Cum să determini Universul să îţi îndeplinească dorinţele

Cum să determini Universul să îţi îndeplinească dorinţele

Odată ce te-ai decis să începi să îţi schimbi viaţa, ai hotărât ce ţi-ai dori să experimentezi, e timpul să îţi formulezi dorinţele astfel încât să permiţi Universului să le împlinescă.

Pentru a înţelege ce vreau să spun, te rog, dă-ţi voie să testezi modul în care tu însuţi colaborezi cu Universul. Ia o foaie de hârtie şi un creion lângă tine.

Inchide ochii, respiră adânc şi gândeşte-te care ar fi cele mai importante trei  dorinţe, ţeluri sau obiective pentru următorii doi-trei ani. Ce ţi-ai dori să creezi în viitorul apropiat?

Ia-ţi timp şi formuleaza in scris răspunsurile tale. (Ca să beneficiezi cu adevărat de acest exerciţiu chiar trebuie să scrii răspunsurile înainte să citeşti mai departe 🙂

Gata? Minunat. Să vedem acum dacă Universul poate să îţi audă dorinţele, dacă ai reuşit să îi obţii cooperarea aşa încât să puteţi co-crea rezultatele dorite.

 

1. Cum începe formularea dorinţei tale?

 

Dorinţa ta începe cam aşa:

“ Imi doresc să nu mă mai simt obosit/ă şi frustrat/ă la serviciu”.

“ Aş vrea să nu mai fiu singur/ă”

”Vreau să renunţ la fumat”

“Imi doresc să slăbesc” ?

 

Te rog să observi că toate aceste dorinţe au ceva negativ în ele. Nu îţi doreşti ceva care te poate ajuta să te dezvolţi, să creşti, să atingi următorul nivel al potenţialului tău. Vrei doar ca circumstanţele prezente să înceteze.  Focusul tău e pe ceea ce NU îţi doreşti, pe ceea ce NU îţi place.

 

Pentru a “convinge” Universul să îţi ofere ce îţi doreşti, e nevoie să îi spui ce vrei, NU ceea ce NU îţi doreşti sau de ce anume te temi.

 

Daca vrei sa afli mai multe amănunte despre cum sa ne folosim de Legile Universale care stau la baza procesului de manifestare, inscrie-te la cursul online GHID PENTRU O NOUA ERA. Incepem joi, 11 februarie !

 

Am putea reformula dorinţele iniţiale astfel:

“Sunt încântat de job-ul meu actual, mi se încurajează creativitatea şi iniţiativa”

“Sunt fericită alături de partenerul meu ideal”

“Sunt sănătos, plămânii mei sunt curaţi şi respiră uşor”

“Mă simt sexy în corpul meu sănătos şi suplu”

 

Formulează dorinţele într-o manieră pozitivă, concentrându-te pe ce îţi doreşti, nu pe ceea ce nu îţi place sau vrei să eviţi.

 

2. Simte energia

 

Al doilea aspect la care e nevoie să fii atent este nivelul energiei, al vibraţiei pe care vrei să o imprimi dorinţei tale. Mai citeşte o dată exemplele folosite aici. Ce simţi pe dinăuntru? Te simţi stăpân, plin de putere, în control? Sau din contra, o victimă fără putere a unui destin implacabil?

Exemplele noastre au o vibraţie foarte joasă, persoana se simte obosită, frustrată, singură, fără putere în dependenţa ei, nemulţumită de felul în care arată…Nu e de mirare dacă dorinţele nu i se vor împlini.

 

Universul nu răspunde cuvintelor noastre ci vibraţiei pe care o transmitem!

Nu contează ambalajul în care împachetezi dorinţa , în hârtie de ziar sau în cel mai scump celofan strălucitor. Ceea ce contează este vibraţia care emană prin ambalaj.

 

In Kybalion, a treia Lege Universală  este Legea Vibraţiei : “Intregul Univers este doar  vibraţie”. Stiinţa moderna, în special fizica cuantica, a confirmat faptul ca totul in Univers, inclusiv trupul nostru , gândurile şi emoţiile sunt energie pură care doar vibrează pe diferite nivele de frecvenţa.

 

Principiul de bază este că ceea ce se aseamănă se atrage reciproc iar această axiomă este fundamentul Legii Atracţiei. Sunt multe vorbe populare care confirma acest lucru:  “ce semeni aia culegi”, “ cu ce măsură măsori, cu aceea ţi se măsoară”, “ ce dai, aia primeşti”… Concluzia este că indiferent de nivelul de vibraţie la care eşti, Universul îl va susţine mereu , aducând spre tine şi mai multe din aceeaşi vibraţie şi nimic din opusul ei.

