Mintea, la fel ca toate metalele sau alte elemente, poate fi transmutată dintr-o stare în alta, dintr-o condiţie în alta, dintr-o polaritate în alta, de la o vibraţie la alta. Adevarata transmutaţie hermetică este o tehnică, o metodă, o artă mentală. Kybalion

Dacă te afli pe calea evoluţiei tale personale, cu siguranţă te-ai întâlnit deja cu Legile Universale

Este imposibil să descoperi cine eşti şi care îţi este cu adevărat natura şi potenţialul dacă nu te plasezi în contextul mai larg al vieţii la nivel universal.

Cu toţii am auzit de Legea Atracţiei. Poate chiar am aplicat principiile ei în viaţa cotidiană, poate am obţinut şi rezultate, dar efectele au fost de durată?

Aţi reuşit să simţiţi beneficiile aplicării ei în viaţa de zi cu zi sau aţi concluzionat dezamăgiţi ca nu funcţionează si aţi renunţat la aceste “bazaconii New Age”?

Acest lucru se datorează faptului că Legea Atracţiei este doar un mic aspect din marea înţelepciune a Legilor Universale (nu este nici măcar menţionată ca Lege Universală de sine stătătoare, e doar desprinsă din principiul hermetic al Cauzei şi Efectului), dar a fost prezentată ca o soluţie miraculoasă la orice problemă umană, la îndemâna oricui este dispus doar să gândească pozitiv şi să se vizualizeze suplu, bogat, iubit şi plin de succes.

Este o abordare superficială, comercială, care nu are cum să producă modificări la nivel profund în fiinţa noastră.   Legea Atracţiei lucrează însă atât de rapid în momentul în care aprofundezi cunoaşterea autentică şi acţionezi în cunoştinţă de cauză, aplicând legea în contextul tuturor celorlalte principii hermetice!

Contrar credinţelor majorităţii… Legile Universale nu sunt doar teorie sau speculaţie. Dacă la un moment dat se credea că sunt doar de natură teoretică, mistică sau spirituală, accesibile doar celor care au învăţat să se conecteze la sursa de unde vin toate “Adevărurile Ȋnalte”, acum au ieşit la suprafaţă şi au devenit evidente în ultimele descoperiri ştiinţifice, fiind posibilă chiar măsurarea lor la nivel fizicDavid Bohm

Nerespectarea Legilor se manifestă prin suferinţă, dramă, neputiinţă, blocaje

explore yourself

Tot ceea ce percepem în jurul nostru este o proiecţie a gândurilor, emoţiilor şi credinţelor noastre.

Prima Lege hermetică spune că Universul este mental. Energie. Spirit. Si atunci, cheia pentru o viaţă împlinită nu se află în afara noastră, ci în interiorul minţii noastre! Transmutaţia mentală este arta de a transforma stările, formele şi condiţiile mentale defavorabile nouă, în forţe cu ajutorul cărora să putem influenţa pozitiv realitatea.

Este alchimie mentală, psihologie mistică practică. Noi, oamenii, suntem parte a unui sistem. Nu putem funcţiona separat de tot ceea ce există în jurul nostru. Asta înseamnă că nu este suficient să lucrăm doar la alinierea dorinţelor noastre conştiente cu programele subconştientului, la nivel individual, personal.

E nevoie să conştientizăm întâi cadrul mai larg în care existăm şi cum ne influenţează acesta. Alinierea cu Legile Universale este indispenabilă dacă ne dorim o transformare reală, puternică şi de durată a realităţii noastre.

Fondatorul Tao-ismului, Lao Tsu spunea foarte clar acum 2500 de ani:

Omul urmează Legile Pământului, Pământul urmează Legile CeruluiLao Tsu

 Nimeni nu poate scăpa de Legi, însă aproape toţi am fost învăţaţi să le opunem rezistentă

Asta nu înseamnă că putem cu adevărat să ne împotrivim Legilor ci că nu ne armonizăm natural cu ele.

Nu le folosim puterea supremă. Iar acesta este motivul principal al suferinţei şi negativităţii din acestă lume.

