Disclaimer

Informațiile conținute în acest site au numai scop informativ general.

Informațiile sunt furnizate de www.QuantumCoaching.ro și, în timp ce ne străduim să păstrăm informațiile actualizate și corecte, nu facem nicio declarație sau garanție de niciun fel, expresă sau implicită, cu privire la exhaustivitatea, exactitatea, acurateţea, adecvarea sau disponibilitatea informațiilor, produselor, serviciilor sau graficelor aferente conținute pe site, în orice scop.

Încrederea pe care o acordați acestor informații este, așadar, strict pe propriul dvs. risc. În niciun caz nu vom fi răspunzători pentru nici o pierdere sau daună, incluzând, fără limitare, pierderi sau daune indirecte sau orice pierdere sau deteriorare care rezultă din utilizarea acestui site .

Prin acest site puteți să vă conectați la alte site-uri care nu sunt sub controlul www.QuantumCoaching.ro. Nu avem control asupra naturii, conținutului și disponibilității acestor site-uri. Includerea oricăror legături nu implică neapărat o recomandare sau o susținere a opiniilor exprimate în cadrul acestora.

Se depun toate eforturile pentru a menține site-ul în funcțiune fără probleme. Cu toate acestea, www.QuantumCoaching.ro nu își asumă nicio responsabilitate și nu va fi răspunzător pentru faptul că site-ul este temporar indisponibil din cauza problemelor tehnice care nu țin de controlul nostru.

 

Ce poţi realiza prin Quantum Coaching ?
  • înveti să foloseşti Conştiinta pentru a schimba legile fizicii si ale biologiei,
  • devii un creator deliberat al vieţii tale,
  • te eliberezi din inchisoarea propriei minti
  • preiei controlul asupra lumii tale interioare
  • iţi aminteşti cine eşti TU cu adevărat şi care ţi-e menirea.
Începe cu primul pas: introdu numele tău si adresa de mail şi iţi voi trimite imediat, gratuit, cartea « True North » pentru a te ajuta să-ţi descoperi misiunea in viaţă.