Homo Luminous – Următorul pas în devenirea noastră

Homo Luminous – Următorul pas în devenirea noastră

Despre Homo Luminous au vorbit mulţi învăţători, maeştri şi şamani, l-aş numi aici doar pe Alberto Villoldo care consideră că acesta este noul tip de om care apare în această perioadă, este un salt cuantic în evoluţia omenirii.

Până acum s-a considerat că a fost făcut un salt în evoluţie de câte ori creierul uman a venit mai mare, mai complex, mai capabil de operaţiuni complicate şi diverse.

De acestă data, nu mărimea creierului contează, ci calitatea lui. Si nu numai creierul este factorul luat în considerare,  ci şi alte structuri şi concepte care erau neclare sau evazive până acum, de exemplu conştiinţa universală.

Fiinţa umană începe să trăiască conştient, amintindu-şi de sine şi de divinitatea din ea,  este dispusă să se dezvolte odată cu planeta, să renunţe la ego,  este pregtita să aibă acces  la o gamă mult mai extinsă de frecvenţe ale energiei , să redobandească abilitatea de a simţi  efectiv vibraţia şi Lumina, să atingă iluminarea şi devină întreagă.

 

Facem astfel trecerea de la Homo Sapiens la Homo Luminous. Toata umanitatea, la nivel colectiv are acestă şansă, numai că decizia conştientă de a evolua este luată individual, de fiecare om în parte iar şansa de a o face este acum, în aceşti ani.

 

Dacă vă vine greu să credeţi că acest lucru este posibil, este mai ales din cauza credinţelor pe care le-am acceptat ca fiind adevărate despre fiinţa umană, despre isoria noastră, despre mitologie, religie şi evoluţie.

Abia în ultimii ani, cu ajutorul fizicii cuantice, am ajuns să înţelegem că totul în jurul nostru şi în noi este energie condensată. Dar multe triburi băştinaşe stiau asta dintotdeauna.  Tribul Laika, de exemplu  (un trib de vindecători şi învăţători care au trait în Himalaya, acum 30 000 de ani în urmă (!!) – multi membri au trecut in timpul Erei Glaciare prin strâmtoarea Bering către America) . Este demonstrat  că ei ştiau că energia, vibrând în anumite tipare se organizează în forme infinite, că întâi apare o matrice de lumină, apoi o schiţă energetică care dă naştere la forme fizice.

Ni s-a spus că am fost alungaţi din Rai, că am căzut, că suntem păcătoşi  iar Dumnezeu ne-a pedepsit… triburile băştinaşe nu au astfel de poveşti, ei au credinţa că Universul este binevoitor şi suntem ajutaţi să evoluăm, că Mama Pământ este vie şi ne susţine energetic. Lor li s-a dat “Gradina Raiului”, nu au fost alungaţi  din ea.

Dumnezeu nu a blestemat niciun băştinaş, nu a blestemat Pământul,  aşa cum ni s-a spus nouă în Geneză 3:17-20:

 1. Iar lui Adam i-a zis:”Pentru că ai ascultat vorba femeii tale şi ai mâncat din pomul din care ţi-am poruncit: “Să nu mănânci”, blestemat va fi pământul pentru tine! Cu osteneală să te hrăneşti din el în toate zilele vieţii tale!

18. Spini şi pălămidă îţi va rodi el şi te vei hrăni cu iarba câmpului!

19. În sudoarea fetei tale îţi vei mânca pâinea ta, până te vei întoarce în pământul din care eşti luat; căci pământ       eşti şi în pământ te vei întoarce”.

De aici ni s-a transmis din gerneraţie în generaţie că Universul e ostil, că suntem blestemaţi să muncim ca robii ca să ne câştigăm existenţa,  până la ultima suflare.

