integrezi mai mult din energia celuilalt, are loc o echilibrare, se ajunge la o nivelare energetică, şi nu mai e nevoie să ieşi din orbita celuilalt ca să cureţi şi să integrezi

Separarea nu va dura o secundă mai mult decât este necesar să dureze dar ce o face să se repete sau să se prelungească este panica celuilalt partener , angoasa despărţirii, faptul că este în rezistenţă, se opune procesului şi ia totul personal, încearcă să controleze totul, aleargă după cel plecat, ceea ce îl face pe acesta să se îndepărteze şi mai mult , fiindcă deja este copleşit energetic şi ocupat cu integrarea energiei…

De preferat ar fi să te întorci la propria muncă de integrare, să continui să lucrezi cu tine, să îl susţii vibrational pe cel plecat, să îi acorzi spaţiul şi timpul de care are nevoie …  pentru că este de aşteptat ca şi tu să ai nevoie la un anumit moment dat de timp şi spaţiu pentru integrare şi atunci partenerul care a avut deja propriile experienţe nu o va lua personal nici el, va înţelege prin ce treci,  va şti cum să te susţină , iar ţie îţi va lua mai puţin timp şi îţi va fi mai uşor să traversezi perioada ta de retragere şi îndoială şi frică …

Separarea nu este ceva greşit, negativ, ceva de evitat sau de neacceptat, este ceva natural, parte din proces şi acest lucru e nevoie să îl înţelegem. Nu e o pedeapsă, e un ajutor. Doar că e nevoie să învăţăm să avem răbdare şi să nu grăbim această conexiune a sufletelor, dacă ne dorim ca relaţia să fie sustenabilă pe termen lung şi ambii parteneri să se bucure de ea.

În încheiere aş vrea să subliniez un aspect foarte important: acest tip de relaţie presupune  un uriaş serviciu pentru umanitate şi o anumită misiune personală, deoarece, cu cât cureţi mai mult din credinţele tale limitative şi din umbra ta, cu cât vindeci mai profund traume, suferinţe vechi, cu cât destrami formele vechi de relaţii romantice co-dependente şi pui bazele noilor relaţii iluminate, cu atât înalţi nu doar vibraţia ta personală ci şi pe cea a întregii lumi, căci suntem cu toţii interconectaţi.

În newsletter-ul de marţea viitoare (abonarea se face de aici şi este gratuită)  vedem cum îţi poti atrage flacăra geamănă, dacă într-adevăr tânjeşti după o astfel de relaţie şi eşti pregătit să ţi-o asumi.

 

Ca de obicei , te invit sa-mi spui parearea ta despre acest articol. Ti-e de folos? Ti-a placut?

Cum te-as mai putea ajuta in calatoria ta?

Te rog să îmi scrii pe adresa: cristina(at)quantumcoaching.ro sau sa îmi lași comentariul tău în spațiul de mai jos, destinat dialogului.

sursa imagine titlu 

 

Despre autor : Cristina Tomescu este Life Coach certificat în Legea Atractiei și NLP Master Coach. Este administratorul paginii www.QuantumCoaching.ro iar misiunea ei este să ajute oamenii obosiți de luptă și lipsuri  să iasă din morișca vieții și din mentalitatea de victimă astfel încât să își poată aminti adevărata lor esență,  asumându-și cu  responsabilitate  uriașul lor potențial creator.

© Copyright Cristina Tomescu 2017

Aveti permisiunea de a prezenta informatia pe oricare alte site-uri sau alte mijloace media dar numai daca se mentioneaza numele autorului si adresa paginii originare in care a aparut articolul: https://www.quantumcoaching.ro

 

 

 

 

 

26 Comments

 1. Articolul tau a răscolit amintiri si a adus in prim plan tot ce am trăit in ultimii doi ani. Ma aflu in poziția ingrată si poate, nu deloc întâmplătoare, de a fii si fugar si urmăritor in același timp. Am avut pauze lungi sau mai scurte după care relația se relua, de unde o lăsasem. Am pus punct acestui dans care nu m-a mulțumea si nu imi aducea satisfacția si împlinirea pe care le căutam. Vibram pe aceeași lungime de undă însă, defazajul mult prea mare ne-a venit de hac. Trăiesc cu regretul că nu am reușit să mă fac înțeleasă. Un articol care a adus putina lumină în crepusculul in care traiam, asigurandu-ma in același timp, că nu sunt o “jucărie stricată”.

