2019 – Pasul decisiv către suveranitate

2019 – Pasul decisiv către suveranitate

Anul 2019 – are vibraţia numărului 12 (2+0+1+9=12), octava mai înaltă a vibraţiei numărului 3 care reprezintă  triada sacră, Trinitatea, creaţia, sincronizarea, echilibrul.

12 este număr sacru, simbol al perfecţiunii. El reprezintă şi “cercul vieţii” şi este exprimat prin cele 12 semne zodiacale, ciclurile de 12 ani  în astrologia chineză, 12 luni ale anului calendaristic, 12 x 2 ore într-o zi, precum şi în multe simboluri religioase: 12 triburi ale lui Israel, 12 apostoli ai lui Iisus, 12 petale ale chakrei inimii …Chiar şi în matematică este considerat număr sublim.

Aşadar, 2019 reprezintă încheierea unui ciclu de învăţare şi elevare a sufletului (numărul 12) dar şi intrarea într-o stare de echilibru şi conexiune profundă  cu întreaga Creaţie (3=Trinitatea). Este anul în care avem puterea să fim cu adevărat creatori suverani, să decidem cu responsabilitate ce ne dorim să creăm mai departe, să ne poziţionăm pe un nivel superior de vibraţie şi să ne stabilim traiectoria pentru următoarea etapă a vieţii noastre.

2019 poate fi anul în care înţelegem cu adevărat cine suntem, ce reprezentăm pe acest pământ , cât de mare este puterea noastră şi cum o putem folosi pentru binele comunităţii, a omenirii, a Universului.

Ce vă prezint în continuare  nu sunt predicţii, acesta nu este domeniul meu de expertiză, ci mai mult observaţiile mele vizavi de evoluţia clienţilor cu care am lucrat şi informaţiile obţinute în Cronica Akasha

 

Schimbări mari de percepţie la nivel 3D

 

Percepţia realităţii înconjurătoare se face deja prin alţi ochi parcă, dubiile sunt înlăturate, credinţele vechi dispersate, şi începem să vedem cu adevărat oportunităţile care vin spre noi. Energia lui 3 reprezintă întruparea conştiinţei Christice, generozitate, bunătate, iertare, compasiune, binecuvântare, credinţă şi iubire, astfel că în 2019 ne aşteptăm ca aceste calităţi să fie îmbrăţişate la o scară şi mai largă, la nivel individual şi de comunitate.

Din ce în ce mai mulţi oameni sunt dispuşi să ierte, să uite, să nu se mai preocupe de ce cred alţii despre ei. Nu mai iau personal anumite reproşuri sau acuzaţii ce vin din partea celor încă netreziţi, nu mai sunt dispuşi să se conformeze şi nici nu se mai lasă antrenaţi în discuţii sau situaţii sub nivelul lor de frecvenţă. Zâmbesc, înţeleg, acceptă, trimit iubire şi compasiune, şi merg mai departe. Viaţa devine mai uşoară aşa, mai liniştită, fără drama şi cu mai multă bucurie. Am lucrat cu sute de persoane care au ajuns să spună: “ nu mă mai consum ca altă dată”, “încerc mereu să înţeleg şi să accept”, “am iertat total şi  m-am eliberat”…

În 2018 am avut cei mai mulţi clienţi cu o vibraţie a sufletului de 5.1- 5.2 , ceea ce confirmă faptul că s-a produs un mare salt la nivelul întregii omeniri în nivelul de conştiinţă şi mulţi au trecut de pe o scală de vibraţie de dimensiunea a patra, mentală, logică, mai închisă şi rigidă, la un nivel în care principala preocupare este alinierea cu Sinele, autenticitatea, integritatea, respectarea dorinţelor sufletului, nu pe cele ale egoului.

 

 

Apar stări superioare de percepţie

 

Începem să vedem, auzim, simţim lucruri pe care nu le ştiam, nu le intuiam înainte. Din ce în ce mai mulţi dintre cei cu care am lucrat încep să se deschidă către alte dimensiuni şi primesc vise, viziuni, semne, sfaturi, mesaje de la fiinţe de lumină, fraţi galactici, elementali, arhangheli sau ghizi personali.