 

Nu poţi să te simţi bătut de soartă, înspăimântat sau nervos şi să aştepţi să ai linişte şi bucurie în viaţa de zi cu zi. Aceste frecvenţe sunt mult prea îndepărtate una de alta.

 

E de folos să înţelegem că fiecare gând, fiecare emoţie crează un tipar nou în structura AND-ului. Gândurile noastre ( care pot fi efectiv văzute de către clarvăzători) au puterea de a schimba structura celulara. Gândurile determină un process de rezonanţă şi tot ce aparţine aceleaşi game de frecvenţă va fi automat atras către noi.

 

Adevărata putere a gândurilor constă in a controla conştient vibraţiile mentale.

 

Primul pas este întotdeauna să devenim conştienţi de vibraţia noastră, să acordăm atenţie gândurilor care ne ocupă mintea şi să fim atenţi la ce simţim fizic, în trupul nostru, pe parcursul zilei. Emoţiile sunt barometrul nostru! Aşadar, de câte ori ne stabilim un ţel, un obiectiv, sau o simplă dorinţă, este foarte important să fim atenţi la cum se simte în corp. Ai un sentiment bun? Eşti încrezător? Entuziast? Sau poate simţi înăuntru o urmă de regret, de neîncredere, invidie, durere sau neîmplinire?

E posibil să înveţi cum să aluneci uşor către capătul pozitiv al scalei , alegându-ţi conştient gândurile.

 

Formulează-ţi obiectivele sau dorinţele fiind atent la vibraţia energiei pe care o emani în jurul tău, pentru că rezultatul va avea cu siguranţă o vibraţie identică!

 

3. Atenţia este îndreptată asupra ta sau asupra altora?

 

Răspunsurile tale seamnă ca şi formulare cu cele de mai jos?

“Doresc ca soţul meu să nu mai bea, astfel încât să putem avea o viaţă fericită împreună”

“Aş vrea să mă aprecieze copiii mei pentru ce fac pentru ei”.

“Imi doresc ca soţia mea să preia măcar o mică parte din responsabilităţile financiare în familia noastră”

 

Aici poţi observa că dorinţele tale nu prea sunt …despre tine. Iţi doreşti să schimbi comportamentul celorlalţi astfel încât să te satisfacă pe tine, să-ţi ofere confort sau linişte mentală, să-ţi satisfacă vanitatea sau orgoliul, ori nevoia de siguranţă.

 

Sunt două aspecte pe care e nevoie să le cunoştem de la început în legătură cu acest subiect:

 • Nu putem implica Universul în încercarea noastră de a schimba comportamentul altcuiva, pentru a ne îndeplini propriile dorinţe
 • Intotdeauna e nevoie să deţii ceva înainte de a-l putea schimba. A ne asuma responsabilitatea pentru viaţa noastră e una dintre cele mai mari lecţii pe care le învăţăm în această realitate tridimensională.

 

4. Universul nu ţine partea nimănui

 

Tot ceea ce se întâmplă în jurul nostru, circumstanţele, mediul înconjurător, persoanele cu care interacţionăm, totul e doar o oglindă pentru ceea ce se întâmplă înlăuntrul nostru.

 

Nu există accidente şi nu suntem victime.

 

Universul nu ţine cu nimeni în mod special, nu garantează fericirea numai unui grup ales, de elită. La un nivel mai înalt noi alegem să co-creăm circumstanţe specifice care să ne ajute să evoluăm şi să ne expandăm prin învăţarea de noi şi noi lecţii. Dorindu-ne ca cineva să dispară din viaţa noastră sau să fie schimbat, transformat, într-un mod miraculos în altcineva, este ca şi când am refuza darul pe care ei au venit  să ni-l ofere, conform unei înţelegeri sau a unui aranjament prealabil.

 

Dacă aceste persoane nu ar fi exact aşa cum sunt acum, şi nu s-ar comporta faţă de noi exact aşa cum o fac, am pierde oportunitatea de a ne învăţa lecţiile care pot fi despre toleranţă, stimă de sine, acceptare, recunostinţă, înţelegere, etc.