  Reply
  • nu, nu esti o “jucarie stricata”. ce ai invatat despre tine in acea relatie? in ce mod te-a “resetat”? Uneori este posibil ca intalnirea sa fi avut initial doar scopul de a a te plasa pe o alta directie, de a produce un mare “shift”

   Reply
 2. Ati descris perfect intalnirea mea cu sotul meu….numai ca eu m-am lasat condusa de intuitie si i-am lasat libertatea necesara fara sa-l stresez…Si s-a intors singur la mine….acum avem o casnicie de 9 ani si doi copii deosebiti…Intr-adevar relatia nu a fost intotdeauna roz dar m-a ajutat enorm sa ma redescopar….

  Reply
 3. Foarte bun articol…am simtit ca tot ceea ce ai scris e adevarat. Acum 20-25 de ani in urma fostul meu partener m-a parasit pentru o tipa cu bani si mai in varsta. Atunci am suferit si-l doream inapoi, ciudat insa pentru multa lume dar si pentru mine, a fost ca nici macar o secunda nu l-am urat. Acum in rugaciunile mele ma rog si pentru el si-i multumesc in gand ca am putut sa invat de la el multe. A durat ani pana m-am “vindecat” si desi nu am avut sentimentul de atunci pana acum ca mi-as fi intalnit sufletul/flacara geaman/a sunt multumita si fericita as spune. Ii multumesc in fiecare zi Creatorului ca mi-a dat posibilitatea sa traiesc aceasta viata pe Pamant. Incerc sa vad numai ce-i frumos aici.

  Reply
 4. Va salut cu drag!

  Articolul este superb si contureaza aproape perfect “realitatea ireala” a tuturor celor care experimentam la maxima intensitate aceste trairi! Spun aproape perfect pentru ca ar mai fi cate ceva de adaugat. Eu sunt “chaser-ul”. Clar 100% si fara niciun dubiu! :-)) . In cazul meu …ei bine nu mi-am ales treaba cu “urmareala”. Nu o fac pentru ca vreau sau pentru ca simt nevoia si nici dorinta, sa pun latul de gat “urmaritului”. Nici nu-mi face placere sa urmaresc. Uneori imi scade …putina stima de sine pe care o mai am. “Urmaresc” impotriva vointei mele. Chestia cu urmaritul , la mine cel putin, vine de una singura si are si propria vointa. Se manifesta prin mine ca o forta de sine stataoare, dar pe care o accept, o respect si am invatat sa am incredere in ea. Bine…mi-am pus de multe ori sanatatea mintala la mari indoieli, dar am crezut si cred ca “stie ea” mai bine. Pentru “urmaritor” insa este mult mai dureros si mai greu. Pentru ca atunci cand “uramaritul” dispare , pe langa un gol imens iti lasa sufletul stors de putere. Ca intr-o coma profunda. Oricat ai vrea sa experimentezi “in exterior” nu mai poti; e ca si cum ramai fara gust, fara miros, fara ochi; ca si cum ai fi “retezat si extras” din propria viata. Uneori vreau sa ma bucur de “pauza” asta. Uneori mi-o doresc. Dar intotdeauna ma lasa prea sleita de puteri ca sa mai…orice. Evident imi revin(dar recuperarea constat ca e mai anevoioasa si complexa) si revine si pofta de urmarit…defapt se creeaza inconstient mediul propice ca aceasta forta …minunata si de nepretuit, dar “criminala” in acelasi timp sa se manifeste liber.
  Si acum dupa ce am incercat sa explic in linii mari niste senzatii si stari cu mii de fatete si cu tot atata incantare dar si durere fiecare, cum sa ne facem “pauza” mai placuta? Defapt, de unde sa ne incarcam bateriile si sa mai folosim si pentru noi?
  Cu drag,
  Alexa.
  Namaste!