Dr. Villoldo, în urma cercetărilor sale de câteva decenii ca şi antropolog, remarcă şi faptul că dintre toate mitologiile lumii, doar  în a noastră (i.e. a Europei şi Americii civilizate, în principal) şi cea a vechilor Greci, masculinul dă naştere femininului!  Eva este zămislită din coasta lui Adam şi blestemată de Dumnezeu.  De aici s-a născut acestă paradigmă  a masculinului care este superior energiei feminine şi asta se vede în politică, economie, business, educaţie, cultură, familie…

O altă credinţă inoculată adânc în noi este că Pământul este la dispoziţia noastră: putem tăia, fora, arde, distruge, polua, omorî, jefui, etc, orice din natură pentru că ni s-a dat noua spre….consum.  Noi nu ne vedem ca si cei din triburile de demult, păzitori şi întreţinători ai Gradinii, ci stăpani şi consumatori  cu drepturi exclusive asupra a tot ce înseamna flora, fauna, ape, munţi….

Geneza 1:28-29

28. “Şi Dumnezeu i-a binecuvântat, zicând: “Creşteţi şi vă înmulţiţi şi umpleţi pământul şi-l supuneţi; şi stăpâniţi  peste peştii mării, peste păsările cerului, peste toate animalele, peste toate vietăţile ce se mişcă pe pământ şi peste tot pământul!”

29.  Apoi a zis Dumnezeu: “Iată, vă dau toată iarba ce face sămânţă de pe toată faţa pământului şi tot pomul ce are rod cu sămânţă în el. Acestea vor fi hrana voastră”.

E nevoie să schimbăm acestă paradigmă,  să ne îndreptăm spre relaţii de colaborare cu Pamântul şi cu ceilalţi semeni, să facem alegeri conştiente, sustenabile, dacă ne dorim să mergem mai departe ca şi civilizaţie planetară. E momentul să ne amintim care este rolul şi misiunea noastră personală pe pământ, să acceptăm că suntem mai mult decât ni s-a spus sau am ştiut şi să ne întreptăm cât mai rapid către a pune umărul la turnarea fundamentului noii paradigme.

Albert Einstein spunea:

“O fiinţă umană este o parte a unui întreg pe care noi îl numim Univers, este o parte limitată în timp şi spaţiu. Ea îşi percepe sinele, gândurile şi sentimentele ca fiind separate de restul lumii – un fel de iluzie optică a conştiinţei sale. Acestă iluzie este un fel de închisoare pentru noi, ne restricţionează , ne limitează la dorinţele personale şi la afecţiunea câtorva persoane apropiate nouă. Sarcina noastră este să ne eliberăm din acestă închisoare prin mărirea sferei  noastre de compasiune, astfel încât să cuprindem toate creaturile pământului şi întreaga natură în frumuseţea ei.”

Triburile Mayaşe, Hopi, Laika, Incaşe, au prezis faptul că acum ne aflăm la finalul unui lung ciclu de expandare a conştiinţei şi că ne îndreptăm spre  Epoca de Aur. Odată cu intrarea în centura fotonică ;  suntem ajutaţi să ne dezbarăm de vechile credinţe şi poveşti şi să ne recăpătăm puterea creatoare. În sfârşit, ieşim din cocon şi ne întindem aripile!

Chiar şi creatorii cercurilor din lanuri ne susţin devenirea şi ne încurajează 🙂  mai jos aveţi  o formaţiune gigantica (530m x 450m) aparută spontan în Olanda, lângă un orăşel din sud numit Goes, pe data de 7 august 2009.

 

om fluture

 

Aveţi şi un filmuleţ aici:

 

Zbaterea oamenilor vine din nealinierea lor la Sursă şi din lipsa de armonizare cu frecvenţele existente acum pe Pământ.  A lucra cu tine însuţi cu credinţele şi atitudinea ta, e mai mult decât necesar, e obligatoriu în această perioadă dacă vă doriţi o viaţă lină, cu bucurie şi sens. Fară a te preda cu totul, fără a accepta schimbarea, nu vom putea primi modelele energetice şi codurile care care ne pot susţine ascensiunea.

Ne este acordată libertarea acum, căci mulţi nu mai suntem în roata karmei , lecţiile se apropie de final şi trecem într-o nouă etapă pentru care şi noi, şi mama Gaia ne-am pregatit de eoni.  Devenim răspunzători pentru propriile noastre creaţii dar şi pentru schimbările globale ce vor avea loc.