 

Să încerci să schimbi pe cineva după pretenţiile tale e ca şi cum ai încerca să îţi ştergi imaginea din oglindă pentru că nu îţi place ceea ce vezi. E nevoie să înţelegem că în momentul în care schimbăm în noi ceva, chiar şi un aspect de o importanţă minoră, repercursiunile asupra lumii din jurul nostru pot fi uriaşe.

 

Odată ce ai trecut printr-o experientă cu inima deschisă şi cu intenţia de a învăţa lecţia pe care o conţine, vei descoperi că persoanele cu care erai în conflict sau pe care nu le suportai înainte, dispar din viaţa ta , într-o formă sau alta: se mută mai departe, îşi schimbă locul de muncă şi nu mai sunteţi colegi … sau se schimbă pentru a se potrivi noului tău nivel de vibraţie. Acesta este singurul mod în care putem cu adevărat să schimbăm pe cineva, cu adevărat.

 

Acest lucru poate fi demonstrat dacă ne gândim la tinerii căsătoriţi care accepta defectele celuilalt fiind convinşi că se vor “da pe brazdă”, că “se vor da după ei” din dragoste, respect sau simţul datoriei , renunţând la acele lucruri care pe parterner il deranjează. Numai că după 20 de ani de căsnicie înţeleg că totul a fost o amăgire, oamenii nu se schimbă uşor iar acel comportament ce nu le era pe plac de la început este încă prezent –  poate doar uşor modificat.

Dacă s-ar uita înlăuntrul lor şi ar observa ce anume declanşează în ei comportamentul partenerului şi dacă ar accepta şi vindeca acea parte, ar obţine mult mai multe din acea căsnicie .

 

“Doamne da-mi linistea să îl accept pe cel ce nu îl pot schimba, curajul să îl schimb pe cel ce pot şi înţelepciunea să realizez că acela sunt eu.” ( autor necunoscut, variaţie a unui fragment din “Rugăciunea Liniştii : de Reinhold Neibuhr)

 

5. Iţi asumi responsabilitatea pentru viaţa ta?

 

Nu poţi schimba nimic din ceea ce nu este al tău. A deţine ceva, a-ti asuma acel lucru, înseamnă să fii responsabil pentru el.

 

“Momentul în care îţi asumi responsabilitatea pentru tot în viaţa ta, este momentul în care poţi să schimbi orice în viaţa ta” Hal Elrod

 

A acuza societatea, circumstanţele, politica, părinţii, partenerul, copilăria grea … pentru nefericirea ta, nu e doar fals şi inutil dar îţi şi anulează puterea personală.

 

De câte ori consideri că altcineva sau altceva este vinovat pentru starea în care te afli, alegi rolul de victimă, eşti doar un efect şi nu o cauză.

 

Pentru  cea mai mare parte a omenirii este încă greu de crezut că suntem mai puternici decât ne-am putea imagina vreodată şi că singurul lucru care ne stă în cale este modul în care gândim.

 

Obiceiurile, comportamentele noastre inconştiente, automate, care ne conduc viaţa precum  şi sistemul nostru de credinţe trebuiesc reevaluate, aduse în conştient, puse sub semnul întrebării, asumate şi schimbate uşor, uşor. Asta necesită în primul rând dorinţa de a schimba ceva şi voinţa de a te dedica acestui process.

 

“Puterea din spatele asumării responsabilităţii pentru acţiunile noastre vine din oprirea tiparelor negative de gândire. Nu mai zăboveşti asupra lucrurilor care au mers rău sau a cui a fost vina. Nu mai pierzi timp punând oprelişti în calea succesului tău. In schimb, te eliberezi şi te concentrezi pe reuşite” Lorii Myers

 

Putem reformula dorinţele iniţiale în felul acesta:

“ Trăiesc o viaţă frumoasă alături de soţul meu ( înţelegând ce e nevoie să învăţ din situaţia curentă)”

“ Mă bucur de copiii mei ( şi înţeleg ce parte din mine este rănită când nu primesc ceea ce aştept de la ei)”

“Simt că am siguranţă financiară ( şi înţeleg de unde vine nevoia mea de a fi şi soţia implicată în asta)”

 

Formulează-ţi dorinţele menţinând focusul pe ce poţi schimba, necomparându-te cu nimeni altcineva. Nu îţi da puterea altora şi nu lăsa ca fericirea ta să depindă de orice alt factor decât de tine însuţi.

 

Ca de obicei , te invit să-mi spui părerea ta despre acest articol. Ti-e de folos? Ti-a plăcut?

Cum te-as mai putea ajuta în călătoria ta?