  Reply
 5. După lunga absenta și abstinenta de la articolele atât de înțelepte și benefice scrise de tine,cred eu,că în sfârșit m-am ancorat în realitatea meazin ceea ce cred și simt cu toată ființa mea.Ba mai mult decât atât….tot ceea ce am citit( CERUT)pe plan subconștient,a fost exact de ceea ce aveam nevoie in acel moment.In momentul de față spun că este FANASTIC.Probabil că pe viitor,cu cat voi dori să rămân ancorată în Sinele meu,cu atât va fi mai natural și normal.Iti mulțumesc că exiști….ființa draga😘

  Reply
 6. Lavinia on November 9, 2017 at 9:44 pm
  Your comment is awaiting moderation.
  După lunga absenta și abstinenta de la articolele atât de înțelepte și benefice scrise de tine,cred eu,că în sfârșit m-am ancorat în realitatea meazin ceea ce cred și simt cu toată ființa mea.Ba mai mult decât atât….tot ceea ce am citit( CERUT)pe plan subconștient,a fost exact de ceea ce aveam nevoie in acel moment.In momentul de față spun că este FANASTIC.Probabil că pe viitor,cu cat voi dori să rămân ancorată în Sinele meu,cu atât va fi mai natural și normal.Iti mulțumesc că exiști….ființa draga😘

  Reply
  • multumesc mult pentru feed-back-ul tau, Lavinia!!

   Reply
 7. Un articol care iti confirma ca “nu esti nebun” 😊
  E atat de frumoasa calatoria aceasta desi misterul e greu de deslusit…
  Cand am ajuns sa il iubesc, am stiut in sufletul meu in ciuda tuturor defectelor pe care le avea si indiferent unde viata ne va purta,eu il voi iubi mereu si el pe mine chiar daca nu a fost sa fie…
  Dupa multi ani de zile in care m-am intrebat de ce “a fugit”tot viata mi-a dat raspunsurile
  printr-o intalnire neplanificata,intuita…
  Stiam ca il voi revedea, stiam chiar si cateva din vorbele sale (trimise telepatic)
  Intalnirea cu el m-a ajutat sa ma maturizez spiritual sa ma iubesc mai mult si sa inteleg ce inseamna iubirea neconditionata…
  Inca fuge… dar eu il astept 😊
  Daca nu aici …in viata viitoare

  Reply
  • Minunata atitudinea ta!, ti-as recomanda sa lucrezi cu tine cat poti tu de mult, asa il vei atrage mai curand

   Reply
  • Inca ceva ce am uitat sa precizez.Inainte sa lucrezi pe el, lucreaza pe tine, pentru vindecarea ta.

   Si acum ceva ptr Cristina

   Draga mea!

   La un moment dat, ai scris cele de mai jos

   De obicei, perechea noastră divină rămâne în dimensiunile mai înalte, nu se încarnează pe Pământ odată cu noi. Vibraţia lor e superioară mult vibraţiei noastre,..

   Eu cred ca, uneori, noi, cei/cele care suntem in postura de urmaritori venim din dimensiunile mai inalte, tocmai ptr a-l vindeca pe fugar.Faptul ca noi, constientizam natura relatiei si insistam asupra ei…arata un nivel ridicat de evolutie spirituala.

   Eu in 16 ani am refuzat orice partida/propunere de casatorie si imi pare rau ca mama-decedata foarte recent- a plecat neimplinita si cu gandul ca ma autoamagesc, ea neintelegand natura/sensul relatiei.