 

Multe portaluri şi vortexuri de energie sunt deja activate pe planetă. Ceea ce trebuie să reţinem este că noi înşine suntem nişte portaluri umblătoare şi tot ceea ce intenţionăm, tot ceea ce creăm, de fapt, este “plantat” în energia planetei, noi filtrăm prin noi înşine energia veche şi o transformăm în energie nouă.

 

Există anumite etape în dezvoltarea unei civilizaţii aflate într-o periadă de tranziţie către o altă dimensiune, aşa cum ne explică Kryon în conferinţele sale.

Nu există limite temporale stricte pentru niciuna dintre etape/ faze de dezvoltare:

 

1. SUPRAVIETUIREA

 

De mii de ani suntem în acestă fază care se apropie de final pentru majoritatea locuitorilor planetei , iar pentru unii s-a încheiat de mult.

Se caracterizează prin: lăcomia pentru resurse, războaie , cuceriri teritoriale, competitivitate acerbă, apărarea proprietăţii, înlăturarea duşmanilor, frica pentru ziua de maine, lupta pentru asigurarea traiului zilnic, separare, individualism, invidie, etc.

 

2. TOLERANŢA

 

Nu este neapărat văzută din punct de vedere spiritual. Este din ce în ce mai uşor sesizabilă şi se caracterizează prin Compasiune! Compasiunea duce la pace pe pâmânt, pentru că ne pasă de ceilalţi, nu vrem să-I rănim, să-i subjugăm, să-i facem sclavii nostri- fizic, emotional sau spiritual vorbind.

Peste o sută de ani, cei care vor studia istoria se vor referi la perioda de dinainte de 21 decembrie 2012 ca la perioada barbară.  Istoria adevărată va începe după acestă data.

 

3. ÎNŢELEPCIUNEA

 

Pe măsură ce evoluăm devenim mai înţelepţi, învăţăm cum să lucrăm cu enegiile, cum să manifestăm prin întenţie şi focus şi relizăm că Divinul , Creatorul, Sursa e in noi înşine şi nu înafară.

Vom avea multe revelaţii, vom începe să ne formăm corpul de lumină, Merkaba, ştiinţa va putea măsura şi face perceptibil, chiar vizibil, acest camp şi va putea  să studieze şi să măsoare conştiinţa cu instrumente specifice.  Este perioada în care ştiinţa îl va include pe Dumnezeu şi tot ceea ce până acum a fost nevăzut. Diferenţa dintre ştiinţă şi spiritualitate se va estompa din ce în ce mai mult.

 

4. ASCENSIUNEA

 

Presupune măiestria de a manipula energia în folosul tău şi al comunităţii, expandarea conştiinţei astfel încât să devii  un creator adevărat

In acestă fază eşti mereu centrat în inimă, eşti prezent, şi realizezi că eşti etern. Poţi să treci de o parte şi de alta a vălului  la simpla dorinţă.  Durata vieţii creşte. Vom trăi mai mult fără să supra-populăm planeta, într-o natură curată, într-un mediu şi un trup sănătos. Este etapa în care planeta se vindecă. În newsletterul de săptămâna viitoare, cei care sunt abonaţi ( abonarea  este gratuită şi se face de aici  ) vor primi un material despre calităţile necesare ascensiunii spirituale.

Ascensiunea nu înseamnă că plecăm in altă parte, pe o altă planetă sau  că ne înălţăm în văzduh. Înseamnă că ne refacem legăturile neuronale, că cele două emisfere cerebrale lucrează ca un tot, ajutându-ne să percepem Unitatea, Unul, Unicul;  înseamnă că  ne trezim conştiinţa,  că permitem  dimensiunii a cincea să prindă viaţă în experienţa noastră.

Homo Luminous va fi  omul nou având o conştiinţă cosmică;  este fiinţa umană care îşi va activa aproximativ 44% ADN-ul ( acum lucrăm cu aproximativ 30% activat). Vom începe să vedem lumea diferit, în complexitatea sa.  Ceea ce ne este acum ascuns  pentru că vibrează la o frecvenţă mai înaltă decât a noastră, va deveni clar, vizibil.

Creierul  va fi în legătură cu Maestrul nostru Interior si cu energia inimii, astfel că manifestările vor fi mult mai rapide, dacă nu instantanee. Este triumful  conştiinţei  asupra materiei, ceea ce toţi Maeştrii care au păşit pe acest pământ au făcut, oferindu-ne un exemplu de urmat.

