În ce constă o sesiune de Realiniere a Sufletului

În ce constă o sesiune de Realiniere a Sufletului

Realinierea Sufletului este o metodă concepută şi acreditată de către Soul Realignment ™ şi se bazează pe accesarea informaţiilor din Cronica Akaşă ca modalitate de descoperire şi curăţare a blocajelor şi restricţiilor pe care le întâlnim pe calea vieţii noastre, cu scopul realinierii la matriţa divină a sufletului nostru, aşa cum a fost el creat de către Dumnezeu, la începuturi.

Ce oferă acestă metodă este o conştientizare extraordinară a alegerilor negative făcute de către noi în acestă viaţă sau în altele, si posibilitatea de a dizolva, de a transcende prin înţelegere, acceptare, învăţare a lecţiilor aferente, toate aceste programe care ne-au condiţionat existenţa până în momentul prezent.

Când aceste programe nu mai rulează în fundal, atunci avem şansa de a alinia cu energia noastră proprie, cu energia Grupului nostru de Suflete ( despre care aflăm amănunte din Cronică) şi astfel să ne putem asuma şi duce la îndeplinire menirea.

Realinierea sufletului constă, în esență, în a readuce sufletul, după dizolvarea tuturor blocajelor şi restricţiilor, la modelul său originar care să se suprapună perfect peste centrii principali de energie şi peste frecvenţa dată de grupul de suflete din care faceţi parte, căci numai astfel putem intra în misiunea noastră şi putem obţine abundenţa şi bucuria dorite.

 

Cum se desfăşoară o sesiune de Realiniere a Sufletului

 

1.Pentru început am nevoie de datele următoare : numele la naştere şi cel de acum (în cazul în care există modificări în urma căsătoriei, adopției, schimbării numelui, etc),  data si locul naşterii, ora dacă o ştiţi, dacă nu, nu este nicio problemă, Trimiterea datelor înseamnă permisiunea dumneavoastră de a accesa Cronica.

           NU puteţi trimite datele altcuiva, pentru că acest lucru ar însemna încălcarea liberului său arbitru!! Poate acel suflet nu are nevoie de informaţiile din Akasha, nu şi-a propus pentru acestă viaţă o evoluţie aşa cum ne-am dori-o noi pentru persoana respectivă. In acel moment ne erijăm în “salvatori” şi ne “încurcăm” în karma altcuiva, făcând-o, într-un anumit sens, şi a noastră.  Nu bun!

Aveţi dreptul de a solicita citirea Akashei , fara acord personal, doar pentru copiii dumneavoastră! Atât.

 

2.Verific dacă ni se permite să accesăm Cronica, pentru că sunt unele situaţii în care nu avem dreptul să mergem mai departe. Uneori sufletul şi-a propus să înveţe singur ceva şi nu solicită asistenţă, alteori este într-o transformare complexă despre care mintea noastră umană nu are habar şi atunci iarăşi nu am acces. Alteori sufletele folosesc măşti, sau diverse strategii pentru a nu fi localizate exact, unele se pot îndepărta cu acordul sufletului, altele nu, şi atunci nu poate avea loc citirea.

 

3. Dacă totul este în regulă şi sufletul acceptă asistenţă pentru dezvoltare şi evoluţie, atunci vă trimit un contract de servicii, se achită 690 lei DACA plata este facuta dintr-un cont romanesc sau cu un card romanesc (este discountul meu oferit românilor de pretutindeni) sau 200Euro/200USD/170GBP daca plata este efectuata din alta tara, dintr-o banca straina sau cu un card emis de o banca din afara Romaniei. Factura (având data platii) o veți primi ulterior, in acelasi mail in care primiti tema si instructiunile pentru mai departe, dupa incheierea sesiunii video pe skype.

 

4. Stabilim împreună când va avea loc sesiunea, vă propun pe mail sau mesaj pe WhatsApp câteva variante sau îmi spuneți ce disponibilitate ați avea dv.

 

5. Imi trimiteţi o invitaţie pe Skype şi vă apelez eu la momentul stabilit. Eu înregistrez sesiunea și vă trimit la final fișierul mp3 prin WeTransfer, un mail în care veți primi un link. Click pe el si îl descărcați local, pe computer/tabletă/telefon în maxim 7 zile, după care înregistrarea este ștearsă și nu o mai puteți recupera, nu o păatrez nici eu mai mult.