Te rog să îmi scrii pe adresa: cristina(at)quantumcoaching.ro sau sa îmi spui părerea ta în spațiul de mai jos, destinat dialogului.

sursa imagine – Internet

 

Despre autor : Cristina Tomescu este Life Coach certificat în Legea Atractiei și NLP Master Coach. Este administratorul paginii www.QuantumCoaching.ro iar misiunea ei este să ajute oamenii obosiți de luptă și lipsuri  să iasă din morișca vieții și din mentalitatea de victimă astfel încât să își poată aminti adevărata lor esență,  asumându-și cu  responsabilitate  uriașul lor potențial creator.

© Copyright Cristina Tomescu 2016

Aveti permisiunea de a prezenta informatia pe oricare alte site-uri sau alte mijloace media dar numai daca se mentioneaza numele autorului si adresa paginii originare in care a aparut articolul: https://www.quantumcoaching.ro/

 

35 Comments

 1. Foarte interesant articol

  Reply
 2. Oare cum as putea sa fiu fericită pt faptul ca sunt mama unui copil cu autism (nonverbal) si a cărui viitor este incert?Oare ce se va intampla cu el atunci când noi nu vom mai fi sa avem grija de el? Astea sunt pt cei care nu au probleme adevarate Mulțumesc

  Reply
  • Elena, simt ca e multa suferinta in sufletul tau…Sunt mult mai multe aspecte implicate aici… Articolul asta l-ai citit : https://www.quantumcoaching.ro/autism ? Poate ajuta.

   Reply
  • Înțeleg că trebuie să-mi pun dorințe spirituale și să las la o parte cele fizice.

   Reply
 3. Cu tot respectul, nu vreau sa intram in polemica, de unde stiti dumneavoastra legile Universului? Cercetatorii si oamenii de stiinta, le cauta de cand exista domeniul dobandirii cunoasterii si nu au reusit sa afle informatiile necesare si plauzibile despre adevarurile pe care le expuneti cu atata siguranta si dezinvoltura. Astept un raspuns. Multumesc.

  Reply
  • Traim in era internetului! Ignoranta nu mai e la moda. 🙂 Cu putina documentare nu mai era nevoie de o astfel de intrebare, destul de acida sub masca respectului ….
   “We live in a orderly universe. There are universal laws that govern the processes of Nature that extend throughout infinity.” -Albert Einstein
   Puteti incerca si Max Planck, Thomas Edison, Nicolas Tesla, Niels Bohr…
   Dumneavoastra despre care oameni de stiinta vorbiti?

   Reply
  • Conferinte TED ati urmarit vreodata? 🙁
   Toate sunt validate de studii si cercetari in cele mai bune universitati din lume!

   Reply
 4. Constat ca mi-ati sters comentariul! Interesant…
  Va multumesc din nou!

  Reply
  • ?
   nu v-am sters comentariul , insa tot ceea ce scrieti aici este cercetat automat pt spam si are un anumit delay. Probabil nu era afisat inca

   Reply
 5. De cand ma stiu am fost plinutza (acum am ajuns la 130 kg). Va rog ajutati-ma cu o formulare adecvata dorintei mele de a fi supla si sanatoasa sau ce altceva as putea face sau schimba la mine. Va multumesc. Mi-a placut articolul,de aceea am indraznit sa va scriu.

  Reply
  • “Am incredere ca totul are un rost. Sunt hotarata sa fiu din ce in ce mai prezenta in viata mea pentru a intelege aceasta lectie. Stiu ca Universul ma iubeste, sunt dispusa sa invat sa ma iubesc si eu. Trupul meu ma apara, intentia sa este sa ma protejeze, imi construieste o platosa si va renunta la ea cand eu ma voi simti confortabil in pielea mea si ma voi iubi asa cum sunt. Din zi in zi relatia mea cu mine insami se imbunatateste…” Cam asta ai putea sa-ti spui. poti incerca si EFT ( Tehnica de Eliberare Emotionala) si sa repeti frazele in timp ce bati pe meridianele energetice. Si mai presus de toate : fa curatenie in viata ta! fa alegeri curajoase, nu din frica … sunt multe de vorbit aici …

   Reply
 6. Un articol foarte bun! Multumesc! 🙂

  Reply
  • <3

   Reply
   • Eu ,cum as putea fi fericita,cand am facut un accident vascular cerebral ischemic,.nu pot sa lucrez,sunt singura ….am atatea nevoi ,simt ca o iau din loc!!!