 Acest curs este pentru tine dacă îţi doreşti să:

 • vezi “poza mare”a acestei realităţii în care trăieşti
 • ştii regulile acestui joc denumit generic “viaţă” şi cum să îl joci
 • Comunici uşor şi direct cu Universul
 • înţelegi cum de a fost posibil să creezi atât de multe lucruri pe care nu le-ai dorit
 • descoperi programe, credinţe limitative,care te-au limitat , ţi-au îngrădit evoluţia
 • foloseşti cunoaşterea şi înţelepciunea iniţiatică în viaţa cotidiană
 • restabileşti echilibrul vieţii şi să te aliniezi cu scopul şi misiunea ta pe Pământ
 • cunoşti puterea Legilor Universale şi aplicabilitatea lor
 • înţelegi de ce nu poate funcţiona cu adevărat Legea Atracţiei aşa cum a fost ea prezentată în filme sau cărţi comerciale
 • îţi schimbi punctul de atracţie ca să poţi experimenta viaţa la o octavă superioară
 • manifeşti realitatea la care visezi, fără efort, sacrificii sau lacrimi, ci uşor şi cu graţie
 • evoluezi conştient şi să îţi foloseşti liberul arbitru.

Arta Alchimiei Mentale este un curs pentru oameni curajoşi

extend your mindCursul poate fi destul de provocator pentru tiparele noastre de gândire, pentru credinţele noastre curente , cutumele atât de înrădăcinate în cultura noastră est-europeană.

Dacă însă v-aţi săturat de o viaţă anostă, fără satisfacţii, plină de tot felul de lipsuri, şi care nu se schimbă indiferent de cât de mult munciţi şi vă străduiţi, probabil că e nevoie de o altă abordare….

Am fost învăţaţi să gândim despre noi înşine ca suntem fiinţe umane fără putere prea mare de a ne influenţa destinul. Accentul s-a pus întotdeauna pe dezvoltarea de abilităţi fie pentru a ne descurca în situaţiile dificile sau durereoase fie de a “îndura” starea de fapt, cu stoicism şi cu capul sus, căci… “aşa e viaţa”!

Acest mod de a aborda existenţa ne face să ne simţim victime ale destinului implacabil, ale celor pe care îi considerăm abuzatori, ale guvernului, sistemelor sociale ….

Suntem efect, niciodată cauză! Reacţionăm doar la ce ni se aduce zilnic în faţă , ne apărăm, suntem în defensivă, ne este frică de ce ar putea aduce ziua de mâine, sistemul nostru este mereu în pregătire pentru a putea preîntâmpina ceea ce urmează să vină. Dar suntem mai mult decât nişte fiinţe umane! Suntem energie pură, suntem spirit!

Iar acestă afirmaţie nu mai este susţinută doar de mistici şi iniţiaţi ci şi de cercetările ştiinţifice moderne.

Totul în jurul nostru şi în noi este doar energie, şi numai programarea minţii noastre începând de la naştere până la maturitate ne face să gândim, să percepem şi să acţionăm ca şi când am trăi într-o lume materială, fixă, opresivă şi independentă de conştiinţa noastră.

Nu suntem oameni ce au o experiență spirituală.Suntem spirite ce au o experiență umanăPierre Teilhard de Chardin

Nu mai putem aborda dezvoltarea personală la fel ca până acum! E timpul să recurgem la înţelepciunea Maeştrilor !

Legile Universale ne ajută să ne schimbăm total modul în care înţelegem relaţiile şi circumstanţele din viaţa noastră şi să devenim capabili să utilizăm conştient energia în scopul manifestării realităţii pe care o dorim.

Un mare secret pe care din ce în ce mai mulţi încep să îl integreze este că energia nu judecă, nu ripostează. Ea doar devine ceea ce îi dictăm noi prin intenţie şi focus.

Noi creăm în fiecare secundă a vieţii noastre. Si, da, este corect: şi până acum am creat. Constant. Dar inconştient. Tot ce avem acum în viaţa noastră: sănătatea, casa, relaţiile, cariera, succesele şi neîmplinirile noastre, toate sunt creaţiile noastre conştiente sau inconştiente şi toate sunt ….energie.

