Entităţile negative şi atacurile energetice

Entităţile negative şi atacurile energetice

Uuu-saa!! 🙂 🙂  Să respirăm adânc şi să pornim să discutăm despre un subiect pe care amân de mult să ȋl abordez.

Blogul Quantum Coaching s-a născut din nevoia de a dezvolta pe larg anumite concepte pe care le abordez ȋn sesiunile de coaching, cu cei cu care lucrez individual. Ca să nu explic fiecărui client ȋn parte “teoria”, ȋn timpul sesiunii, scriu un articol la care fac trimitere de câte ori lucrez cu cineva pe aceeaşi temă sau când primesc ȋntrebări pe mail, Facebook, ȋn comentarii la postări, etc.

De când lucrez prin metoda ‘Realinierea sufletului’ ȋntrebările pe care le primesc sunt mai personale, mai “delicate”, de “nişă” :-),  să spunem, cu o tentă spirituală sau ezoterică mult mai mare şi de multe ori  răspunsurile nu sunt chiar subiecte de blog.

Tema de astăzi este un astfel de exemplu. De ce am evitat să scriu până acum despre aceste lucruri? Pentru că provoacă anumite reacţii: de teamă, suspiciune, neȋncredere, paranoia, nesiguranţă, etc. De ce am ales să vorbesc totuşi despre ele? Pentru că ȋntrebările sunt din ce ȋn ce mai multe şi am nevoie, din nou, de un articol teoretic-explicativ la care să fac trimitere, la nevoie, şi, de asemenea,  să subliniez necesitatea imperativă de a adopta o anumită “igienă mentală”, care poate constitui “profilaxia”, modul ȋn care putem evita astfel de situaţii deloc… plăcute, ca să nu spun mai mult.

 

A fi sau a nu fi … există sau nu există

 

Până acum câţiva ani credeam cu tărie că experienţele cu aceste entităţi negative sunt doar rodul imaginaţiei unei minţi zguduite ce simte nevoia să dea vina pe un fenomen exterior ca să justifice lipsa de responsabilitate pentru crearea propriei realităţi. Se pare că ….nu e chiar aşa.

Cu siguranţă nu cunosc toate informaţiile, toate “adevărurile” despre aceste entităţi, există terapeuţi, preoţi, psihiatri, şamani, clarvăzători, etc, care pot detalia foarte mult acest subiect, sincer, eu nu sunt deloc interesată de acest capitol, nu ȋmi doresc să mă specializez ȋn el sau să devin vreo autoritate ȋn domeniu, vă pot ȋmpărtăşi doar din experienţa mea personală, din activitatea de curăţare a acestor entităţi prin metoda “Realinierea sufletului/Soul Realignment®”.

Ca să fie clar  de la ȋnceput, toate curăţările din această metodă sunt făcute de către ghizii personali şi ghizii din Cronica Akasha ai celui cu care lucrez (şi mi se pare cea mai curată, “profesională” 🙂  şi de ȋncredere modalitate de a face asta), rolul meu este de canal, de legătură ȋntre ghizi şi client, de susţinător al câmpului său energetic şi de consilier, furnizor de explicaţii şi suport pentru depăşirea unei astfel de situaţii.

Aşadar, după ceva ani de experienţă şi sute de cronici deschise, pot spune că aceste entităţi negative şi atacurile energetice sunt reale, există, şi nu sunt ȋntotdeauna direct (sau ȋn mod evident) legate de o lipsă de responsabilitate sau control asupra propriei vieţi (actuale ;-)), există şi determinări karmice, contracte şi alte câteva cauze.

 

Să clarificăm ȋntâi: ce este negativitatea?

 

Am fost condiţionaţi să credem că negativitatea este ceva rău, ȋntunecat, ȋnfricoşător şi care se abate asupra noastră “din afară”. Ideea este că noi, oamenii, suntem cei care creăm negativitate, prin alegerile noastre personale, de zi cu zi.

O alegere negativă este o alegere care nu exprimă divinitatea din noi, care neagă sau nu este aliniată cu cine suntem noi, ca esenţă, ca suflet. De câte ori facem alegeri din frică, vinovăţie, ruşine, dezȋmputernicire, inconştientă, lipsuri, victimizare, lăcomie, competiţie, obligaţie…. sau ȋn funcţie de ce doresc ceilalţi de la noi, creăm negativitate.