    Reply
    • tot ce imi spuneti despre dv acum este ca ati avut zeci de ani in care ati trait in totala nealiniere cu sufletul, altfel nu ati fi ajuns aici. Prezentul este mereu doar o reflectare a tuturor credintelor din trecut , reflecta iubirea de sine, iubirea fata de ceilalti… Puteti fi fericita dar e nevoie sa incepeti de la zero , cu iertarea tuturor si a dv inseva, cu recunoastinta, cu acceptarea, cu asumarea responsabilitatii fata de starea prezenta… e lung si destul de dificil drumul dar merita

     Reply
 7. Un articol complet, la obiect, usor de inteles si de aplicat! 🙂

  Reply
 8. Buna ziua,

  am citit articolul si mi-a placut. Mai mult, daca initial credeam ca am scris corect cele 3 dorinte, dupa ce am terminat de citit articolul mi-am dat seama unde am gresit. Am re-formulat 2 dintre ele intr-o maniera constructiva (nu stiu cat de corecta este formularea, insa se refera la mine si la ce pot eu sa schimb). La ce-a de-a trei inca lucrez, nu imi este clar cum sa formulez. 🙂

  O zi buna!

  Reply
 9. Daca ne dorim un copil cum trebuie sa formulam dorinta?
  Dupa am scris pe hârtie ce ne dorim recitim si aruncam foaia sau cum trebuie procedat?
  Mulțumesc mult.

  Reply
  • “Iti multumesc, Doamne , pentru minunea de copil ce abia asteapta sa intre in viata noastra!” – de exemplu 🙂
   Aruncatul hartiei, ruperea, arderea hartiei , etc , sunt procedee utilizate pentru lucrurile pe care vrei sa le dizolvi, sa le stergi/ indepartezi din constient/ subconstient
   deci eu nu as arunca nimic, din contra, mi-as scrie peste tot, mi-as pune un screedsaver sau desktop image cu fraza asta si imaginea unui copil care mi-ar placea mie ff mult

   Reply
 10. Un articol foarte bun❤❤ Mulțumesc!

  Reply
 11. Bun,am inteles cu dorintele scrise , dar dupa ce le scriu ce fac cu acea hartie?

  Reply
  • ideea era sa verifici daca le-ai formulat corect, comparandu-le cu sugestiile pe care ti le dadeam in articol

   Reply
 12. Buna la toate lumea, intersant articolul, si adevaderat, eu vreau sa ma voce, cum sa fac, ma rog mereu la Dumnezeu pt asta,poate poate face o minune, imi place sa cant enorm, dar nu am o voce extra.Cum sa-mi pun dorina?O dorinta simpla pe care mi-o doresc din toata inima!

  Reply
  • Si daca ai lucra cu talentele și abilitățile pe care deja le ai?

   Reply
 13. Multumesc asta si fac,dar nu prea imi iese,poate intr-o alta viata!!!

  Reply
 14. Multumesc lui Dumnezeu ca azi am primit mai multe daruri , printre care si acela ca am citit acest articol!

  Reply
  • comentariul tau ma onoreaza si ma motiveaza! multumesc

   Reply
 15. Buna
  Ca să mă in pac cu soția. Să mă ierte soția. As putea face ceva.Mulțumesc

  Reply
  • Poate ar trebui sa vorbiti cu dansa si sa o intrebati ce anume ati putea face ca sa va ierte… Uneori ranile sunt prea adanci ca sa mai poata fi vorba de impacare…
   Ganditi-va la ce ati greșit, din ce cauză, cum puteți să va schimbați comportamentul, gândurile, astfel incat sa va modificati vibratia si să puteți avea o sansa reala sa fiti din nou cu dânsa.
   Daca însă căutați doar o metoda prin care sa o “convingeti” sa va accepte din nou, fara sa schimbați nimic la dv. … nu stiu daca va pot da vreo sugestie

   Reply
 16. Buna ziua. Multumesc mult pentru articol. Citesc in ultimul an multe articole pe domeniul acesta. Dorinta mea este sa ma impac cu iubirea vietii mele. Ce ar trebui sa fac ? Ce am inteles : imi formulez dorinta la timpul prezent, mi-o imaginez si o simt ca si implinita. Incerc sa ma simt bine si relaxata, dar de multe ori nu reusesc. Ce inseamna detasarea de rezultat ? Sa nu mai imi doresc asa mult impacarea ? Ce pasi ar mai fi de urmat ? Va multumesc. Cu respect, Dana.