Acestă energie este guvernată de Legile Universale. Cunoscând Legile şi aliniindu-ne cu ele, creăm conştient şi devenim Maeştrii propriei noastre vieţi.

Inţelepciunea lor a fost considerată inaccesibilă omului de rând, misterioasă, dar Toth ne spune:

ancient smarald tablet

 

Misterul e mister doar când e învăţătură necunoscută omului. Află, omule, că tot ce există fiinţează doar datorită LEGII. Cunoaşte LEGEA şi vei fi liber, nu vei mai fi niciodată înrobit de noapte”Tablitele de smarald ale lui Toth Atlantul- capitolul 10

Ce înveţi teoretic şi practic despre Alchimia Mentală în acest webinar în 6 module:

 • Care este natura realităţii, cum o putem schimba în avantajul nostru
 • Cum comunicăm noi cu Universul
 • Ce sunt şi care sunt Legile Universale. De ce pentru unii sunt 4, pentru alţii 7 sau 12 iar pentru alţii… 20?
 • Introducere în principiile hermetice
 • Care este diferenţa dintre Legile Universale fixe, imuabile, şi cele mutabile
 • La ce ne ajută să le cunoaştem şi ce se întâmplă când le ignorăm
 • Cum să le foloseşti eficient în toate ariile vieţii tale, de la sănătatea fizică, familie, relaţii, carieră, afaceri, până la împlinirea misiunii personale
 • Cum să nu mai creezi dramă în viaţa ta
 • Cum identificăm blocaele subconştiente în cale succesului nostru
 • De ce Legea Atracţiei, aşa cum e prezentată ea de obicei, nu funcţionează
 • “Cere şi ţi se va da” – cum ceri şi cum ţi se dă
 • Reformulări : ce este posibil şi ce nu este posibil să realizăm prin folosirea Legilor
 • Congruenţă şi incongruenţă
 • Importanţa conexiunii minte-trup
 • Care sunt secretele omise când se discută despre Legea Atracţiei
 • Care sunt credinţele limitative care ne împiedică să stăpânim Legea Atracţiei
 • Care sunt cele trei legi fundamentale care ne ajută să manifestăm o altă realitate
 • Cum îţi dai seama la ce valori este setat “termostatul” tău interior
 • Cum să îţi transformi pas cu pas setarea mentală pentru a reuşi să schimbi dinamica energiilor ce contribuie la eliberarea ta din închisoarea vechilor mentalităţi
 • Ce înseamnă că magnetizezi către tine exact ceea ce îţi doreşti
 • Cum ne creştem nivelul de receptivitate – cheia care poate deschide receptorii noştri către succes
 • Cum să îţi modifici punctul de atracţie pentru a reuşi să schimbi proiecţiile dinafara ta
 • Cum atragi abundenţa în viaţa ta aliniidu-ţi mentalul cu anumite legi
 • De ce obstacolele ne sunt cei mai buni prieteni
 • Cum ne uşurăm munca lucrând mai întâi energetic ţelul nostru
 • Cum să îţi trăieşti viaţa cu intensitate, atrăgând iubirea, abundenţa şi succesul pe care ţi le doreşti în viaţă.

Omul nu este decat ce crede el că e, un frate al intunericului sau un copil al Luminii. Când voi, oamenii, veţi învăţa că nimic înafara evoluţiei Sufletului nu contează, abia atunci veţi fi liberi cu adevărat de robie, liberi să lucraţi în armonie cu LEGEATăbliţele de smarald ale lui Toth Atlantul

Cum este structurat cursul:

Cursul este un sistem simplu, clar şi uşor de aplicat în absolut oricare arie a vieţii voastre, fie că vorbim de sănătate, relaţii, carieră, dezvoltare personală sau misiune. Cum să fie posibilă o formulă unică pentru aspecte atât de diverse ale vieţii?

Este posibil dacă lucrăm la nivel de alchimie mentală şi suntem atenţi la cauză şi nu la efect, dacă înţelegem natura Universului , legile care îl guvernează şi cum să ne aliniem cu aceste legi.