   Reply
 8. Cristina, te rog, putem obține mai multe informații, despre flacăra geamănă walk-in? 😊

  Reply
  • Camelia, e un subiect despre care nu stiu prea multe “la prima mana”… adica nu stiu cum sa verific informatia ca sa nu amagesc, sa nu induc in eroare pe cel care citeste … Poate mai tarziu, daca primesc mai multe informatii sau am cazuri concrete de studiu …

   Reply
   • Mulțumesc, frumos Cristina❤️
    Am parcurs etapele de mai sus, în ultimi 6 ani, dar nu cu o persoană. Am mai citit articole,despre spirite walk-in,mai să cred că sunt posedată😂
    Citind articolul tău,am aflat că și flacăra geamănă poate fi walk-in,care a venit ca o confirmare, ca să zic așa😊
    În urmă cu ceva ani, când au început diverse simțiri și transformări,(în special acel DOR….nu înțelegeam de cine mi-e dor,și plângeam de mama focului!), în căutările mele pe google, am dat peste un site al unei persoane deosebite.
    Nu-mi mai amintesc persoana,siteul,dar atunci am rugat-o într-un mail, dacă mă poate ajuta să înțeleg ce se petrece cu mine. Intrasem oarecum în febra flăcării gemene😂 având vagi informații.
    Acea persoană, mi-a spus că suntem împreună în trupul meu.
    Tot nu mă lămurise, pentru că altele erau informațiile despre acest subiect, la vremea aceea.
    Citind, acest minunat articol,mi-am zis ca a venit momentul adevărului cu toate că nu mă mai “agit” 😂 S-au liniștit apele!😊
    Interesant este, că au tot reînceput să vină spre mine,articole despre flacăra geamănă😊
    Mulțumesc și mult succes în ceea ce faci ❤️

    Reply
    • ce ma bucur ca ajuta!
     Multumesc mult de tot pentru ce ai impartasit cu noi!
     Walk-in inseamna ca un suflet are contract cu un altul (sau se face “din mers” un nou contract) ca la un moment din viata primul sa plece, al doilea sa preia trupul. ( ai vatut “Meet Joe Black” cu Brad Pitt? 🙂 De obicei primul suflet vrea sa experimenteze doar anumite teme/lectii si nu vrea sa ramana pana imbatraneste, iar al doile, mai evoluat , in general, vrea sa se exprime pe sine sau sa contribuie la evolutia planetara sau a unei comunitati sau persoane, dar nu vrea sa treaca iar prin faza de bebe, copil care invata sa mearga, sa manance … e pierdere de timp pentru aceste suflete mai inalte sau mai mature 🙂

     Reply
     • Mulțuuumesc! 😘😘😘
      Da, am văzut filmul, de câteva ori… Mi-a plăcut maxim! Mă ateăgea subiectul, într-un fel… hmm…😍 Am să-l revăd 😊
      Mulțumesc pentru reamintire😘
      M-ai pus nițel pe gânduri😂😂😂
      Te îmbrațișez cu drag! ❤️😘

     • 👍🌹💖

 9. Buna tuturor! Si eu trec prin aceasta situatie si mereu de cand l-am intalnit pe el simteam ca e ceva o legatura mai puternica. Am fost fericiti impreuna dar ne-am despartit si eu am ramas cea care il urmareste si inca vreau sa fim imreuna. Nu inteleg cum ar trebui sa lucrez cu mine, ce anume sa fac ca el sa vina inapoi? Incerc pe cat posibil sa fiu pozitiva, sa astept si sa nu ii dau mesaje dar imi este greu, foarte greu.

  Reply
 10. “În newsletter-ul de marţea viitoare (abonarea se face de aici şi este gratuită) vedem cum îţi poti atrage flacăra geamănă, dacă într-adevăr tânjeşti după o astfel de relaţie şi eşti pregătit să ţi-o asumi.”

  Eu nu am vazut articolul de care ziceati.

  Tot ce este scris in acest articol am trait si traiesc pe pielea mea. Eu sunt cea care constientizeaza; el este “fugarul” dar eu, niciodata, nu am fost “urmaritorul”. Ma doare ca e ratacit si nu se lumineaza dar stiu ca bunul Dumnezeu il va ajuta. Mare sansa sa intalnesti o asemenea iubire. E greu, f greu dar ce sansa minunata! Ii multumesc lui Dumnezeu pt ca mi-a dat-o.