 

Ce fel de informatii obțin din Cronica Akasha:

 

Doresc să menționez că în prima deschidere a Cronicii NU PUNEM NOI INTREBARI! Ghizii dv știu exact ce sunteți pregătiți să aflați și mai ales cât anume vi se permite să curățați prin acestă metodă. Niciodată nu vom fi ajutați să curățăm programe din care nu am învățat suficient (adică măcar 45-50% din lecție), nu ar fi în beneficiul nostru, am aduce din nou acestă lecție, într-o altă viață.
Ghizii nu ne ajută pentru că suntem noi simpatici sau pentru că le este milă de noi, nu ni se face o pomană! Prin acestă metodă ei ne recunosc meritul de a fi dizolvat singuri măcar 50% din programe și ne ajută doar cu o accelerare a dizolvării “rămășițelor” acestor lecții. De ce fac asta? Pentru că Pământul are nevoie în acestă perioadă de cât mai mulți oameni conștienți, treziți, care să își ia în propriile mâini destinul și să nu mai accepte manipularea la care am fost supuși până acum. Această dispensă divină nu este oferită decât la final de ciclu cosmic, nu este o practică obișnuită iar noi suntem generația care beneficiem de o astfel de intervenție!  Ni se dă o mână de ajutor ca să avem mai mult timp și energie să ne ocupăm de lucrurile cu adevărat importante în această perioadă: să ne cunoaștem pe noi înșine, să înțelegem jocul vieții și să îl jucăm conștienți și împuterniciți, să intrăm plenar în misiunea pe care ne-am asumat-o venind aici, etc …în loc să mai pierdem încă 3-5-10 ani cu ștergerea acestor programe karmice.

 

       A.  Informaţii despre Profilul Sufletului:

 

 • Preferinţa pentru o anumită energie, feminină, masculină, androgina
 • Centrul principal de energie, ( nu se refera la chakre!)
 • Centru secundar de energie – dacă este cazul
 • Specializarea sufletului – dac este cazul
 • nivelul de conexiune cu Sinele Inalt
 • Grupul de suflete din care facem parte,
 • Nivelul de vibraţie a sufletului
 • Daca există sfere de protecţie la naştere şi acum
 • numarul de ghizi spirituali,
 • daca există ghizi negativi, de ce i-am angajat, ce rol au
 • tema (lectia) principala de viata
 • dacă există distrugeri de orice fel ale canalului nostru de alimentare de la Sursa Divină
 • dacă avem ajutoare care să transmită mai departe intenţiile sau rugămiţile noastre
 • care este perioada din istorie ce ne influenţează pozitiv evoluţia sufletului
 • care este şcoala filosofică ce ne poate influenţa pozitiv

 

        B. Blocajele şi restricţiile existente acum în câmpul nostru

 

 • Fisuri ale vălului auriu
 • Entităţi negative ataşate ( din viaţa prezentă sau vieţi trecute)
 • Forme gând negative ataşate
 • Săgeţi de mânie înfipte în aura
 • Conexiuni prin compasiune
 • Contracte
 • Perceptii nejustificate de karmă negativă
 • Implanturi ( fizice sau eterice, pozitive sau negative)
 • Procent faţete de suflet pierdute sau cedate
 • Procent faţete de suflet primite de la alte suflete
 • Portaluri deschise : către alte planuri astrale, vieţi trecute, alte rase, universuri paralele
 • Călătorii astrale , blocări în planuri astrale inferioare
 • Blesteme
 • Înţelegeri, pacturi
 • Legări
 • Vrăji
 • jurăminte
 • şi multe altele

 

6. Fac curăţările şi eliberările necesare. Nu eu personal lucrez în Akaşa la ştergerea acestor programe ci ghizii specializați din Akasha și echipa dv de Ghizi personali, învăţători şi îngeri…

 

7. Avem o discuţie de aproximativ 60-75 minute în care vă spun tot ce am identificat. ACCENTUL se pune în principal pe ALEGEREA NEGATIVA ce a determinat apariţia şi rularea programului limitativ şi pe ALEGERILE NOI ce trebuiesc făcute de acum încolo! Dacă identific un anumit aspect în Akasha, înseamnă că dumneavoastră INCA FACETI ACEA ALEGERE IN VIATA CURENTA, INCA VA CONFRUNTATI CU ACELEASI PROBLEME, altfel nu ar fi apărut în citirea Cronicii.

 

8. Vă compun o “temă pentru acasă” 🙂 personlizată, care cuprinde o serie de afirmaţii şi invocaţii specifice fiecărui tip de blocaj descoperit, ce trebuiesc repetate timp de 21 de zile. Ghizii din Akasha fac toate ştergerile necesare, dar activitatea lor are loc la un nivel de vibraţie foarte înalt, asociat dimensiunii a cincea sau chiar mai înalt, unde nu există timp şi spaţiu. Dumneavoastră e nevoie să “împământaţi”, să “întrupați” aceste frecvenţe în timpul nostru linear, în dimensiunea noastră materială. În acelaşi timp obişnuiţi şi subconştientul cu ideea că totul a fost curăţat şi îl faceţi să creadă că aţi hotărât ferm să nu mai repetaţi acele alegeri negative şi să vă onoraţi divinitatea lăuntrică. Il atrageţi astfel de partea dumneavoastră (a conştientului care a înţeles şi a luat o decizie deja) şi veţi avea un ajutor de nădejde care vă va susţine noile alegeri, în loc să le saboteze.