Exact ca şi în viată: poate îţi construieşti casa visurilor tale, investeşti muncă, atenţie, bani, eşti focusat pe ce e important, faci sacrificii, eşti conştiincios şi responsabil dar în final … poate casa se scufunda, sau este luată de vâltoarea apelor pentru că nu ai ştiut că terenul pe care ai construit e afectat des de alunecări de teren sau inundaţii sau poate nu ai respectat o lege care spune clar că în acel loc este interzisă contruirea de imobile şi atunci nu ţi se permite să locuieşti acolo sau casa este dărâmată…

E necesar să ştim contextul mai larg în care operăm, ce legi ne pot sustine demersurile şi ce legi să nu încălcăm la un moment dat, pentru a obţine rezultate pe măsura efortului nostru.

Fiecare modul se va baza pe ceea ce am parcurs în modulul anterior.

Dacă nu puteţi însă participa la un modul, nu vă temeţi , veţi primi link-ul cu înregistrarea in maximum 24 de ore. Fiind curs interactiv, voi ţine cont de problemele cu care vă confruntaţi fiecare în prezent, de energia grupului, si voi zăbovi mai mult la acele legi care ne-ar putea ajuta mai mult în situaţia dată.

Din acest motiv nu doresc să vă prezint o tematică strictă pentru fiecare modul în parte. Voi acoperi însă, tot ce am menţionat în capitolul anterior. In fiecare modul vom avea exerciţii practice, introspecţii , meditaţii sau tehnici prin care să ne dăm seama de modul în care lucrează Legile Universale în viaţa noastră şi pentru a le integra corect în experienţa noastră de zi de zi.

Vom începe de la starea prezentă, aşa cum este ea acum, şi ,cu fiecare modul în care învăţăm câte o lege şi sublegile ei, vom modifica punctul de atracţie şi nivelul de conştientizare până ajungem experimentăm o stare de linişte, pace, împăcare, bucurie, care să poată susţine puterea care se trezeşte în fiecare dintre noi, în acestă perioadă din istoria Pământului.

Sesiunile vor avea loc in fiecare zi de joi, timp de şase săptămâni, după cum urmează:

run

 • Modulul 1 :  Joi, 19 mai, ora 20:00

 • Modulul 2:  Joi, 26 mai, ora 20:00

 • Modulul 3:  Joi, 2 iunie, ora 20:00

 • Modulul 4:  Joi, 9 iunie, ora 20:00

 • Modulul 5:  Joi, 16 iunie, ora 20:00

 • Modulul 6:  Joi, 23 iunie, ora 20:00

De ce ai nevoie ca să poţi beneficia la maximum de acest curs

shutterstockpix-2wioq0efwgs7ov51t2e0hs

 • Oricine poate reuşi să-şi schimbe modul în care a fost programat să gândească şi să perceapă ealitatea înconjurătoare! Să nu crezi că e nevoie să fii avansat în studii ezoterice sau neuronale ca să poţi înţelege conceptele din curs, e nevoie doar de o minte deschisă!
 • Apoi, este posibil ca ceea ce crezi că ştii să fie singurul lucru care te împiedică să primeşti ceea ce îţi doreşti cu adevărat de la viaţă. Aşadar oferă-ţi în orice intreprinzi, privilegiul de a fi o cupă pe jumătate goală.
 • Si ar mai fi ceva cu adevărat important ce ar trebui să stabileşti înainte de a porni pe acest drum al autocunoaşterii şi alchemizării minţii: eşti interesat/ă de transformare şi evoluţie spirituală sau…eşti hotărât/ă să produci o schimbare radicală în viaţa ta? Căci asta înseamnă curaj, dedicare, focus, răbdare şi …muncă.

Dacă eşti hotărât/ă, atunci te aştept cu drag să facem împreună această călătorie către….tine însuţi/însăţi.

Investiţia ta pentru acest curs

Pentru toate cele 6 module, reprezentând un minim de 9 ore de webinar, investitia ta este de 350 lei.