Partea frumoasă este că toţi cei care experimentează o astfel de expandare mi-au descris-o cu bucurie, cu iubire, cu lacrimi de fericire uneori, pentru că întotdeauna o astfel de comunicare este simţită ca venind din Lumină, învăluindu-te în iubire profundă şi necondiţionată, gata să ajute, să asiste pe cel care s-a deschis către o astfel de interacţiune.

De foarte multe ori întrebarea este: “cum de nu am ştiut până acum că avem acces la aşa ceva, cât de dens este acest matrix care ne-a ţinut legaţi fedeleş, fără să putem vedea, auzi, şi mai ales crede(!!) că mai există şi altceva dincolo de realitatea celor cinci simţuri?”

Deschiderea către astfel de daruri reprezintă finalul unei prime etape de evoluţie (21 decembrie 2012-2019), reprezentată de slăbirea forţei matrixului asupra noastră, a controlului,  ieşirea din iluzie, recâştigarea încrederii în sine şi  în puterea noastră interioară , plus creşterea nivelului de conştientizare .

Din 2020 intrăm puternic în cea de a doua fază, urmatorul ciclu de 7 ani, când vom acţiona de la un alt nivel, mult superior celui din ultimii 7 ani.

 

 

Atenţie la atenţie

 

Fiindcă suntem într-un an de creaţie şi avem deja destulă putere de manifestare, e nevoie să fim permanenţi conştienţi de ceea ce gândim, vorbim, facem, pentru că dacă ne lăsăm antrenaţi în poveştile sau circul care ni se oferă de mass media sau de societate, în general, ne pierdem concentrarea şi creaţia noastră ia o altă întorsătură, nu mai serveşte intenţiei noastre iniţiale.

Atenţia noastră este cel mai de preţ lucru. Pentru ea se bat corporaţii, guverne, sisteme  ce vor încerca întotdeauna să ne distragă, să ne deturneze de la propria ghidare şi să ne promită că vor avea grijă de noi dacă le permitem sau (şi mai provocator pentru ego) dacă vrem să avem şi noi bunăstarea, frumuseţea, sănătatea, fericirea pe care ne-o flutură ademenitor pe sub nas.

Când simţim că “ne ia valul” e nevoie să ne focusăm rapid în interior, să ne regăsim centrul, esenţa şi echilibrul personal. 2019 este un an puternic, avem nevoie de rădăcini adânci.

Marele secret al manifestării este să îţi menţii focusul permanent pe ceea ce îţi doreşti, să îţi incluzi aceste intenţii în setarea mentală zilnică, să renunţi la separarea vieţii: acum fac partea spirituală, meditaţia, jurnalul, respiraţia, vizualizarea…. apoi, după o oră- două, mă arunc iar în valurile tulburi ale vieţii cotidiene şi mă confrunt cu problemele “reale” ale existenţei în 3D. E ca şi când duci o viaţă dublă, eşti fragmentat. Împletirea spiritualului cu viaţa cotidiană este examenul final pentru orice Lucrător în Lumină. A fi spiritual înseamnă să îmbrăţişezi realitatea de la un nivel de conştiinţă şi vibraţie superioară, nu să fugi, să scapi de cotidian.

Anul trecut ne-a izbit serios de maluri şi ne-a forţat să ne recunoaştem şi să ne folosim măiestria. Anul 2019 ne poate duce către un nivel vibraţional şi de conştiinţă neexperimentat până acum de către cei mai mulţi dintre noi (în sensul cel mai bun), doar că, dacă nu ne controlăm atenţia, e posibil să deviem serios de la traiectoria dorită. În cazul acesta vom experimenta  tot felul de probleme, certuri, disensiuni, drame… De aceea vă invit să vă amintiţi de acest avertisment şi să consideraţi  astfel de situaţii un semnal de alarmă menit să vă redirecţioneze atenţia către ceea ce contează cu adevărat, către priorităţile voastre. Asta presupune că le cunoaşteţi deja şi vi le-aţi asumat!