  Evident ca mi-ar placea sa se termine cu “au trait fericiti pana la adanci batraneti” dar acum numai bunul Dumnezeu stie ce va fi. Eu imi doresc.

  Reply
  • incredere si deschidere ca sa primesti tot ceea ce ai nevoie sa intelegi !

   Reply
 11. Tot ceea ce ai scris am experimentat. M-am regasit complet. Am fost si urmaritor cu intrebari si drame, cu tot felul de stari si de “pitici” cum imi place mie sa le spun……Acum am ajuns in ultima faza descrisa de tine “Aşadar, “urmăritorule”, nu rezista, nu te panica, nu te lăsa pradă angoaselor, nu încerca sa controlezi , şi atunci, dupa ce energiile au fost integrate , după ce fiecare îşi va fi făcut munca cu el însuşi , veti fi din nou atraşi unul în orbita celuilalt . Totul devine astfel un dans, nu un joc de-a hoţii şi vardiştii.

  In separare integrezi, scoţi la suprafaţă aspecte ce nu au fost vindecate, eliberezi ce e nevoie să fie eliberat, pentru ca mai apoi să te întorci în relaţie la un nivel de conexiune şi mai profund.” Nu am decat sa astept si sa integrez tot ceea ce experimentez, aspecte de care nu știam si e bine ca apar acum pentru a le putea iubi și accepta, m-a intors spre mine cu 180 de grade intr-un mod in care nu visam….mulțumesc din suflet pentru acest articol pentru ca a venit exact la momentul in care am cerut sa primesc. Multumesc multumesc multumesc

  Reply
  • ce frumos! multumesc pentru feed-back-ul tau, ma bucur ca ti-a fost de folos! <3

   Reply
 12. Waw! De 3 luni de cand am intrat in separare m-am intalnit cu conceptul de “twin flame” aproape in fiecare zi. Pana atunci nu am stiut decat de relatiile karmice si de cele de tip suflet pereche. Cât adevăr…De câte ori mi-am pus si eu intrebarea: “Ce naiba e în neregulă cu mine? Si chiar nu ma pot controla?” Acum 7 ani am fost eu runner-ul: m-au speriat sentimentele puternice pt un străin, eu având o familie deja. Acum după 7 ani ne-am intalnit din nou si dupa 9 luni a devenit el runner-ul (Acum si el are familie). Eu am fost chaser-ul timp de 9 luni. Acum sunt doar în așteptare sau mai bine zis căutare de răspunsuri la intrebarea: “Oare chiar e my twin foame sau doar o persoana karmica cu care am avut ceva de rezolvat?” . Poate voi primi un raspuns de la cine stie deja unde sa caut. Multumesc. Va transmit multă iubire si putere tuturor! Cristina, tu ne încânti si ne alini cu articolele tale. Fii binecuvântată!

  Reply
  • Ai vazut ca soluția ar fi sa nu cautam ci sa ne “asezam in noi”, lucrand la vibratia personală care va atrage spre invatare tot ceea ce e de folos pt noi…mulțumesc mult pentru comentariul tău 🌹❤️

   Reply
 13. Cu drag. Lucrez la ridicarea vibratiei, dar încă oscilez intre a-mi asculta Sufletul care striga “in gura mare- chiar nu simti? De ce te indoiesti?” Si Egoul meu care-mi spune ” Fii serioasă, te amagesti singura. Unele lucruri tb sa se întâmple, atâta tot. Nimic special”. Încă e greu…

  Reply
 14. Foarte interesanta povestea ta, as vrea sa ti-o spun si pe a mea, sa am cu cine discuta despre acest subiect nu foarte cunoscut, ai putea te rog sa imi scri un mail? As fi bucuroasă sa am cu cine împărtăși tot ce mi se întâmplă.

  Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.