2016 – Contractare si Expansiune

2016 – Contractare si Expansiune

Ce ne aduce anul 2016? La ce ne putem aștepta ?  Multi învățători spirituali, clarvăzători, astrologi, channeller-i au încercat sa ne dea câteva păreri despre cum vad ei  noul an 2016. Mai jos e o parte dintre aceste previziuni.

Într-un articol de la începutul anului trecut numeam anul 2015 – “al doilea an al devenirii noastre”, preluând catalogarea pe care Kryon o făcea anilor ce compun această perioadă unică de transformare a planetei si a locuitorilor ei.

 • 2013 – a fost anul recalibrării, un an al dezmeticirii –în care ne-am convins că, într-adevăr am             trecut cu bine de ceea ce a fost considerat un demarcator al Noii Ere, data de 21                            decembrie 2012
 • 2014 – a fost anul în care s-a început procesul de transformare a umanității per ansamblu și a               fost considerat primul nostru an din Noua Eră. 2014 şi următorii trei ani sunt anii în                 care are  loc o schimbare majoră de paradigmă
 • 2015- anul al doilea, a accentuat dualitatea întuneric- lumină,
 • 2016- anul al treilea este un catalizator
 • 2017- in sfârşit, va avea o structură mai coerentă si va încheia un anumit ciclu planetar al                     învățării, al adoptării unu alt mod de viaţă şi de stabilizare în noua energie.

Nu vom deveni cu toţii iluminaţi la finalul acestui ciclu, însă se va produce o schimbare vizibilă în conştiinţa umanităţii, vom reuşi să rescriem vechea paradigmă atât de bine întipărită în cronicile noastre Akaşe.

 

2016- ANUL AUTENTICITĂȚII 

 

Am ajuns la o răscruce de dumuri . Ne îmbarcam la bordul noului an fiind destul de confuzi, copleşiţi şi buimaci, după un 2015 plin de provocări în toate domeniile.

Mulţi dintre noi nu au înţeles ce li se întâmplă, foarte multi dintre cei cu care lucrez spun: “am lucrat cu mine, am acceptat, am iertat, si totuşi alte şi alte teme revin obsesiv în viaţa mea. Ce nu fac bine? Care este rostul? De ce mă tot împotmolesc? Cum de nu se mai termină odată”

2016 ne îndeamnă să înţelegem mai bine cine suntem şi de ce suntem aici , să vedem ce este real şi autentic în noi înşine. Asta presupune să abandonăm vechi tipare , să ne schimbăm pe dinăuntru , tinzând către o nouă identitate spirituală.

Anul acesta se pare că Mercur, “mesagerul zeilor” (care este de patru ori retrograd anul acesta; de obicei sta cam 21 zile numai de trei ori pe an in mişcare retrogradă), ne va asista foarte mult în acestă lucrare, ajutându-ne să căpătăm mai multă claritate în legătură cu ce s-a întâmplat anul trecut. Ne va ajuta să aducem în planul conştient ceea ce ne-a fost ascuns sau ce nu am îmbrăţişat total.

In ultimii trei ani  ni s-au întâmplat foarte multe evenimente importante,  plăcute dar mai ales neplăcute, a căror semnificaţie nu am înţeles-o total . Asta ne dă o senzaţie de nelinişte sau pierdere a reperelor pentru că încă nu am incorporat înţelegerile, epifaniile primite în decursul ultimilor ani.

E nevoie să ne gândim  ce anume ne-a deschis si expandat viziunea asupra vieţii în ultima perioadă. Poate că am primit o viziune dar nu am ştiut ce să facem cu ea. Asta înseamnă că ar trebui să ne oprim şi să ne ducem un pic înapoi, să ne reamintim. Ne putem da seama cât de mult am evoluat sau ne-am schimbat în ultimii ani , am ajuns acum la o anumită maturitate spirituală.

Mercur retrograd ne ajută să căpătăm claritate în cele mai neaşteptate moduri, si astfel să decoperim noi căi , noi opţiuni pe care nu le-am luat până acum în considerare. “Cum de am lăsat idea aceea să-mi scape?”  E o perioadă în care putem primi multe înţelegeri, multe a-ha- uri . Ne mai poate ajuta să realizam ca un plan care ni se părea grozav de urmat anul trecut , ar fi fost un dezastru  de fapt şi este bine că nu ne-am apucat să punem planul în aplicare.

