Ai încredere! Şi tu poți fi o Pasăre Phoenix!

Ai încredere!  Şi tu poți fi o Pasăre Phoenix!

Eclipsele au trecut și deși multi învățători spirituali , intuitivi, astrologi, etc au fost absolut  fascinați de măreția  fenomenelor din acestă perioadă și au subliniat importanța lor uriașă pentru omenire, foarte muți oameni  au fost dezamăgiți căci nu au avut nicio senzație mai deosebită. Dar este aceasta unitatea de măsură potrivită?

Eclipsele, atât cele de soare cât și cele de lună, afectează mult electromagnetismul Pămantului . Intreaga reţea magnetică a Pământului a fost “infuzată” cu un nou tip de energie.  Noi înșine suntem ființe electromagnetice  și atunci organismul nostru este și el afectat (detalii aici) , mai ales sistemul nostru nervos, circulator si endocrin.  Din această cauză unii au experimentat în această perioadă dureri de cap, ameteli, insomnii, palpitatii, hipertensiune, dar şi răbufniri emoţionale -poate aţi observat că  aţi fost mai iritaţi iar cei din jurul vostru nervoşi de-a binelea .

Dar nu numai trupul fizic a resimțit efectele acestor eclipse succesive  ci mai ales corpurile noastre subtile, câmpul nostru auric. Venim după o perioadă în care Uranus în careu cu Pluto ( aceste planete sunt considerate a fi puternici agenți ai schimbării ) ne-au provocat timp de peste doi ani și jumătate să eliberăm tot ce nu ne mai era de folos;  probabil și voi ați trecut prin fel de fel de situații provocatoare In acest interval de timp.

Câmpul nostru energetic  ne oglindește perfect credințele, intențiile, gândurile, emoțiile și atitudinea, modul în care acționăm.

De câte ori experimentezi  un gând, o emoție sau o faptă, ea este înregistrată și se reflectă imediat în câmpul tău auric. Cu cât întreții mai mult timp o anumită emoție, cu atât ea va avea o putere mai mare, va deveni predominantă în vibrația ta și îți va modifica corespunzător și câmpul energetic.

Energiile din ultima perioada, care au culminat cu cele două eclipse, ne-au ajutat tocmai la curăţarea acestui câmp, la eliberarea multor credinţe vechi dar ne-au şi adus la suprafaţă altele la care mai avem de lucrat sau de care nu eram conştienţi.

Energia de dupa 4 aprilie este benefică, ne susţine, ne încurajează şi ne ajută să pornim în sfârşit pe drumul  despre care am ştiut mereu că e al nostru, menirea noastră, scopul pentru care suntem aici.

Nu vom mai avea acea senzaţie că suntem în stand-by, majoritatea dintre voi înţelegeţi despre ce vorbesc pentru că aţi simţit senzaţia asta: ai lucrat cu tine, te-ai schimbat, ai învăţat, te-ai pregătit,  şi totuşi nu se întâmplă mai nimic, lucrurile rămân cam la fel. Frustrant ! 🙂

Atenţie, însă : o condiţie majoră pentru a începe acestă călătorie este ca NOI  să permitem să se întâmple! Să avem încredere în acestă energie nouă şi să nu o blocăm. Cum o putem bloca? Prin încăpăţânarea noastră de a crede că trebuie să ajungem să  facem doar ce ne imaginam noi, ce am visat noi , ce credeam noi că ne este potrivit.  In acestă situaţie, energetic vorbind, suntem contractaţi, mintea noastră nu va accepta nimic  altceva.

Energia nouă ne duce în direcţii la care nu ne gândeam înainte, poate;  ne scoate în faţă oportunităţi pe care le putem rata daca nu avem mintea si ochii larg deschişi sau dacă ne ţinem cu înverşunare de viziunea  noastră pentru viitor, de aşteptările noastre.

De acum înainte avem nevoie să demonstrăm flexibilitate, să fim ca apa, fluizi, să ne lăsăm îndrumaţi pe făgaşul vieţii noastre. Nu insistaţi să o luaţi pe unde credeţi voi că ar fi bine, căci albia aceea ar putea să se înfunde la un moment dat.

E posibil să avem senzaţia că Universul ne distruge visurile, că avem parte doar de eşecuri şi asta ne face să fim supăraţi şi să ne simţim răniţi , uitaţi, fără suport. Dar Sinele nostru Superior vede întotdeauna mai mult decât putem noi vedea de la nivelul nostru.  Aici ne este de mare ajutor încrederea, credinţa că există ceva mai mare decât noi care ne vrea binele, stie exact ce calităţi avem şi cum le-am putea folosi în favoarea noastră şi a celorlaţi.

Uneori darul este ascuns într-un ambalaj care nu ne place.

Dacă ar fi să vă uitaţi în urmă la experienţele pe care le-aţi avut până acum, cu siguranţă aţi avut situaţii pentru care aţi suferit mult ( nu ati luat job-ul visat, v-aţi despărţit de cineva, aţi pierdut un lucru  important , etc)  doar ca, peste o vreme, să realizaţi că acea situaţie v-a permis să primiţi ceva mai bun.  Intotdeauna când ni se inchide o uşă, o alta ni se deschide în loc.