Nu am găsit până acum nicio persoană care să nu aibă măcar şi un mic procent de negativitate ȋn câmp, pentru că trăim ȋntr-o societate ȋn care facem compromisuri, renunţăm de bună voie la anumite valori pentru a ne pune ȋn slujba altcuiva (mai ales ȋn familie), ne ȋncalcăm principii pentru a fi acceptaţi, iubiţi, integraţi ȋntr-o anumită comunitate, sau ne lăsăm egoul să alerge după “iluzii pământene” care solicită uneori minciună, prefăcătorie, ascunderea adevăratelor noastre intenţii sau scopuri.

Orice alegere negativă va duce către o consecinţă negativă! Nimic din ceea ce facem, gândim, simţim, alegem, nu rămâne fără urmări. Legea cauzei şi efectului este o Lege Universală! Consecinţa este că ne separăm din ce ȋn ce mai mult de scânteia din noi, de cine suntem cu adevărat la nivel de suflet, de divinitatea noastră.

Cu cât suntem mai separaţi (fiindcă continuăm să facem alegeri negative), cu atât ne pierdem capacitatea de a downloada, de a primi energia forţei noastre vitale de la Sursă. Forţa vitală este cea care ne ţine trupul ȋn viaţă, cea care ne animă şi cea care părăseşte trupul ȋn momentul morţii. Nemaiavând acces la Sursă, ne extragem forţa vitală de la ceilalţi sau din mediul ȋnconjurător. Când un suflet a persistat ȋn negativitate o perioadă foarte mare de timp şi ajunge să se hrănească cu energie vitală doar de la alţii,  spunem că este un suflet negativ.

Cu cât ne separăm mai mult de Sursă, cu atât vibraţia noastră scade şi suntem din ce ȋn ce mai compatibili cu vibraţia joasă a miliarde de energii, entităţi sau suflete negative “agăţate” ȋn energia Pământului şi care sunt permanent ȋn jurul nostru, ȋn dimensiuni astrale joase, dar care nu au acces la noi dacă ne menţinem integritatea câmpurilor aurice şi lumina din noi, alinierea cu Dumnezeu.

 

Ce este un atac energetic

 

Vorbim de atac energetic atunci când câmpurile şi structurile noastre fizice, psihice, emoţionale, mentale sunt tulburate sau rănite de vibraţii provenite de la o energie, un spirit, o entitate sau o forma gând negative.

Vă spuneam că personal nu credeam că astfel de atacuri sunt reale, eram convinsă că dacă nu crezi ȋn ele sau daca nu le oferi atenţia şi energia ta, nu te pot afecta. Ba există şi te pot afecta, după cum tot descopăr atunci când lucrez ȋn Cronica Akasha.

Nu faptul că nu le dai atenţie sau nu crezi ȋn ele te apără, ci integritatea câmpurilor tale energetice, alinierea ta cu Sursa şi cu adevărul tău divin. Problema este că acest scut natural al nostru este de multe ori afectat sau chiar distrus parţial de emoţii reprimate, traume, credinţe negative, boli, utilizarea de droguri, alcool, ţigări şi medicamente ȋn exces, de prezenţa ciupercilor, paraziţilor, metalelor grele, chimicalelor, radiaţiilor, etc. Toate aceste lucruri ne slăbesc calitatea câmpului energetic menit să ne apere de aceste atacuri.

 

Tipuri de atacuri energetice

 

Direct din câmpul astral inferior

1.Dacă avem o aura slăbită şi locuim ȋntr-o casă ȋn care au avut loc tragedii sau a fost multă energie negativă de ură, furie, răzbunare, judecată, promiscuitate, etc este posibil să primim ȋn câmp entităţi sau energii negative care sunt prezente acolo. Ȋn metoda pe care o folosesc eu se practică curăţările de spaţii de locuit dar există multe alte metode prin care se poate realiza acestă curăţare, vă recomand inclusiv ritualul făcut de preot, cu agheazmă, busuioc, etc.

2.locuinţele construite pe vechi cimitire, gropi comune, câmpuri de bătălie, pământ consacrat unei anumite destinaţii prin ritualuri magice vechi, pot iarăşi fi bântuite de entităţi care vor căuta mereu lumina din cei vii, pentru că au nevoie să se hrănească din energia lor. Sunt atrase ca fluturii de lampă, nu au neapărat o intenţie negativă, nu sunt nici foarte conştiente, de obicei

3.in anumite locuinţe, noi de altfel, găsesc portaluri deschise către astralul inferior, şi care permit diferitelor energii/entităţi să intre şi să plece ȋn voie. De cele mai multe ori  proprietarii simt că ceva nu e ȋn regulă, nu se odihnesc, nu pot dormi bine, au o senzaţie de nelinişte, simt nevoia să doarmă cu o lumină aprinsă, nu le place să stea pe acasă, găsesc mereu motive să iasă ȋn oraş. Copiii şi animăluţele de casă de obicei evită categoric spatiul respectiv