Dacă există proiecte vechi care nu au mers înainte, e posibil ca abia acum să fi venit vremea lor, aşa că poate ar trebui reîncercat, poate s-a schimbat energia. Nu se ştie ce uşă se deschide.

Toţi avem abilitatea de a discerne ce vom face mai departe, bazându-ne pe semnalele pe care le primim de la Spirit. Dacă încercăm să împingem lucrurile înainte dar întâmpinăm rezistenţă, atunci e cazul să nu mai împingem atunci. Dar putem încerca mai târziu sau altă dată.

 

 2016 – UN AN AL MIRACOLELOR

 

 

Anul acesta poate fi un an al miracolelor dacă noi înşine devenim miracolul care să le creeze, altfel vom continua să perpetuăm vechile tipare.

2016 are energia lui Neptun, e un an de vibraţie 9 ,  are potenţialul de a ne ajuta să devenim ceea ce sufletul nostru şi-a dorit mereu pentru că poate deschide portalul către alte tărâmuri; vălul se ridică, cunoaşterea intuitivă este exacerbată , putem să ne manifestăm adevărul nostru intern în realitatea exterioară, este o schimbare de paradigmă.

Anul trecut am ieşit din cocon dar aveam aripile cam ude, abia anul acesta suntem gata să zburăm. Umanitatea se apropie de masa critică necesară pentru a ne orienta spre un alt curs de evolutie, adică un număr suficient de oameni se află pe drumul către o mai bună relaţie cu Creatorul.

Vom avea ajutor, nu suntem lăsaţi să ne descurcăm singuri, lucrarea este mult prea mare şi mult prea importantă pentru întregul Univers, nu ne vom mai izbi singuri în zidurile pe care dorim să le dărâmăm, nu vom mai împinge  cu mult efort pentru a obţine ceea ce ne doim să cream în viaţă. Ne va bate vantul in pânze! E nevoie însă să renunţăm la vechea paradigmă în care ne aşteptam mereu să eşuăm, să nu ne iasă şi să începem să ne aşteptăm să reuşim, să avem succes.

 

 

2016 – ANUL IUBIRII NECONDIȚIONATE 

 

ELIBERAREA DE EGO

 

Ni se cere să ne eliberăm de ataşamentul faţă de ego-ul nostru tridimensional care ne-a ajutat până acum  să ne protejăm de tot ce ne înconjura, pentru că astfel ne putem aminti cine suntem de fapt şi de ce am dorit să intrăm în acest trup într-o perioadă vitală de transmutare a vieţii pe planeta Pământ.

Cum putem face asta? Există doar o singură unealtă suficient de puternică încât să ne scoată din locul călduţ al egoului nostru protector şi să ne facă conştienţi de lumina divină care  ne străbate realitatea , planeta şi propriul nostru trup fizic, în acestă perioadă

Această unealtă este iubirea necondiţiontă fată de noi înşine. In newsletter-ul de marţea viitoare, cei abonaţi ( abonarea este gratuită si se poate face aici) vor primi câteva sfaturi despre cum putem să rămânem în iubire neconditionată , focusaţi în inima, când în jurul nostru totul pare să se dărâme.

Ego-ul ne-a învăţat că suntem aroganti, egoişti şi încrezuţi dacă  ne iubim pe noi înşine. In plus , ne-a convins mereu că dacă nu am reuşit să facem lucrurile “mai bine” , atunci merităm să ne simţim dezamăgiţi şi plini de ruşine. Ego-ul a ştiut mereu să ne şoptească la ureche “Cum crezi tu, o persoană absolut normală şi comună,  că poţi avea abilitatea de a asista la instaurarea “Noului Pământ”? şi asta ne-a făcut să ne dăm înapoi.

Insă e din ce în ce mai evident că fiecare dintre noi poate contribui la acestă măreaţă lucrare dacă ne conectăm sinele tridimensional cu Sinele Multidimensional. Si atunci nu ne mai identificam cu EGO-ul nostru. Stim că suntem  Fiinţe Multidimensionale care s-au oferit voluntare pentru a-şi coborî nivelul de conştiinţă într-un vas mic de lut, trupul fizic.

De ce am ales să facem acest lucru? De ce să părăsim o dimensiune superioară ( 5D, 6D, 7D) pentru a veni aici să purtăm o haină strâmtă făcută din elementele planetei Pământ? De ce am vrea să locuim într-un vas care poate conţine doar cele mai joase frecvenţe  ale conştiinţei noastre înalte şi magnifice?