Dacă te înscrii împreună cu un prieten, primeşti o reducere de 50 lei, suma de plată finală fiind 300 lei pentru tine şi tot de 300 lei pentru pietenul/ prietena ta.

Ai ocazia să plăteşti şi în două rate a câte 195 lei.

A doua rata poate fi achitată până pe 9 iunie.

Plata se face cu cardul, prin procesatorul de plati “Plati on line”.

Daca nu aveti un card sau doriti sa platiti printr-o alta forma: ordin de plata, transfer direct, prin oficiul postal, etc , aveţi mai jos detaliile contului:

TOMESCU MIHAELA CRISTINA II
ING BANK filiala Mărăşeşti BACAU
Cont : RO 81 INGB 0000 9999 0535 6666
COD BIC/SWIFT : INGBROBU

Data limita de plata este 18 mai. Dupa înscriere veți primi un mail de confirmare plata din partea procesatorului de plati.

Link-ul pentru webinar si alte detalii tehnice le veti primi mai tarziu, direct de la www.QuantumCoaching.ro, dupa procesarea platii.

Inainte de fiecare modul veti primi un mail de reamintire si un suport de curs in format PDF.

Daca mai sunt intrebari legate de inscriere, desfasurare, plata, etc,  te rog să îmi scrii pe adresa de mail cristina(at)quantumcoaching.ro şi va voi raspunde personal, in maxim 24 ore.

banii-inapoi-garantat

 

Daca dupa primele doua module ale webinarului consideri ca nu iti este de ajutor informatia, primesti garantat toti banii inapoi, mai putin taxele de procesare plata si rambursare de fonduri ( maxim 5%)

Singura conditie de indeplinit este sa imi soliciti acest lucru printr-un e-mail, cu subietul : RAMBURS PLATA CURS ONLINE , pe adresa cristina(at)quantumcoaching.ro, inainte de inceperea modulului numarul 3, adica inainte de data de 2 iunie 2016 .

Nu este nevoie sa dai niciun fel de explicatii suplimentare   As aprecia daca ai gasi oportun sa  imi spui ce anume nu ti-a placut sau ce altceva ti-ai fi dorit, orice feed-back este un ajutor prin care pot invata sa fac lucrurile mai bine data viitoare, dar nu este o conditie pentru ramburs.

In 2 rate

195 RON

Integral

350 RON

Ce spun cei care au participat la alte cursuri sustinute de Cristina

Participarea la acest webinar a fost una dintre cele mai bune decizii pe care le-am luat in ultima vreme.

M-a ajutat foarte mult deoarece am gasit raspunsuri pentru multe intrebari care se invarteau in mintea mea de multa vreme.

Nu stiu daca tu te-ai oprit vreodata un minut in loc asa..intr-o zi in timp mergeai pe strada sau alergai dupa cumparaturi in vreun magazin, sa te intrebi de ce alergam toti aproape tot timpul, fara a ne aloca cateva minute din cand in cand pentru a intelege incotro ne indreptam de fapt si de ce suntem aici.

Sa va explic cum ma simteam inainte de acest webinar: stateam acolo in mijlocul strazii, zeci de oameni grabiti si agitati treceau alergand fiecare dupa treburile lor, ca noi toti, si incercam sa inteleg care este folosul acestor lucruri, de ce suntem noi aici…de ce sunt eu aici…care este scopul vietii mele pe aceasta planeta…pentru ca mi-a venit greu sa cred ca am venit aici numai ca sa ma nasc, sa mananc, sa beau, sa muncesc,  eventual sa fac copii si sa mor.

Apoi intervine si intrebarea: si dincolo de toate astea, cand plecam de pe aceasta planeta ce se intampla?

In urma webinar-ului am gasit raspunsuri pentru aceste intrebari si multe altele.

Acum toate sunt clare si am inteles ca noi, fiecare dintre noi suntem mult mai mult decat ne imaginam si ca am venit aici pentru a trai constient si liber.

Multumesc, Cristina!

Andreea Frincu- Bucuresti

Multumesc, multumesc, multumesc, multumesc, multumesc; pentru fiecare modul in parte multumesc!