  Reply
  • imi pare rau dar eu nu prea cred in folosirea Legilor Universale pentru astfel de scopuri … Adica legate de alta persoana. Va doriti, intr-un fel, sa ii influentati liberul arbitru sau chiar sa il incalcati, eventual, ca sa va satisfaceti o dorinta egotica personala … Cand e vorba de a aplica Legea Atractiei implicand liberul arbitru al altei persoane e mult de digerat: sa intelegeti limitele, sa curatati gunoiul generat de despartire, sa intelegeti motivele, sa fiti in totala aliniere dv intai, sa lansati intentia dar fara sa aruncati un carlig… e complicat …

   Reply
 17. Bună ziua,mi a plăcut articolul scris și mi a adus răspunsuri.
  În momentul de fata ma confrunt cu plecarea clienților și cu frustrări care îmi vin în legătură cu faptul ca conținutul cursurilor mele nu este valoros și ei se plictisesc .
  Cum sa formulez dorința pentru a avea un job care îmi aduce împlinire și în același timp sa lucrez cu mine pentru a accepta plecarea și dezinteresul lor?

  Reply
  • In situația asta cred că e nevoie de mult mai multe lucruri de rezolvat înainte. A lucra cu Universul așa cum menționez în articol nu înseamnă că doar te preocupi de formularea corectă și asta rezolvă totul. Întâi îți refaci cursurile, soliciți feed-back, faci un sondaj de piata, muncești sa te perfectionezi tu, îți stabilești valorile de baza, principiile după care vrei sa lucrezi … nu e înțelept sa lucrezi cu tine ca sa accepți plecarea și dezinteresul lor!!! Ci ca sa te perfecționezi, sa faci cursurile interesante, folositoare, cu aplicabilitate practica….
   Atunci când faci o afirmație, vezi cum se simte în corpul tau: dacă nu crezi că e-adevărat ce spui, dacă te rușinezi cumva ca nu ai făcut mai nimic ca sa aștepți un anumit rezultat, atunci te autosabotezi…
   O formula puternica (dar generală!) implica de obicei “Eu sunt”…”un trainer pregătit/profesionist/responsabil/de succes (tu alegi), ofer cursuri de calitate ce produc transformări reale în participanti iar acest lucru imi oferă satisfacții și recompense uriașe”

   Reply
 18. Buna, Foarte bun articol. Primele mele doua dorinte unuiversul este alineat cu mine si sunt in curs de indeplinire. Sunt foarte confident in privinta lor.
  Dar cea de-a treia dorinta face parte din plan emotional si a fost sa formez o familie. Am 31 de ani si sunt impacat cu mine si am incrededere in mine ca pot face fata multor lucruri. Imi place sa ies din zona mea de confort si sa fac lucruri noi.

  De-a lungul vietii am dat peste diferite persoane care mi-au ranit acesta latura. Nu simt aceasta dorinta ca si cum ar fi usor de realizat sau chiar posibila.

  Din acest motiv simt o dezamagire fata de mine ca nu am fost capabil sa vad dincolo de dragostea oarba in care am fost implicat de mai multe ori sfarsind de fiecare data intro suferinta profunda.

  Bunul meu simt si bunatatea mi-au fost calcate in picioare de fiecare data. Nu pot sa fiu rau cu oamenii.

  Cum as putea face sa ma aliniez, sa imi schimb aceste ganduri. Sa abordez situatia intr-un mod diferit. Sa nu ma mai gandesc la aceste lucruri cel putin.

  Reply
  • Nimic din ce ni se intampla nu este o pedeapsa. Doar o oglinda. Poate ar fi de folos sa citesti si articolul acesta: https://www.quantumcoaching.ro/legile-universale. Acolo vei afla despre Legea Cauzei si Efectului. Ce se intampla in realitatea ta, pe ecranul vietii tale, este intotdeauna o proiectie a ceea ce este inauntrul tau . Doar ca determinarea este quadruplă: creezi din constient, din subconstient, karmic si genealogic. Deci toate cele 4 pot fi cauze ale evenimentelor de care vorbesti . In principiu , ai de vindecat trauma si karma, cam la asta se reduce totul. Pentru trauma, ia legatura cu un psiholog, pentru situatii mai usoare putem lucra prin coaching, pentru karma te pot ajuta Prin Realinierea Sufletului, ai detalii aici:https://www.quantumcoaching.ro/ce-consta-o-sesiune-de-realiniere-sufletului

   Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.