Redeschiderea Cronicii Akashice nu se face mai devreme de 40 de zile de la citirea initiala!

Daca aveti nevoie de ajutor în implementarea noilor alegeri, descoperirea credinţelor limitative sau a comportamentelor de autosabotare, în formularea planului de acţiune pe mai departe, etc,  atunci, la fel, puteţi solicita o sesiune de coaching (care nu presupune investigarea Cronicii), prețul fiind 50 euro.

Dupa minim 40 de zile putem redeschide Akasha pe situatii de viata sau relatii . Am nevoie de o lista cu 3-4 situatii in care simtiti ca va  blocați , nu obțineți rezultatele dorite, si intentia de manifestare pentru fiecare dintre ele si vedem daca exista blocaje, karma justificata, programe din copilarie …Daca este vorba de o relatie, atunci am nevoie de numele complet al persoanei respective, data si locul nasterii. Primiți o reducere de 100 lei pentru client care revine, contravaloarea redeschiderii fiind de 590 lei ( 165 USD, 165 EURO sau 135GBP).

 

După perioada de 21 de zile este posibil sa simţiţi

 

   • că v-aţi descătuşat, că v-aţi smuls greutăţile de la picioare
   • că vă daţi din nou voie să zburaţi
   • o anume claritate mentală,
   • o linişte , un calm care vine din înţelegerea modului în care funcţionează lumea
   • o înţelegere a rostului avut de toate întâmplările prin care aţi trecut
   • o încredere mare în voi înşivă
   • un curaj mai mare de a privi în ochi viaţa cu provocările ei,
   • o nouă viziune asupra vieţii,
   • o înţelegere mai bună în familie ( mai ales dacă ştiţi cine sunt şi membrii familiei voastre, la nivel de suflet)
   • puterea de a vă ajuta copilul mai mult, dacă ştiţi cine este şi el la nivel de suflet, de a-l asista în dezvoltarea lui în acestă societate care este uneori total opusă vibraţiei lor de bază şi a rostului cu care au venit) , de a-l proteja mai bine şi de a-l îndruma să facă alegeri corecte încă de mic (să nu ajungă ca noi :-)) , să-şi respecte divinitatea lăuntrică şi să se orienteze profesional mult mai uşor şi în acord cu energia lui de bază,
   • o posibilă nevoie de a schimba cariera, locul de muncă, locaţia, partenerul ( uuups)
   • o grijă mai mare faţă de sufletul vostru,
   • o atenţie sporită la alegerile pe care le faceţi, în orice domeniu,
   • o grijă mai mare la cuvinte, la ce promiteţi altora, la ce angajamente faceţi,
   • o lipsă de judecată faţă de calea altora ,
   • o mai mare compasiune pentru toţi şi toate,
   • o înţelegere superioară a celor care încă se confruntă cu negativitatea.

 

ATENTIE! Faptul ca am şters programele negative nu garantează faptul că ele nu vor reapărea dacă nu faceţi conştient alegeri diferite şi în concordanţă cu adevărul sufletului vostru.

 

Dacă mai sunt întrebări sau nelămuriri, mă găsiţi aici : cristina(at)quantumcoaching.ro

 

Sursa imagine – Internet

 

Despre autor : Cristina Tomescu este Life Coach certificat în Legea Atractiei și NLP Master Coach si Trainer. Este administratorul paginii www.QuantumCoaching.ro iar misiunea ei este să ajute oamenii obosiți de luptă și lipsuri  să iasă din morișca vieții și din mentalitatea de victimă astfel încât să își poată aminti adevărata lor esență,  asumându-și cu  responsabilitate  uriașul lor potențial creator.

 

© Copyright Cristina Tomescu 2016

Aveti permisiunea de a prezenta informatia pe oricare alte site-uri sau alte mijloace media dar numai daca se mentioneaza numele autorului si adresa paginii originare in care a aparut articolul: https://www.quantumcoaching.ro/

 

2 Comments

 1. Din curiozitate, cum puteți accesa dv cronica akashica pentru un client, adică în ce mod?

  Reply
  • Accesez Cronica Akasha in terapiile cu clientii de 7 ani de acum, metoda de acces evolueaza odata cu mine… Initial am folosit metoda predata de Andrrea Hess – Soul Realignment, si inca folosesc ca si structura de baza acesta metoda, intre timp am completat acesta cunoastere abordand doua noi modalitati de accesare a dosarelor Akashice, asa cum sunt predate de Lisa Bernett (Founder of Akashic Knowing School of Wisdom) si Amy Robeson (Sacred Awakening), iar la toate acestea se adauga intotdeauna propria intuitie si capacitate de a downloada informatii. Cu cat lucrezi mai mult, cu atat nivelul de vibratie creste, primesti acces la noi straturi informationale, primesti mai multi ghizi specializati care sa te ajute si nivelul de constiinta de la care faci aceste “citiri” se înalța si el…

   Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.