Inevitabil, următoarea întrebare pe buzele tuturor va fi: “ Dar când se vor întâmpla toate acestea? Vom trăi noi  oare să vedem aşa o transformare măreaţă? Vom mai fi aici?“  La acestă întrebare Kryon răspunde mereu ghiduş şi cu un zâmbet complice:  “Cu siguranţă veţi fi !!!  Indiscutabil!! …. Poate nu veţi mai arăta ca acum, dar sigur veţi fi !”  🙂 făcând aluzie la faptul că spiritele noastre nu vor pierde această ocazie unică de a experimenta acestă uriaşă transformare…. Aşa că vom reveni, negreşit, fiindcă ne place jocul 🙂

Suntem primii care trecem prin acestă schimbare totală, suntem pionierii;  anul 2015 vă spuneam că este abia anul al doilea al devenirii noastre, cum e un bebe la 2 ani ? 🙂  Vom înainta de-a buşilea la început, vom învăţa din mers dar suntem ajutaţi fantastic în acestă perioadă, atât de condiţiile cosmice, geo-fizice: vă amintesc că am intrat într-o zonă din Univers unde noi nu am mai fost până acum şi unde legile fizicii pe care le cunoşteam noi nu se mai aplică sau sunt vetuste, cat si de Sinele nostru Înalt, de ghizi şi energii binevoitoare.   Aşa că nu vă gândiţi că lucrurile vor decurge încet şi cu sudoare ca în energia veche. Va dura ceva timp, normal, schimbăm o dimensiune nu doar transformăm nisipul în sticlă dar aveţi încredere că sunteţi cei mai potriviţi “sticlari” din Univers 🙂 , de asta sunteţi aici! Curaj !

 

 

Ca de obicei , te invit să-mi spui părerea ta despre acest articol. Ti-e de folos? Ti-a plăcut?

Cum te-as mai putea ajuta în călatoria ta?

Te rog să îmi scrii pe adresa: cristina(at)quantumcoaching.ro sau sa îmi spui părerea ta în spațiul de mai jos, destinat dialogului

 

Despre autor : Cristina Tomescu este Life Coach certificat în Legea Atracției și NLP Master Coach. Este administratorul paginii  www.QuantumCoaching.ro și iar misiunea ei este să ajute oamenii obosiți de luptă și lipsuri  să iasă din morișca vieții și din mentalitatea de victimă astfel încât să își poată aminti adevărata lor esență,  asumându-și cu  responsabilitate  uriașul lor potențial creator.

 

© Copyright Cristina Tomescu 2015

Aveti permisiunea de a prezenta informatia pe oricare alte site-uri sau alte mijloace media dar numai daca se mentioneaza numele autorului si adresa paginii originare in care a aparut articolul: https://www.quantumcoaching.ro/homo-luminous

 

 

4 Comments

 1. Multumesc Cristina ! multumesc ca existi !De cate ori am o stare emotionala greu de descris , apari cu mana intinsa daruind …..intelegi tu ,asa te vad eu …..

  Reply
  • Multumesc tare mult si eu si ma bucur ca ceea ce scriu ajunge la inima ta !<3

   Reply
 2. Cand vad astfel de comentarii ( ca cele scrise de cei doi domni ) ma enervez intantaneu.Cu tot respectul , a-si vrea sa le transmit ca daca cineva are o alta parere , o alta viziune nu inseamna ca nu e mai buna decat a lor.E doar diferita !!!! . In rest articolul e minunat Cristina ,pentru cei care inteleg si simt aceste schimbari.Te pup!

  Reply
  • Manuela, iti multumesc mult pentru sustinere, esti o sufletista! 🙂 Eu va spuneam ca lumea se imparte acum, unii iau trenul spre nord, altii spre sud ( si comentariile si de aici si de pe FB sunt foarte relevante, ai vazut). Fiecare avem liber arbitru si hotaram doar pentru noi. Ramai ancorata in credinta ta si nu-ti lasa energia angrenata in aceste dispute. Celebreaza doar alegerea ta si fii observator. Te imbratisez cu drag. <3

   Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.