Nouă ne este doar frică de schimbare, de asta suferim. Am fost “programaţi”  să  gândim prima dată că orice schimbare e înspre mai rău. Dacă ne antrenăm mintea să aştepte ceva mai bun atunci când vine o schimbare în viaţa noastră, atunci am reuşit să prevenim multă suferinţă . E bine să menţinem în jurul nostru un spaţiu energetic pentru aşteptări şi rezultate pozitive. Faceţi loc pentru binele care e în drum spre voi 🙂

Calea către înalţarea conştiintei este să te predai, să nu te mai lupţi, să ai încredere. A te preda înseamnă a nu te mai ţine de ceea ce ego-ul tău consideră că ai neapărată nevoie şi a fi încredinţat că “acolo sus cineva ne iubeşte” .

Aceasta este şi cea mai importante decizie pe care o iei în viaţă, mai ales dacă eşti preocupat de evoluţia ta spirituală:

“Cea mai importantă decizie în viață este dacă să credem

că trăim într-un univers prietenos sau într-unul ostil”

Albert Einstein

 

Ok, totul frumos … şi acum ce facem?

Perioada de după o astfel de succesiune de eclipse este foarte puternică, în sensul că ne aduce multă claritate, ne ajută să ne stabilim intenţia pentru ceea ce urmează să creăm.  ( Astrologii spun ca în următoarea săptămână avem  şi cinci planete în semne de foc , deci energie cât încape :-))

E important să stăm într-un spaţiu al autenticităţii şi de acolo să lansăm intenţia şi dorinţa noastră.  „De ce este important pentru mine să creez asta? Mă reprezintă? Imi satisface orgoliul sau Sinele? Imi va aduce mai multă pace şi încredere sau mă provoacă să intru în competiţie cu alţii ? Imi aduce bucurie sau doar satisfacţia împlinirii unui obiectiv urmărit de mai mult timp şi încă nerealizat? »

Faceţi alegeri dintr-un spaţiu al iubirii, nu al fricii. Găndiţi cu inima 🙂  Faceţi alegeri cu inima. In newsletterul de săptămâna viitoare ( Inscrierea este gratuită şi se face accesând acest link) vom vedea ce înseamnă mai axact  acest lucru.

Alegeţi să fiţi recunoascători pentru tot ce aveţi déjà şi să fiţi generoşi cu ceilalţi. Dăruiţi un zâmbet, o încurajare, un pic de timp, o atenţie, o prajitură sau o floare… Când dăruieşti te simţi bogat căci ai de unde da. Universul simte acestă vibraţie a abundenţei  iar Legea Atracţiei va lucra în favoarea voastră, aducând mai multă abundenţă către voi.

Supravegheaţi-vă vorbele şi gândurile.  Viteza cu care lucrurile se manifestă acum a crescut mult. Aveţi grijă ce vă doriţi 🙂

Dacă simţiţi că ceva un merge, că lucrurile par să nu se mişte în direcţia dorită, nu vă pierdeţi  timpul şi energía ca să împingeţi bolovanul la deal.  Incercaţi altceva. Amintiţi-vă să fiţi ca apa.

Ne schimbăm mult, chiar dacă nu sesizăm diferenţe majore de la o zi la alta. Increderea în acest proces de schimbare este definitorie. Suntem în perioada în care după suferinţe, frustrări, neîmpliniri, pierderi, despărţiri,  recalibrări, moartea vechilor credinţe şi a legăturilor cu o lume anacronă de acum, renaştem din propria cenuşă, ca pasărea Phoenix. Si odată cu noi, o nouă realitate îşi face (timid deocamdată) apariţia.

Curaj dragi prieteni co-creatori! Sunteţi aici pentru că ştiţi cel mai bine cum să transmutaţi aceste energii pentru a face posibilă marea schimbare.

 

Ca de obicei , te invit să-mi spui părerea ta despre acest articol. Ti-e de folos? Ti-a plăcut?

Cum te-as mai putea ajuta în călatoria ta?

Te rog să îmi scrii pe adresa: cristina(at)quantumcoaching.ro sau sa îmi spui părerea ta în spațiul de mai jos, destinat dialogului

 

Despre autor : Cristina Tomescu este Life Coach certificat în Legea Atracției și NLP Master Coach. Este administratorul paginii  www.QuantumCoaching.ro  iar misiunea ei este să ajute oamenii obosiți de luptă și lipsuri  să iasă din morișca vieții și din mentalitatea de victimă astfel încât să își poată aminti adevărata lor esență,  asumându-și cu  responsabilitate  uriașul lor potențial creator.

 

© Copyright Cristina Tomescu 2015

Aveti permisiunea de a prezenta informatia pe oricare alte site-uri sau alte mijloace media dar numai daca se mentioneaza numele autorului si adresa paginii originare in care a aparut articolul:   https://www.quantumcoaching.ro/pasarea-phoenix

2 Comments

  1. Punctat foarte bine! Multumim frumos!

    Reply
    • multumesc, Sili, ma bucur daca e de folos

      Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.