A fost un curs asa de dens, profund si important incat sunt inca in starea informatiilor si las sa se aseze peste si impletindu-se cu tot ceea ce lucrez la mine de cativa ani.

Cred ca voi reveni pe mail la tine cu anumite intrebari …sau nu. Important este ca ai facut o treaba excelenta si nu e putin lucru ce ai dat si pus in curs. Nu e simplu ce e de facut dar nici imposibil. Iti sunt extrem de recunoscatoare.

Reascult meditatia de la modulul 3 in fiecare zi.

Pentru mine ea a fost un punct de cotitura extraordinar de important intalnirea cu aceasta meditatie. Acum am exercitiul cu credinta din corp de la acest modul 5….

Lucrez la ele si e un exercitiu puternic !

Te imbratisez cu infinita recunostinta.

Cristina Niculescu – Bucuresti

Proprietar, publisher - “Sfatul Părinţilor”

Multumesc Cristina! Pentru TOT! Felicitari pentru daruire si inspiratie, pentru lumina si caldura cu care ne-ai imbratisat si rasfatat in toate serile de joi in care ai ales sa ni le daruiesti!

Ai construit in mod inspirat traseul celor 5 module si mi-ai deschis un noian de posibile noi directii de explorat…

Ma abonez anticipat si neconditionat la toate initiativele tale, module, ghiduri, cursuri sau orice ar fi.

Te pretuiesc si tare mi-esti draga! Sunt recunoscatoare pentru ca ESTI si pentru ca SUNT in preajma ta!

Nicoleta Ciocarlie – Bucureşti

Mi-e tare greu sa stiu ca nu mai am joia, acea gura de aer proaspat cu care sa-mi incarc bateriile ..pentru inca o saptamana…asteptam cu nerabdare fiecare joi….sa stiu ca e cineva acolo care ne spune cat suntem de minunati, de speciali  si de puternici ….cat de bine ma simteam dupa fiecare sedintza ….chiar nu mai conta atat de mult ce se intampla in jurul meu…ai reusit sa ma ridici deasupra tuturor acestor marunte lucruri in care ne zbatem  majoritatea oamenilor !

Ar fi minunat se poata participa cat mai multe persoane la aceste cursuri ..sa inteleaga care sunt lucrurile cu adevarat valoroase in viata ..sa nu se mai risipeasca pe lucruri fara importanta , sa nu mai sufere atat de mult, sa afle fiecare  de ce am venit aici si care este rolul nostru pe Pamant , pentru a pune fiecare un umar la ajutorul omenirii in dezvoltarea ei  si mai ales sa se ajute pe ei insisi prin constientizarea ca noi am ales sa venim aici si ca avem un rol foarte important !

Multumesc foarte mult pentru tot si mai ales pentru caldura cu care ne-ai invaluit si ne-ai transmis toate acele minunate aspecte despre noi si lumea in care traim !

Adina Dutu – Targoviste

Ma bucur tare mult ca am ales acest curs pentru ca intotdeauna Maestrul aduce lumina asupra celor citite de elevii sai. Am inteles de ce viata mea s-a schimbat radical incepand cu 2013.

Si mai ales sunt foarte fericita de aceasta schimbare, chiar daca ,,lupta” cu egoul meu a fost crancena, si crede-ma nu exagerez cand spun asta.

Deja nu mai vreau sa simt nimic negativ pentru ca am observat ca imi face rau si fizic si emotional si asa imi dau seama ca sunt pe calea cea buna, cea frumoasa de la care nu vreau sa ma mai abat !

Ii multumesc lui Dumnezeu ca te-a adus in viata mea, sunt onorata sa te cunosc si foarte fericita sa fac parte dintr-un grup cu oameni minunati !

Izabela Argaseala – Buzău

Cristina, iti multumesc pentru toate informatiile ce ni le-ai daruit cu atat de multa iubire.

Esti o persoana minunata care oferi din prea plinul tau si ne umpli pe toti . Pentru mine aceste webinarii au reusit sa ofere lumina acolo unde era intuneric, liniste acolo unde era neliniste si iubire acolo unde era frica. Te iubesc si iti multumesc ca existi acum si aici .