 

Nu uita de viziunea ta

 

Când spun să ne realiniem cu centrul sau esenţa noastră mă refer şi la viziunea puternică pe care poate deja, la început de an, ţi-ai creat-o, re-actualizat-o, îmbunătăţit-o.

Dacă nu ţi-ai luat timp să înţelegi ce doreşti să creezi, unde vrei să ajungi la finalul acestui an, acestui deceniu, sau până la finalul vieţii, îti va fi greu să sesizezi când eşti ademenit de pe cale, când te îndepărtezi de la scopul, obiectivul sau misiunea ta, pentru că nu ai o idee clară despre care sunt acestea.

Viziunea noastră ne ridică atunci când ne prăbuşim, ne face puternici când simţim că alunecăm, ne susţine când nu mai avem răbdare. O persoană care nu crede în viziunea sa, este slabă şi uşor de manipulat de către orice factor exterior. Iar în 2019 este posibil ca fenomenele naturale, sociale, sau de altă natură, să ne testeze acestă aliniere.

Pentru cei care au lucrat cu ei în 2018, şi-au descoperit  Sinele şi, mai ales, au acceptat destrămările, reconfigurările, schimbările din ultima parte a anului, va fi ceva mai uşor să continue viziunea sau să clădească o alta “pe curat”. Dacă, din contra, anul trecut aţi ţinut cu dinţii de status quo, aţi opus rezistenţă schimbărilor, aţi obosit luptându-vă împotriva a ceea ce credeaţi că doar “ vine peste voi” nemeritat sau ilogic, atunci, în primele luni ale anului vă invit să acţionaţi în direcţia identificării şi respectiv alinierii cu viziunea voastră pentru viaţa viitoare, pentru că mai târziu va fi din ce în ce mai dificil să o faceţi…în linişte şi de bună voie!! 2019 vă va forţa să schimbaţi ce nu este aliniat cu sufletul vostru.

 

Ai  încredere în ceea ce primeşti

 

Amintiţi-vă că Spiritul vă susţine mereu, “vă ţine spatele”, totul serveşte unui anume scop, aveţi încredere în proces, chiar dacă acest lucru presupune să demonstrăm mereu şi mereu  o răbdare de fier şi o încăpăţânare de a nu ne desprinde ochii de pe “premiul” final, darul pe care ni-l dorim fiecare.

După ce ne stabilim clar intenţia de a crea ceva, mai avem nevoie să înţelegem două componente multidimensionale de bază care contribuie la împlinirea obiectivului: existenţa unui anumit sistem care ne sustine şi ghidarea primită din partea echipei noastre personale.

Ce reprezintă aceste componente? Kryon dă ca şi exemplu un copac ce va creşte puternic şi viguros atunci când este sprijinit de un sistem propice :  pământ potrivit, precipitaţii, soare , albine pentru polenizare, păsări care să-l cureţe de dăunători, etc. Copacul are doar “intenţia” clară, impregnată în sămânţa sa, de a creşte. Nu se “gândeşte” la ce ar avea nevoie ca să crească, dacă este vrednic să crească şi să ocupe un anume loc în livadă sau în pădure. La fel şi noi, în acestă nouă realitate multidimensională în care începem să operăm, beneficiem de ajutoare care să ne susţină şi ajute în realizarea intentiilor noastre (vezi şi Evanghelia dupa Matei 6:25-34 )

Nu e nevoie să ne preocupăm noi de modul în care se va realiza intenţia. Vom beneficia de sincronicităţi, vom întâlni oamenii care trebuie, vom fi în locul potrivit la momentul potrivit, vom primi la timp informaţiile necesare…. Noi trebuie doar să începem să rostogolim bulgărele la vale. Anul acesta, cu predilecţie, fiind un an de vibraţie trei,  suntem sprijiniţi să facem cu adevărat un salt major în evoluţia noastră, să ne reinventăm, să creăm ceva puternic, atenţie: dacă este aliniat cu adevărul nostru, cu esenţa, nu cu egoul!

