Termeni şi condiţii

Bine ați venit pe www.QuantumCoaching.ro.

 

Dacă continuați să răsfoiți și să utilizați acest site, sunteți de acord să respectați și să vă conformaţi cu termenii și condițiile de utilizare, care împreună cu politica noastră de confidențialitate guvernează relația www.QuantumCoaching.ro cu dvs. în legătură cu acest site web.

 

Termenul www.QuantumCoaching.ro  sau “noi” se referă la proprietarul site-ului. Termenul “tu” se referă la utilizatorul sau cititorul site-ului nostru. Utilizarea acestui site web este supusă următoarelor condiții de utilizare:

 

Conținutul paginilor acestui site este destinat exclusiv informațiilor și utilizării dvs. generale. Este posibil să se schimbe fără notificare prealabilă.

 

Nici noi, nici terțe părți nu oferim nicio garanție cu privire la acuratețea, oportunitatea, performanța, caracterul complet sau adecvarea informațiilor și materialelor găsite sau oferite pe acest site pentru orice scop anume. Recunoașteți faptul că astfel de informații și materiale pot conține informaţii inexacte și erori și excludem în mod expres răspunderea pentru astfel de inexactități sau erori, în măsura în care acest lucru este permis de lege.

 

Utilizarea oricăror informații sau materiale de pe acest site este în totalitate pe propriul dvs. risc, pentru care nu vom fi responsabili. Este responsabilitatea dvs. să vă asigurați că toate produsele, serviciile sau informațiile disponibile prin intermediul acestui site îndeplinesc cerințele dvs. specifice.

 

Acest site web conține materiale care sunt deținute sau licențiate de către noi. Aceste materiale includ, dar nu se limitează la:  copy/content/ conţinut informatic, design, aspect, și grafică. Reproducerea este interzisă în conformitate cu nota privind drepturile de autor, care face parte din acești termeni și condiții.

 

Toate mărcile comerciale reproduse pe acest site, care nu sunt proprietatea sau licențiate operatorului, sunt recunoscute pe site.

 

Utilizarea neautorizată a acestui site poate genera o cerere de despăgubire și / sau să fie o infracțiune.

 

Din când în când, acest site poate include și link-uri către alte site-uri web. Aceste linkuri sunt furnizate pentru a vă oferi informații suplimentare. Ele nu înseamnă că susținem site-urile web. Nu avem nicio responsabilitate pentru conținutul site-ului (site-urilor) conectate.

 

Nu puteți crea un link către acest site de pe un alt site web sau document fără consimțământul scris, prealabil, al www.QuantumCoaching.ro.