Viziunea mea

 

Cred cu tărie că toate subiectele discutate pe acest site vor deveni cât de curând cunoștințe la ordinea zilei, împărtășite de marea majoriate a populației. E doar o chestiune de timp până când cu toții ne vom aminti că suntem mai mult decât ni s-a spus vreodată.

Cristina Tomescu

Umanitatea trece printr-un proces de recalibrare, astfel încât să poată atinge cel mai înalt aspect al prezenței EU SUNT.

Peste tot în lume, din ce în ce în ce mai mulți oameni simt chemarea de a se redescoperi pe ei  înșiși si de a se reconecta la adevărata lor natură divină.

Din nefericire, durerea si suferința sunt încă principalii factori care ne atrag atenția si care determină o schimbare de perspectivă. Eu sunt aici să afirm ca nu mai avem nevoie de evenimente catastrofale ca să ne schimbăm. Drama există doar ca să ne atragă atenția, să ne facă să ne redefinim identitatea. Dar când noi suntem dispuși să evoluăm, ne dorim singuri asta, atunci drama nu își mai are rostul.

Misiunea mea este să susțin și să facilitez evoluția conștiinței umane. Mă consider un catalizator pentru schimbare și un ghid pentru călătoria ta în interior. Te pot ajuta să-l  întâlnești pe Maestrul din tine si sunt onorată  să fiu purtătorul oglinzii tale : îți pot reflecta înapoi Sinele Interior , pentru ca tu să-l vezi, să-l înțelegi și să-ți amintești.

Povestea mea

 

După o perioadă cu probleme de sănătate si suferințe, în care am trecut prin noaptea neagră a sufletului meu , Universul mi-a permis să-mi amintesc frânturi despre cine eram. Am întâlnit o persoană care era diferită de tot ceea ce fusesem eu învățată că este un om normal, obișnuit: un bioenergoterapeut  care vedea aurele, interiorul trupului uman si câmpurile de energie din jurul acestuia, rețeaua energetică a pământului, putea localiza apa si  metalele îngropate folosind o creangă de alun sau o vergea de cupru si putea citi dosarele Akașice.

Pentru mine, pe lângă tot ce am învățat de la el, căci  mi-a fost mentor câțiva ani , ideea că putea face atâtea lucruri însemna că orice ființă umană fusese menită să poată, dar cumva am uitat. Eram atât de fascinată de abilitățile și de învățăturile lui dintr-o altă lume, încât călătoria mea de auto-descoperire a început să fie focusul principal în viață.

In acea perioadă am învățat să văd corpul eteric, să înțeleg cum ne influențează emoțiile noastre câmpurile de energie, care este puterea unui gând, cum suntem toți legați între noi ca Unul și nimeni nu e separat sau înafară, cum focusul si vibrația noastră ne determină realitatea si cât de uimitor de puternici suntem cu adevărat.

După o perioadă, mi s-au activat mâinile, am început să simt largi sfere de energie în palme sau valuri de energie care se mișcau sub forma semnului infinit, eram uluită… visele îmi deveniseră foarte reale și pline de simboluri și mesaje, așa că am presupus că destinul meu era să devin vindecător.

Ce a urmat au fost  15 ani de citit si studiat tot ce am găsit referitor la energie, vindecare, tărâmuri înalte, legile universale, intuiție, descoperiri științifice despre creier, psihologie, dezvoltare personală, am participat la zeci de seminarii și cursuri : Su Jok, Qi Gong, Reiki, Tehnică Radiantă, Inforenergetică, practici shamane- Munay Ki,  Reflexologie  și masaj, Bowtech, Theta Healing, EFT, Reconectarea® si Vindecarea Reconectiva®, Noua Medicina Germanică …

Ȋnte timp, lucram cu normă întreagă într-o corporație unde eram învățată despre managementul echipelor, managementul timpului si al stressului,  despre motivare, tehnici de vânzare, mercantizare, satisfacția clienților … și ,deși mă simțeam tot timpul cu picioarele în două lumi total diferite, am înțeles că lecția mea era să învăț cumva să unesc aceste două lumi, astfel încăt să pot trăi în lumea reală dar fiind aliniată cu Sursa.  Ȋn felul acesta am început să alunec din ce în ce mai mult spre partea de training și coaching, învățându-i și pe alții cum să facă asta.

Descoperirea unor noi domenii de interes, cum ar fi Neuroplasticitatea, Epigenetica, Fizica cuantica a fost o altă etapă si un salt înainte în înțelegerea mea despre cât de puternici și perfect echipați pentru această dimensiune suntem noi, oamenii . Avem tot ceea ce ne trebuie ca să devenim  stăpânii minții noastre si, în consecință , maeștrii  vieții noastre.

Timp de patru ani am studiat Programare Neuro Lingvistica și am devenit NLP Master Coach si Trainer NLP.  Folosind NLP, Kinesiologie si stimularea bilaterală a emisferelor prin fazele de REM (Rapid Eye Movement= mișcarea rapidă a globilor oculari) dar în stare de veghe, am obținut certificarea de WingWave® Coach.

Pentru că îmi doream să combin știința minții și abilitățile de coach cu Legile Universale și principiile spirituale, m-am înscris in Quantum Success Coaching Academy , în Statele Unite, și după încă un an și trei luni și o călătorie fantastică alături de colegi din toată lumea, de diferite religii si din diferite medii sociale, am devenit Coach acreditat in Legea Atracției.

Ȋn practica mea eu combin tot ce am învățat în timpul acestor 15 ani, lucrez cu bioenergia clienților mei pentru a-i ajuta să curețe ceea ce nu le folosește și să își poată îndeplini obiectivele, sunt  atentă la limbajul folosit și la tiparele lor de gândire, descopăr credințe limitative, îi ajut să își creeze alte trasee neuronale prin învățarea unui nou mod de a gândi și de a interpreta realitatea.  Cu ajutorul unor tehnici avansate de lucru cu Corpul de Lumina si meditații specifice care implica vizualizarea viitorului ( Future Visioning®), îi ajut să își magnetizeze dorințele.

Ȋn munca mea, explic mereu Legile Universale  si învățăturile metafizice pentru a-mi ajuta clienții să se realinieze cu Maestrul din interior si să își revendice rolul de creatori puternici .

 

Translate:

Amintește-ți cine ești!

Ebook Cover Fii creator deliberat și conștient al vieții tale!
Articole, tehnici, ghidare săptămânală direct pe mail, plus o carte cadou:
“Adevăratul Nord -
Cum să îți descoperi Misiunea în viață”
* = required field

archives

  • 2020 (3)
  • 2019 (8)
  • 2018 (19)
  • 2017 (25)
  • 2016 (28)
  • 2015 (39)
  • 2014 (15)