Dacă, însă,  îţi stabileşti obiectivele, intenţiile, dorinţele, dar după câteva zile sau săptămâni începi să te îndoieşti de reuşita ta, sau te tot întrebi “dar cum aş putea eu oare să realizez un lucru atât de măreţ?”, “cine sunt eu să cred că pot realiza asta?”, “dar dacă nu-mi iese/ nu reuşesc..?”,  etc, atunci interferezi cu tot sistemul care a început deja să lucreze pentru împlinirea dorinţelor tale. Frica este cea care poate întrerupe sincronicităţile şi corupe sistemul. “Sistemul nu poate funcţiona când îţi negi puterea personală”, spune Kryon.

 

Integritate şi adevăr

 

Tuturor celor care au trecut prin Realinierea Sufletului sau prin alte forme de terapie, curăţare, reconectare, aliniament, etc, le atrag atenţia că palmele după ceafă, din partea Universului, vor veni mai rapid acum şi vor fi mai puternice! Perioada de timp dintre cauză-efect se scurtează cu cât frecvenţa de vibraţie creşte.

2019 nu va mai accepta minciuna, mişmaşurile, lipsa de integritate sau acţiunile împotriva propriului suflet. Cu cât vom încerca mai mult să păcălim sistemul sau să nu ne asumăm responsabilitatea pentru gândurile, cuvintele sau acţiunile noastre, cu atât vom avea mai mult de suferit.

Autenticitatea, integritatea, ecologia gândului şi a faptei sunt caracteristici de bază ale noului val de energie din 2019.

În aceeaşi notă, cooperarea, lucrul în grupuri, comunităţi, acţiunile orchestrate pentru binele colectivităţii, vor deveni preponderente. Din ce în ce mai multe persoane îmi spun că şi-au găsit “tribul”, adică un grup de persoane cu aceleaşi valori şi obiective, cu care pot discuta concepte şi idei pe care nu le pot exprima, poate, în propria famile, datorită diferenţei de înţelegere şi de vibraţie.  Coeziunea acestor grupuri va fi stabilită tot de nivelul de integritate, autenticitate şi adevăr al fiecărui membru.

O ultimă observaţie referitoare la aceste valori de bază ale noului an: datorită faptului că societatea este cumva divizată: o parte trezită care tinde spre iluminare şi regăsirea puterii interioare şi o parte încă ancorată în vechea paradigmă: competiţie, comparaţie, critică, judecată, invidie,  ierarhizare, etc, şi mai mult decât atât, datorită faptului că individul poate fi “divizat” în interiorul său propriu: o parte trezită care tinde spre iluminare şi o parte care încă funcţionează în sisteme ancorate în vechea paradigmă (familie, relaţii,  job, afacere, etc) atunci este mai mult ca sigur ca 2019 ne va da o multitudine de ocazii să fim testaţi, încercaţi, provocaţi, împinşi, forţaţi să renunţăm la partea care nu este în aliniere cu adevărul nostru. Aşadar, 2019  poate fi destul de incomod pentru cei care nu au făcut o “curăţenie” suficient de profundă până acum.

Astrologii vorbesc despre posibile probleme ale sistemului imunitar în 2019  şi cred eu  că ar putea fi determinate şi de aceste  situaţii în care părţi din noi nu sunt integrate sau ne luptăm să menţinem o anumită realitate deşi ea este total împotriva sănătăţii sufletului şi trupului nostru. Afecţiunile sistemul imunitar încearcă să ne atragă atenţia că ceva este total greşit în modul în care ne poziţionăm în viaţă, că am permis să stăm în frică, nesiguranţă, nemulţumire, auto-amăgire, nevrednicie, critică, etc, mult prea mult timp. În paralel cu investigaţiile , analizele şi consultaţiile medicale alopate, investigaţi-vă, analizaţi-vă şi consultaţi-vă şi propriul suflet !! Cu cât ajungeţi să vă onoraţi esenţa mai rapid şi mai autentic, cu atât bolile autoimmune  vor dispărea mai repede şi mai uşor din trupul vostru.