4.entităţi legate de pământ, care nu au făcut tranziţia complet (e posibil să fi cunoscut persoana ȋn viaţă de care se ataşează, sau nu), fantome, fenomene de poltergeist sunt iarăşi ȋntâlnite, mai rar, e drept, ȋntr-o sesiune de Realinierea sufletului

5.entităţi care se ataşează de noi datorită unei situaţii karmice.Se numesc spirite flămânde şi reprezintă suflete ale celor pe care ȋn alte vieţi i-am ucis şi care nu sunt ȋmpăcaţi cu moartea lor, doresc răzbunare, ȋşi doresc să suferim…. De obicei determină boli cronice,  probleme grave şi prelungite  de sănătate, mai ales dacă mai avem şi nişte jurăminte de suferinţă care să le susţină prezenţa.

6.entităţile virale sunt de obicei transmise prin contact sexual sau schimburi energetice nu tocmai pozitive, iniţieri, terapii ȋn care nu au fost respectate anumite protocoale sau bariere de siguranţă, sau atunci când terapeutul are o atitudine de martir care contribuie cu propria sa energie la ȋnsănătoşirea pacientului …Acestea apar de multe ori când e vorba de boli autoimune

7.Cel mai grav tip de atac şi care este destul de ȋntâlnit ȋn practica mea este fenomenul de soul shifting, un atac energetic care presupune locuirea ȋn acelaşi trup a mai multor suflete, este ceea ce ȋn general se consideră a fi o posedare. Rezultatul unei astfel de coabitări este că sufletul destinat ȋncarnării ȋn acest trup pierde foarte mult din liberul său arbitru şi ajunge să nu mai aibă control asupra vieţii sale, pentru că negativitatea celorlalte entităţi (chiriaşii :-))  ȋi determină un anumit comportament menit să producă şi mai multă negativitate folosită ca şi sursă de hrană: depresie prelungită, accese de furie, nebunie, nemulţumire, violenţă, gelozie, adicţii de droguri, alcool, frică, teroare, zbucium constant, nelinişte…. Toate acestea urmate de perioade ȋn care sufletului “proprietar de drept” ȋi vine rândul să ȋşi exercite liberul arbitru şi puterea, şi ȋn care recunosti persoana pe care “o cunoşti de mult”. Ȋn aceste perioade cei care realizează că ceva nu este ȋn regulă caută ajutor, terapeuţi, preoţi, psihiatri, care să ȋi ajute, lucru deloc pe placul chiriaşilor, desigur. De multe ori  clienţii cu astfel de manifestări au deja un diagnostic psihiatric. Ȋn ultima perioadă am avut multe cazuri de adolescenti, liceeni cu astfel de probleme.

Nu ȋntotdeauna este atât de puternică sau evidentă manifestarea exterioară. De cele mai multe ori persoana simte doar că nu este stăpână pe propria viaţă, are gânduri negre pe care nu le poate ȋndepărta, nu-i ies deloc lucrurile aşa cum şi-ar dori, se confruntă cu tot felul de situaţii sau persoane care ȋi provoacă stări neplăcute, nu doarme bine, nu se recunoaşte pe sine ȋn anumite reacţii- “parcă nu sunt eu”…

Când comunic clientului perioada sau anul ȋn care s-a instalat primul chiriaş, de obicei recunoaşte că ȋnainte, ȋntre 6-12 luni, a avut o perioadă de depresie, dezȋmputernicire, victimizare, violenţă sau un episod traumatizant: viol, bătăi ȋn familie, o ruşine mare, o pierdere urmată de un doliu prelungit, o despărţire, abandon, divorţ, traumă  de orice fel.

Deşi pare ceva nedrept, vă repet că nu există victime. Sufletul are oricând puterea să facă alte alegeri, pozitive, şi să ȋşi recapete suveranitatea şi puterea personală la care a renunţat o perioadă, din diferite motive. Nu este complot, nu este pedeapsă, nu ne face nimeni ceva rău din exterior, ci este doar fizică pură: vibraţia noastră scade foarte mult ȋn urma acelor episoade sau incidente, câmpul nostru se sparge şi devenim compatibili energetic cu aceste entităţi care sunt permanent ȋn jurul nostru şi cărora le permitem să ne acceseze sursa de energie.