Ii sunt recunoscatoare Universului ca a facut in asa fel incat sa ma indrume spre articolele tale pe care le citesc cu atat de multa sete de cunoastere si care imi lasa mereu liniste in minte si iubire in suflet. Am simtit de cand am citit prima data la tine pe pagina de aceste webinarii ca vreau sa particip. Am simtit nu in minte ci in suflet.

Era ca si cum cineva ma tinea de mana si imi spunea aici, aici, mergi aici. Acum stiu ca era Sinele meu inalt, el stia ca am nevoie de aceste informatii ptr a nu mai rataci si gasi calea mai usor spre mine, spre El, spre noi.

Multumesc inca odata. Te imbratisez cu iubire

Elena Velea – Bucuresti

Esti minunata! Informatiile din cursul tau chiar imi dau mai multa incredere in mine.

Citisem si eu o parte din ele insa imi era frica sa nu o iau “pe o panta gresita”, iar tu mi-ai confirmat ca nu sunt singura la care acestea au ajuns, de aceea acum am mai multa incredere ca sunt pe drumul cel bun si ca nu sunt singura.

Ma bucur mult si te felicit din toata inima pentru activitatea pe care o desfasuri!

Turcu Madalina – Bucuresti

Iti sunt recunoscatoare pentru modul in care ai asezat si prezentat pentru noi toata aceasta minunata informatie pentru ca punand-o astfel a putut fi procesata si asimilata si de oameni ca mine care nu stiau prea multe lucruri despre astea dar aveau o “ravna” si o puternica atractie spre astfel de informatii.

Datorita tie, mi-am creat un tablou general, de acum stiu ce am de facut, stiu incotro sa ma indrept, adica spre alinierea cu sinele meu prea inalt, sa aflu cine sunt eu cu adevarat si precum am mai afirmat….nu mai exista cale de intoarcere.

Astept cu nerabdare sa organizezi cursul cu Legile Universului si orce alte cursuri vei mai organiza fiindca imi place modul tau de a iubi lumina.

Cu multa recunostinta si mii de multumiri, Marinela.

Marinela Gherghel – Iasi

Cristina Tomescu, un om minunat, ce radiaza a culori vii si mereu proaspete,  ce ma face sa ma bucur de fiecare data ca a aparut in viata mea.

Dacă simti că viața ar fi trebuit sa vină cu instructiuni de folosință  pentru fericire sau că ceea ce știi deja nu răspunde tuturor întrebărilor pe care le ai,  exista o mare posibilitate ca acest curs să aducă  multa lumină in sufletul tău. Te iubesc!

Adela Schiman – Spania

Marturisesc cu sinceritate ca mi a placut mult webinarul, mi s a parut extrem de interesant.

Mie mi-a adus mai multă claritate, mi-a furnizat informatii care mă ajuta sa merg pe drumul meu.Cu riscul de a mă repeta, iti spun din nou ca esti muschiul meu de la copac, esti Nordul pentru mine.

Imi plac mesajele pe care le transmiti, temele abordate si nu in ultimul rand, vocea ta calda; toate astea mă fac sa vibrez. Ma simt apoi mai calma, mai limpede la minte, mai aliniata . Dai dependenta, stiai?

Claudia Feurdean – Cluj Napoca

Multumim mult Cris, pentru efortul facut de a sintetiza aceasta uriasa cantitate de informatii si a le pune intr-un format organizat, cu “cap” si “coada” si pentru ca ai ales sa ne insotesti in aceasta calatorie extraordinara trezind in noi amintirea nemarginitului nostru potential divin!

Carmen Elena Radu – Bacau

Multumim pentru curs, a fost unul foarte folositor, pe mine m-a ajutat sa-mi clarific informatiile si sa ma cunosc mai bine si sa-mi analizez gandurile, emotiile si trairile.

Am devenit mai constienta de ceea ce sunt si ce fac, sau spun si am inceput sa ma descoper pe mine si esenta mea. Ma simt mai intreaga si prezenta in viata mea.

Daniela Imbrescu - Timisoara

Vino alaturi de mine sa inveti tainele alchimiei mentale !