 

Ingredientul cheie pentru 2019

 

Fiind un an al creaţiei , o închidere a “cercului vieţii”, 2019 poate să devină un reper major pentru fiecare dintre noi, cei care ne dorim trecerea la un nou nivel de experimentare a existenţei conştiente şi creatoare pe Pământ. Doar că nimic nu se va mişca înainte pentru noi dacă : 1. nu devenim compleţi pe dinăuntru şi 2.  nu ne simţim şi onorăm corespunzător locul în acest Univers .

La punctul unu mă refer la contopirea sacră între divinul feminin şi divinul masculin din noi înşine, mai înainte de toate. În sesiunile de coaching sunt întrebată mereu despre modalităţile de a atrage sufletul pereche, flacăra geamănă, etc, dar dacă această unire nu s-a întâmplat deja în noi înşine, slabe şanse să se manifeste în exterior.

Apoi, un an de creaţie are nevoie de un centru de creaţie sănătos, echilibrat, stabil, o baterie încărcată, gata să susţină influxurile creatoare, dorinţa noastră de expandare. Şi aici vorbesc despre sistemul nostru energetic şi mai ales despre chakra a doua care a fost “secătuită” la mulţi dintre noi.

La punctul doi mă refer la ceea ce eu consider a fi  ingredientul de bază necesar pentru a putea fructifica potenţialul uriaş adus de energiile lui 2019, şi anume, iubirea de sine.  Dacă încă nu ştii cine eşti , nu ai încredere în adevărul divinităţii din tine, încă mai oscilezi în a crede că meriţi să obţii ce îţi doreşti, etc, atunci nu vei putea să te manifeşti ca entitate suverană, ca şi creator deliberat şi puternic al vieţii tale.

 

Vă doresc să aveţi curaj, hotărâre şi putere în a vă urma intenţiile creatoare şi bucurie, compasiune, calm şi iubire, pentru a face din 2019 anul în care v-aţi revendicat definitiv suveranitatea.

 

Ca de obicei , te invit sa-mi spui parearea ta despre acest articol. Ti-e de folos? Ti-a placut?

Ce teme te-ar mai putea ajuta in calatoria ta?

Te rog să îmi scrii pe adresa: cristina(at)quantumcoaching.ro sau sa îmi lași comentariul tău în spațiul de mai jos, destinat dialogului.

 

 

 

Despre autor : Cristina Tomescu este consilier spiritual si life coach certificat în Legea Atractiei și NLP Master Coach. Este administratorul paginii www.QuantumCoaching.ro iar misiunea ei este să ajute oamenii obosiți de luptă și lipsuri  să iasă din morișca vieții și din mentalitatea de victimă astfel încât să își poată aminti adevărata lor esență,  asumându-și cu  responsabilitate  uriașul lor potențial creator.

© Copyright Cristina Tomescu 2019

Aveti permisiunea de a prezenta informatia pe oricare alte site-uri sau alte mijloace media dar numai daca se mentioneaza numele autorului si adresa paginii originare in care a aparut articolul: https://www.quantumcoaching.ro

 

 

 

5 Comments

 1. Foarte frumos, mulțumesc!🌞🌷💖 Să aveți un an minunat!🌟

  Reply
  • multumesc si eu, An Nou cu multe impliniri!

   Reply
 2. Multumesc frumos pentru articol. Foarte instructiv si interesant!

  Reply
  • Ma bucur ca ai rezonat cu ce am scris!! <3

   Reply
 3. Interesant si binevenit acest articol!
  Imi poti recomanda, te rog, cateva filme inspirationale? Multumesc! Cu mult drag

  Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.