Pentru a putea asista planeta Pământ în acestă transformare. Am venit cu inimile deschise şi am preluat rănile unei planete aflate în timpuri pline de tulburare , am fost de acord sa experimentăm  distrugerile Gaiei, aftfel încât atunci când ne vindecăm pe noi să putem vindeca şi planeta în acelaşi timp.

Suntem ghidaţi să ne iubim pe noi înşine în mod necondiţionat deoarece ne deplasăm cu repeziciune către următoarea octavă, următorul nivel al serviciului nostru.

Totul se desfăşoară pas cu pas, încetul cu încetul, nu se doreşte să fim şocaţi atunci când ajungem la conştientizare  ci să fim ghidaţi cu graţie către adevărul nostru.

Imi dau seama ca  este destul de dificil de inteles si lucrat cu aceste concepte: noua – vechea paradigma, Noua Energie, Sinele Multidimensional , etc, astfel ca am considerat ca un curs introductiv in care sa intelegem de cand se folosesc aceste concepte, ce inseamna ele mai exact , la ce ne ajuta in viata de zi cu zi,  etc, ar fi necesar si ar oferi o baza de plecare pentru munca de transformare pe care o avem de facut .Va invit sa intrati pe GHID PENTRU O NOUA ERA , pentru a vedea despre ce este vorba, urmand ca pe parcursul acestei saptamani sa primiti mai multe amanunte.

 

 

DOUĂ REALITĂŢI CARE VOR CONTINUA SĂ EXISTE ÎN PARALEL

 

 

O mare parte a omenirii va continua sa fie preocupată de lucruri materiale, vor întretine gânduri de vibraţie joasă si atunci se vor indepărta de posibilitatea de a fi conectaţi cu Sursa , parcursul acestora va fi în josul drumului.

Intre timp, mulţi indivizi încep să înţeleagă că sunt parte din ceva mult mai mare si ca au si ei capacitatea conştientă de a manifesta realitatea pe care o doresc

Cei care poartă în ei lumina au capacitatea de a trezi si pe cei din jurul lor la înţelegerea că fiecare putem să ne creăm realitatea şi să schimbăm lumea din jurul nostru.

Esenţa fiecărui spirit aflat acum pe Pământ si care are propriile preferinţe, propriile talente şi dorinţe , este unică si reprezintă contribuţia pe care fiecare dintre noi o avem la expandarea acestui Univers.

Este un privilegiu dar in acelasi timp o parte din misunea noastră aici să modelăm realitatea înconjurătoare în funcţie de preferinţele noastre unice, originale.

Tendinţa este de uniformizare , de a determina pe toată lumea să aibă aceleaşi opinii, aceeaşi viziune asupra vieţii şi asta se realizează mai ales prin mass media care încurajează superficialitatea, consumerismul, mondenitatea, si înţreţinerea a tot felul de gânduri care nu fac parte din matricea  frecvenţei lor personale de  vibraţie, gânduri care în fond nu le aparţin.

In acest mod ne este încurajată frica, suntem “convinşi” că cel mai bine este să continuăm să ne învârtim pe roata hamsterului , crezând că nu ne este nici permis , nici favorabil , nici comod, nici de folos să ne oprim din alergatul în cerc.

2016 ne poate surprinde cu o exacerbare a superficialităţii,  cu renunţarea multora la propriile preferinţe, la propriile opinii,  la dorinţele indviduale,  mulţi vor renunţa să mai gândească pentru ei înşişi , acceptând să rămână adormiţi,  în favoarea siguranţei unui loc în mulţime .

In acelaşi timp foarte mulţi oameni se vor trezi, se vor deschide către alte adevăruri si către o altă frecvenţă sursă, vor căuta Lumina iar toată acestă mişcare va cunoaşte o accelerare în 2016

Pe Pământ experimentăm o perioadă în care co-există atat o mişcare de înălţare spirituală si iluminare cât şi o prioadă întunecată,ceva gen Evul Mediu,  în care conştiinţa multora va ajunge mai jos decât acum câţiva ani.