Din aceste motive este necesar să lucrăm cu emoţiile noastre, să iertăm, să mulţumim pentru experienţă, să ȋnvăţăm lecţia şi să trecem mai departe, nu să pierdem ani din viaţă ȋn victimizare , depresie, doliu, neiertare, ruşine, nevrednicie, etc, pentru că toate aceste emoţii se transformă ȋn timp ȋn boli, somatizează, şi, ȋn plus, ne scad foarte mult nivelul vibrational şi barierele noastre de protecţie naturale.

 

Atacuri energetice cu intermediere umană

 Cu o intenţie negativă clară

Spuneam că nu poţi fi niciodată atacat energetic (cu sau fără intenţie) dacă eşti o fiinţă suverană, ȋnaltă vibrational, ȋmpământată, sănătoasă, cu gânduri, credinţe, emoţii, atitudine şi comportamente pozitive, dacă ȋţi aduci energia vitală de la Sursă şi aceasta curge frumos prin sistemul tău energetic.

Cei care primesc energia negativă dintr-un blestem, vrajă, legătură, magie neagră, săgeţi de mânie, gânduri negative, etc, categoric au avut o breşă ȋn câmp determinată de sentimente de frică, vinovăţie, ruşine, dezȋmputernicire, victimizare…De cele mai multe ori “victima” se simte cumva cu musca pe căciulă ȋn relaţia cu cel care a iniţiat “atacul” energetic.

Ce e nevoie să ştim este că inclusiv cel care lansează personal sau solicită un atac energetic asupra cuiva este legat peste timp (uneori vieţi ȋntregi) de “victima” sa.

De câte ori ȋncălcăm liberul arbitru al cuiva, ȋl legăm de noi printr-un cordon energetic care acolo unde se cablează ȋn câmpul nostru, ȋn general ȋn dreptul unei anumite chakre, ne fisurează câmpul şi pierdem energie pe acolo (suntem ca un ȋnotător rănit care pierde sânge şi se află ȋntr-un ocean plin de rechini), astfel că devenim “detectabili” de către entităţile din astralul inferior care mereu caută de papa. Un astfel de câmp care pierde mereu energie este un teren foarte propice pentru toate entităţile menţionate mai sus.

Ȋn plus, ne afectează modul ȋn care funcţionează acel vortex de energie  şi organele aferente, şi cel mai grav este că ne instalează  un program karmic pe care urmează să muncim să ȋl ȋnţelegem, să ȋi ȋnvăţăm lecţia oferită, şi să ȋl dizolvăm. Şi asta poate să ne ia câteva ȋncarnări.

Aşadar, se aplică exact acea vorbă: “cine sapă groapa altuia, cade ȋn ea”.

Ar mai fi de discutat despre atacurile psi, pe care eu le ȋnţeleg un pic diferit de tot ceea ce am scris până acum , ȋn sensul că se are ȋn vedere dorinţa de a manipula mentalul, psihicul cuiva, astfel ȋncât să ȋndeplinească sarcini ordonate de manipulator. Erau (sunt? 🙂 ) şcoli militare ruse care antrenau ofiţerii ȋn astfel de tehnici, sincer, nu am studiat fenomenul, dar ştiu că sunt multe cărţi pe această temă.

 

Fără intenţie negativă clară

Mi se ȋntâmplă uneori să găsesc forme gând negative sau săgeţi de mânie la copii, de la părinţii lor!

Acesta este cel mai bun exemplu ca să ȋnţelegeţi că poţi să iubeşti o persoană şi totuşi să ȋl ataci energetic dacă ȋi arunci cuvinte de ocară, te năpusteşti cu furia ta peste el, sau acţionezi violent, necontrolat iar cealaltă persoane este destul de slabă ȋncât să nu poată reacţiona sau să accepte şi să internalizeze energia transmisă de tine.

Foarte frecvente sunt aceste forme gând negative ȋn cazuri de iubiţi, foşti soţi, parteneri, care se despart violent, cu reproşuri, certuri, ură …

 

Concluzii

Nu suntem niciodată victime. Cumva, la un nivel pe care nu ȋl ȋnţelegem noi, am co-creat anumite situaţii, am acceptat anumite programe sau entităţi parazite prin faptul că nu am avut putere personală, ne-am predat altora liberul arbitru, ne-am considerat victime neputincioase, nevrednice, şi toate aceste sentimente ne-au sabotat integritatea structurilor noastre energetice.

Ȋn newsletterul de săptămâna viitoare  (abonarea se face de aici şi este gratuită) vom discuta despre semnele care trădează prezenţa unor entităţi şi câteva măsuri de prevenire a acestor atacuri.

 

Ca de obicei , te invit sa-mi spui parearea ta despre acest articol. Ti-e de folos? Ti-a placut?

Ce teme te-ar mai putea ajuta in calatoria ta?

Te rog să îmi scrii pe adresa: cristina(at)quantumcoaching.ro sau sa îmi lași comentariul tău în spațiul de mai jos, destinat dialogului.

 

Despre autor : Cristina Tomescu este consilier spiritual si life coach certificat în Legea Atractiei și NLP Master Coach. Este administratorul paginii www.QuantumCoaching.ro iar misiunea ei este să ajute oamenii obosiți de luptă și lipsuri  să iasă din morișca vieții și din mentalitatea de victimă astfel încât să își poată aminti adevărata lor esență,  asumându-și cu  responsabilitate  uriașul lor potențial creator.

© Copyright Cristina Tomescu 2019

Aveti permisiunea de a prezenta informatia pe oricare alte site-uri sau alte mijloace media dar numai daca se mentioneaza numele autorului si adresa paginii originare in care a aparut articolul: https://www.quantumcoaching.ro

 

 

13 Comments

 1. Foarte bine punctat! Abia astept articolul viitor!
  Multumesc!

  Reply
  • Multumesc! poate imi mai dati idei pentru teme de discutie 😉

   Reply
 2. De ce diferă distanță dintre cauză și efect dacă e vorba de o actiune bună sau una negativă? Cum funcționează aici lucrurile?
  Mulțumesc!

  Reply
  • sa stii ca am mai recitit o data articolul 🙂 ca sa fiu sigura ca nu am dat eu de inteles asa ceva :-)) Ce te-a facut sa crezi asta? in principiu, nu exista diferente de timp intre manifestarea unei intentii pozitive si a uneia negative. Doar ca… 🙂 drept e, ca sa manifesti o intentie pozitiva e nevoie sa mentii o vibratie inalta care sa “primeasca” acea manifestare. Si, de obicei, oamenii pot pastra mai greu increderea, optimismul, asteptarea pozitiva, entuziasmul care sa ofere terenul propice pentru manifestarea realitatii dorite. E mult mai usor pentru noi (doar pentru ca asa am fost obisnuiti sa gandim si sa actionam!!!) sa ne ducem in neincredere, frica, pesimism, deznadejde… si din aceasta cauza, da, se poate sa se manifeste mai repede o intentie negativa. Dar nu din cauza ca asa ar functiona Legile Universale, ci datorita obisnuintelor noastre mentale, ok ?

   Reply
 3. Buna ziua, sunt inscris pe blogul Dvs. de ceva vreme si as dori sa va pun spre lamurirea mea(si cred ca nu numai…) urmatoarele: Banuiesc ca lucrand cu multe cazuri care implica asemenea circumstante, vi s-au activat si ceva extrasensibilitati. Puteti sa ne spuneti cum arata fiintele sau lucrarile acestora in lumea spirituala? Pe net pe ici pe colo se mai strecoara o informatie de genul asta…Macar asa, o mica introducere, deoarece stiu ca nu e bine sa intram in rezonanata cu ele, ma gandeam ca poate pentru anumite probleme fizice exista anumite tipuri de atacuri sau manifestari din partea lor. Ms

  Reply
  • nici nu le vad, nici nu vreau sa le vad 🙂

   Reply
 4. Felicitari, un material, pe intelesul tuturor. Nici eu nu credeam in astfel de spirite ratacite, dar anii multi de lucru cu mine, m-a condus si pe acest taram. De ceva timp am initiere in curatirea si trimiterea lor in lumina. Este exact cum ati descris. Ma bucur ca se face lumina si la acest subiect atat de controversat ! Multumesc

  Reply
  • Ce frumos, mulțumesc mult pentru comentariul tău, ajută sa am “colegi de breaslă” care sa împărtășească din propria lor experienta despre un fenomen descris in articole. 🌹 ❤️

   Reply
 5. draga Cristina.cazul meu e un pic complicat. as putea sa rezerv o sedinta in care sa discutam?

  Reply
  • va rog sa imi scrieti pe adresa de mail pe care o gasiti la finalul oricarui articol

   Reply
  • Un articol bine pus la punct si pe înțelesul tuturor.
   Va multumesc!

   Reply
 6. Bună ziua!De la vârsta se 16 ani mă confrunt cu o problemă care nu e tocmai plăcută!In timpul somnului corpul îmi paralizează și simt că este o persoană lânga mine.Încerc să-mi fac cruce cu limba dar mai rău este!Fiica mea cea mare are aceeași problemă și nu stiu ce să facem.Am fi recunoscătoare dacă ne-ai putea ajuta!O zi bună!

  Reply
  • v-am raspuns pe mail, personal .

   Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.