 

 

MANIPULARE PRIN FRICA

 

Societatea per ansamblu poate părea că devine din ce în ce mai deconectată de Sine şi de Sursă, cu indivizi programaţi să urmeze anumite curente de opinie, aflaţi în imposibilitatea de a se  raporta la propriul adevăr, speriaţi de anumite “pseudo-evenimente” care pot  produce fluctuatii mari în conştiinţa colectivă, în sensul că energia fricii poate fi foarte acaparatoare mai ales pentru cei care nu înţeleg ce se întâmplă, nu ştiu cine sunt cu adevărat , nu au încă o vibraţie înaltă sau măcar stabilă şi care au răni adânci , nevindecate, situaţii neiertate, nelămurite, umbre care încă îi bântuie.

Cu cât ne permitem să nu ne lăsăm învăluiţi de frică, cu cât lucrăm mai mult cu noi înşine pentru a ne auto-cunoaşte mai bine , pentru a obţine o aliniere cu Sinele nostru înalt , cu cât ne expandăm conştiinţa şi câmpul vibraţional, cu atât ne va fi mai uşor să facem un pas înapoi, să sărim gărduţul ce înconjoară “realitatea” socială, politică, economică, etc…. şi să înţlegem ce se întâmplă de fapt în lume şi cu lumea.

Amintiţi-vă ce scria pe frontispiciul Templului din Delphi : “HOMO NOSCE TE IPSUM”… (Omule, cunoaşte-te pe tine însuţi şi vei cunoaşte Universul şi Zeii).

Multe din lucrurile pe care urmează să le experimentăm pot să nu aibă absolut nicio legătură cu noi dar dacă ne lăsăm prinşi în jocurile mass-mediei, sau în mentalitatea colectivă : “ cineva trebuie să facă ceva în legătură cu asta”, “ cineva trebuie să plătească” , “cine e de vină pentru asta?” , etc , vom fi foarte implicaţi mental, emoţional, energetic  în tot ceea ce se desfăşoară în jurul nostru.

Avem nevoie să ştim cum să ne gestionăm propria energie, cum să rămânem în prezent, fermi în energia noastră şi să alegem întâi conştient  şi abia apoi să acţionăm în acord cu alegerea noastră.

Totul depinde de ceea ce alegem fiecare. Capacitatea de a alege este cea mai mare putere a noastră, aşa directionăm energia către ceea ce ne dorim să creăm. Dacă alegem iubirea clipă de clipă, atunci vibraţia fricii nu se poate agăţa de noi, căci este imposibil să susţinem două tipuri de vibraţie diferită în acelaşi timp.

Bashar a provocat cautatorii spirituali si a afirmat ca in toamna anului 2016, totul se va schimba sau va incepe sa se schimbe radical din toamna. Vom vedea ce va fi. O idee buna insa ar fi sa incepem serios munca de aliniere cu Sinele nostru , sa lucram cu mintea inconstienta si sa ajungem sa ne iubim pe noi insine asa cum ne iubeste Creatorul.

 

Articolul se bazeaza pe previziunile facute de:

Kryon prin Lee Carol, The Arcturians prin Suzanne Lie, Kuthumi prin Lynette Leckie-Clark, The Beloved prin Susann Taylor Shier, The Pleadians,  Bashar prin Daryl Anka, Elizabeth Jones, Dee Wallace , Jim Self, Dr. Robert Pease, Brian Seth Hurst, Barbara Goldsmith.

 

Ca de obicei , te invit să-mi spui părerea ta despre acest articol. Te-ai regasit in vreouna dintre situatii?

Cum te-as mai putea ajuta în călătoria ta?

Te rog să îmi scrii pe adresa: cristina(at)quantumcoaching.ro sau sa îmi spui părerea ta în spațiul de mai jos, destinat dialogului.

 

 

sursa imagine titlu 

 

 

 

Despre autor : Cristina Tomescu este Life Coach certificat în Legea Atractiei și NLP Master Coach. Este administratorul paginii www.QuantumCoaching.ro iar misiunea ei este să ajute oamenii obosiți de luptă și lipsuri  să iasă din morișca vieții și din mentalitatea de victimă astfel încât să își poată aminti adevărata lor esență,  asumându-și cu  responsabilitate  uriașul lor potențial creator.

© Copyright Cristina Tomescu 2016

Aveti permisiunea de a prezenta informatia pe oricare alte site-uri sau alte mijloace media dar numai daca se mentioneaza numele autorului si adresa paginii originare in care a aparut articolul: https://www.quantumcoaching.ro/

 

 

 

 

2 Comments

 1. La multi ani! Mi-a placut articolul! Multumesc! Sa fii fericita!

  Reply
  • multumesc, Elena!

   Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.